Uzaki Chan Pengin Nggawe Adaptasi Anime (Juli 2020)

uzaki chan pengin nongkrong wallpaper anime

Kelingan Uzaki Chan? Karakter manga wanita sing padha karo bagean saka kontroversi getih?

kepiye tampilan anime sing dak tresnani

Iki kedadeyan pungkasan taun pungkasan nalika Jepang lan salib abang nggunakake Uzaki Chan kanggo nyumbang sumbangan getih.



uzaki chan bust



Nanging nalika semana - minoritas SJW barat sisih kulon nangis amarga ukuran 'dhadha' Uzaki Chan. Sanajan kasunyatane, mbantu nylametake nyawane nyumbang nalika nyumbang getih.

Saiki Uzaki Chan saka 'manga' entuk anime BARU

uzaki chan pengin nongkrong anime visual



Uzaki Chan Pengin Gantung yaiku irisan urip / seri Ecchi kanthi komedi sing dibuwang, wiwitane.

Dadi yen sampeyan penggemar irisan, lan manga iki umume - ana akeh sing bisa diarep-arep.

Manga kasebut bakal diadaptasi dadi anime, sing bakal dirilis wulan Juli 2020!



Kadokawa ngumumake.

-

Gambar sing ditampilake: sumber



Sumber warta:

Dianjurake:

seri anime paling apik ing kabeh wektu

3 Alasan sing Bisa Ngapa Funimasi Dibatalake Pengulas Ishuzoku

Sumbangan Bloodrive Comiket SUWIS Sawise Ngalahake Feminis ing Kulon