Apa sing Bisa Nylametake Industri Anime Saka Mati?

megumin konosuba

Apa industri anime wis entek?

Sawetara penggemar anime kepengin weruh babagan iki lan wis takon kaping pirang-pirang pitakon iki.



Malah ana video YouTube babagan topik kasebut. Uga blogger sing nyoba njawab iki.



Cara Ngirit Industri Anime Saka Mati

Industri anime ora sekarat, ora kaya sing dakdeleng.



Sawise sampeyan ndeleng tren, grafik lan laporan, ana akeh pertumbuhan global.

Nanging…

Kanggo mungkasi industri anime mati, 3 prekara sing dibutuhake:



anime irisan irisan urip sing paling apik
  1. Inovasi
  2. Nggoleki masa depan, lan nggawe dina iki.
  3. Nampa kasunyatan lan ninggali jaman biyen.

Apa tegese uga?

Inovasi gampang: Temokake cara anyar kanggo nindakake 10X luwih apik.

Ayo gunakake industri buku minangka conto.



Amazon ngerti manawa industri 'buku fisik' sekarat.

Lan dadi kurang relevan amarga ana informasi gratis online (antara liya).

Dadi padha inovasi.



Dheweke nggawe toko Kindle. Lan saiki industri buku berkembang luwih apik tinimbang sadurunge.

Netflix nindakake perkara sing padha.

Dheweke njupuk dvd's (yaiku bisnis offline) lan digawa online lan digawe luwih trep.

Dheweke ngerti dvd sewa fisik minangka perkara sing biyen.

Nanging industri anime? Akeh penerbit lan kreator sing macet ing jaman biyen.

anime irisan irisan urip sing paling apik

Cara Ngirit Industri Anime Saka Mati

Gambar duweni saka Seni Nyimpang.

DVD'Ss lan adolé wis surut nganti pirang-pirang taun, nanging isih tetep meksa 'ndandani'.

Ora preduli kasunyatan manawa ana sawetara penggemar sing gelem tuku dvd anime kebacut regane

Sampeyan bakal kaget amarga sawetara anime sing apik lan misuwur mung adol kurang saka 8.000 salinan.

-

Mula akeh wong nggunakake situs streaming gratis.

anime sing apik kanggo ditonton ing basa Inggris

Iki dudu kasus sing sah utawa ilegal, nanging ana kasus apa wae trep

Yen sampeyan duwe pilihan nggunakake Google kanggo entuk informasi GRATIS, utawa lelungan menyang Pustaka kanthi info winates, sampeyan mesthi milih Google.

Kanthi cara sing padha, situs streaming gratis luwih gampang milih situs legal sing ora trep.

Ditambah situs streaming sah ora kasedhiya ing pirang-pirang negara. Lan anime nuduhake manawa ana situs streaming sing sah, malah ora bisa diputer ing sawetara negara (kaya Inggris).

Dadi, apa solusi kanggo industri anime?

1. Mbusak masalah karo lisensi

Cara Ngirit Industri Anime Saka Mati
Bayangake, yen anime kasedhiya kanggo kabeh wong, ing endi wae, ora preduli ing endi wae ing donya liwat streaming legal?

Penggemar bakal luwih seneng nglampahi $ 4,99 (utawa regane saben wulan) kanggo nonton anime sing kita tresnani, miturut permintaan.

Lan iki bakal ngrewangi industri anime kanthi mbebayani.

Lisensi nyebabake akeh masalah ing industri anime. Lan minangka salah sawijining alangan paling gedhe saiki.

2. Yen # 1 kayektenan, kita bakal duwe macem-macem anime liwat layanan streaming

Cara Ngirit Industri Anime Saka Mati

Alesan wong nggunakake situs gratis amarga duwe EVERY acara anime sing bisa ditonton.

Amarga ana masalah lisensi, malah situs kaya Crunchyroll kurang ing konten anime. Dadi penggemar lunga menyang panggon liya.

Yen situs lan layanan sing sah bisa nggawe 'nonton anime' luwih trep lan luwih gampang tinimbang situs GRATIS, masalah bakal ditanggulangi. Amarga sapa sing gelem mbayar kepenak.

Utamane yen a ora ana gunane.

aku dudu prajurit lan ora bakal gelut maneh

Kajaba iku, pancen pancen kepengin sinau wektu lan masarakat sing padha teka kepiye kepiye cara supaya industri anime maju.

Uga nggawe layanan 'ekstra' sing nambah nilai, sing nggawe mbayar streaming luwih apik.

Mung wae sampeyan bakal bisa ngupayakake adhedhasar 'apa sing sukses' luwih saka sepuluh taun kepungkur.

Apa sing sampeyan pikirake babagan industri anime?

Apa sekarat? Lan apa sing bisa ditindakake kanggo ngapikake?

Dianjurake:

Repuasi Ala Anime: Apa Ana Sejatine, lan Apa Sebabe?

Apa Anime Pengaruhe Ala?