Dhaptar Ultimate 'Irisan Urip' Anime Sampeyan Kudu Nimbang

lucky star wallpaper kagami lan konata

Ora ana anime sing 'irisan urip' anime. Sawise kabeh, iku persis apa sing lagi entuk.

  • Irisan karakter urip saben dinane.
  • Perjuangan, tantangan, lan momen sing nyenengake.
  • Lan fokus sing kuat ing gaya urip karakter.

Utawa kaya definisi Google:



'Gambaran nyata pengalaman saben dina ing film, lakon, utawa buku.'



Mangkene dhaptar sawetara acara sing paling apik pantes dipriksa.

37+ Anime Slice Of Life:

1. Sakura Quest

sakura quest yoshino koharu



Sakura Quest diwiwiti kanthi Yoshino Koharu. Bocah-bocah wadon sing nemoni masalah golek pekerjaan ing Tokyo, lan pungkasane entuk kerja ing desa deso kanthi ora sengaja.

Sawetara sorotan saka Sakura Quest:

  • Fokus ing lelungan lan pariwisata (minangka bisnis).
  • Anime kasebut adhedhasar a urip nyata Desa Jepang, diarani Manoyama.
  • Tujuane plot yaiku supaya 'Manoyama' urip maneh, lan narik wisatawan menyang desa sing lali.
  • Ana sekitar 5 karakter wanita utama. Masing-masing duwe bakat lan kapribadhen dhewe-dhewe.
  • Lan ora ana layanan penggemar sing ora cocog.

Yen sampeyan pengin nonton iki karo wong liya kajaba sampeyan, sampeyan bisa uga. Layanan penggemar entheng.



2. Toradora

toradora taiga lan ryuuji e1542794326433

Sakura Quest apik kanggo sapa waé sing kasengsem ing bisnis lan pariwisata (kanthi komedi).

Nanging Toradora kanggo sapa wae sing pengin seri romantisme kanthi episode 'emosional'.



Wiwitane kira-kira Ryuuji lan Taiga.

Taiga terus-terusan nyiksa Ryuuji tanpa henti.

Nanging nalika mlebu ing anime iki, kanthi asumsi ora meksa sampeyan ngeculake, saben karakter mulai berkembang luwih akeh, lan sampeyan bakal luwih ngerti babagan saben perjuangan perjuangan lan latar mburi karakter.



Mengko anime wiwit entuk kuat ora kaya irisan seri urip liyane sing bakal sampeyan tingali.

Amarga iku, Toradora minangka mahakarya ing departemen 'irisan urip'. Lan sampeyan kudu nonton.

3. Pasar Tamako

Tokoh anime Pasar Tamako

Digawe dening Kyoto Animation, Pasar Tamako minangka bagean saka urip sing ora resik babagan Tamako, putrine wong bisnis sing nggawe Mochi golek dhuwit.

Beda karo anime kaya Sakura Quest, Pasar Tamako ora duwe fokus utawa plot tartamtu. Saliyane nyorot gaya urip saben dinane ing kutha cilik, nindakake bisnis, manuk sing ngomong lemu, sekolah lan komedi.

Nanging aja nganti ora diapusi. Iki minangka salah sawijining sing paling gedhe sayah acara anime sing bakal nggawe sampeyan santai.

Lan sampeyan uga ora prelu mikir babagan apa sing sampeyan nonton ... Amarga iki adhem lan gampang.

Wacan: 6 Studios Anime Paling Gedhe

4. Penyihir mabur

makoto penyihir mabur lan kei

Pasar Tamako yaiku babagan kutha sing nggawe Mochi, yaiku Fitch Witch penyihir ing latihan.

Makoto Kowata pindhah menyang deso karo kulawarga kanggo njupuk “pengalaman pribadi” sing bakal nyiapake mbesuk.

acara anime paling apik ing kabeh wektu

Minangka penyihir.

Sanajan sampeyan ora ndeleng akeh 'sihir' ing anime iki, nalika nindakake iku biasane kanggo nyuda swasana, utawa kanggo nerangake babagan sing nyoba digambarake dening anime.

Aja nganti kakehan komedi saka sing iki, nanging aja nganti krasa adhem lan santai kaya ora ana anime liyane sing bisa.

Gegandhengan: Anime # 1 Sampeyan Paling Kudu Ditonton Paling Ora 'Sawise' Sajrone Urip

5. Oranye

anime anime takako naho suwa asuza lan kakeru

Anime kaya Toradora nyorot perjuangan emosi romansa (pungkasane).

Nanging sorotan Oranye depresi, lampus, romansa, luput lan bullying. Sing misahake saka irisan seri urip rata-rata.

Kaya wong 'normal', Kakeru Naruse salah amarga tiwase ibune. Amarga nalika seda, dheweke ujar apa sing ora kudune duweni.

Lan getun ngrusak dheweke saka njero njaba.

Iki minangka seri sing jero lan migunani supaya elinga sadurunge sampeyan mutusake nonton. Amarga ora kepenak amarga ana sebab sing jelas.

6. Kokoro Connect

kokoro sambungake momen anime

Wiwitane aku ora ngerti apa sing kudu digawe Kokoro Connect, nanging nalika nggawe kemajuan, mula bakal sumunar lan mekar kaya kembang Iris.

Kokoro Connect kira-kira 5 siswa sing kepeksa main bareng karo 'eksperimen' sing nyoba kekancan, kewarasan, emosi lan hubungane.

Mupangatake mikir. Dadi ora mungkin anime iki ora bakal nggawe sampeyan mikir babagan urip sampeyan kanthi cara utawa cara liyane.

Ana romansa uga yen sampeyan seneng.

7. Clannad

Anime clyaad tomoya lan nagisa

Clannad dikenal minangka 'karya agung' nalika romansa lan irisan urip. Lan aku setuju kaya sing dakwaca.

Musim kapisan fokus ing Tomoya Okazaki lan Nagisa Furukawa.

Nagisa 'ringkih' sacara fisik, lan ana sebab sing luwih jero kenapa. Nanging musim pertama Clannad luwih fokus kanggo seneng-seneng, kanthi wayahe 'aneh' sing migunani.

Mangsa 2 yaiku ing endi Clannad berkembang dadi sesuatu sing jero, tragis lan akeh kanthi nggawa emosi.

Dadi, yen sampeyan nganggep Clannad, priksa manawa sampeyan bakal nonton musim kasebut kanggo entuk crita lan pengalaman lengkap.

8. Canon

karakter anime kanon

Diproduksi dening Kyoto Animation, Kanon sing dak telpon adhine Clannad.

Khas Animasi Kyoto, gaya, desain lan karakter nuduhake kuwat kamiripan

Animasi kasebut apik banget kanggo jamane, lan crita uga migunani. Nanging Kanon dibayangke karo sukses Clannad.

Kajaba iku, yen sampeyan pengin liyane kajaba Clannad kanthi crita lan tema sing beda, Kanon minangka pilihan sing paling apik.

Ana sawetara irisan urip sing bisa dibandhingake karo Clannad kaya Kanon sing kudu disebutake.

9. Dolanan Anyar!

game anyar aoba lan ko yagami

Game Anyar! minangka salah sawijining irisan urip paling anyar ing industri iki. Dirilis maneh ing 2016.

Aoba Suzukaze minangka protagonis, lan cita-citane yaiku kerja ing perusahaan game lan nggawe game supaya bisa urip.

Musim 1 lan 2 ngetutake Aoba Suzukaze ing perjalanan ing industri game. Bebarengan karo karakter liyane sing kabeh kerja ing perusahaan sing padha (kanthi tujuan sing padha).

Dadi, sampeyan bakal seneng yen 'game' utawa 'program' minangka kepentingan pribadi.

sepira gedhene industri anime

Kualitas animasi minangka salah sawijining sipat Game Anyar sing paling kuat. Mripat padhang, warna, apik banget lan apik banget.

10. Violet Evergarden

wayahe anime evergarden violet

Digawe dening Kyoto Animation, Violet Evergarden minangka anime sing ngerti carane nyritakake crita emosi.

Saben set episode difokusake karo karakter utama, Violet, sing tugase mbantu wong nulis surat kanggo wong sing ditresnani.

Kanggo menehi penutupan.

Tembung ora bisa nggambarake pinten a karya agung anime iki yaiku.

Malah bisa dibandhingake karo acara kaya Clannad amarga crita-crita emosional.

Gegandhengan: 9 Kutipan Emosi Saka Violet Evergarden sing Ora Bakal Lali

11. Barakamon

Paraga Barakamon lungguh

Barakamon babagan Seishu Handa , tukang kaligrafi sing dikongkon urip ing sawijining pulau kanggo tumindak prilaku sing ala.

Kabeh 12 episode fokus ing pangembangan pribadi, lelungan, lan pangowahan pribadi Seishu Handa minangka pribadi.

Uga ana sawetara umur ing antarane para tokoh utama lan dhukungan ing Barakamon sing bakal disenengi.

12. Pembantu Naga Miss Kobayashi

kangen kobayashis karakter pembantu naga

Pembantu Naga Miss Kobayashi nyenengake kanthi murni, kanthi sawetara wektu sing anget kanggo ngganti langkah saben episode.

Ing utama bedane antarane irisan urip sing biasa, yaiku fokus karo 1 karakter manungsa, lan naga kaya manungsa.

Sampeyan bisa nyana ”sawetara layanan penggemar ing kene saka Lucoa, karakter temenan dirancang kanggo penggemar. Nanging luwih sithik tinimbang sing diarepake saka acara sing bisa dibandhingake.

13. Himouto! Umaru Chan

karakter anime umaru chan

Himouto Umaru Chan yaiku babagan adhine sing ngganggu, Umaru, lan adhine: Taihei Doma.

Umaru yaiku rai loro, urip kanthi gaya urip dobel mung supaya bisa urip kaya sing dikarepake wong liya.

Kaya Pembantu Naga Miss Kobayashi, Umaru Chan nyenengake, lan komedi bakal nggawe sampeyan guyu.

Apamaneh yen sampeyan main game video kaya MC.

14. Aria Animasi

aria paraga animasi e1542795548846

Aria Animasi yaiku versi animasi njaluk pijet. Amarga santai, kadang cheesy, lan banget adhem dadi 'serius'.

Ora ana komedi ing jinis anime iki, nanging sampeyan ora mbutuhake amarga bisa nyampur irisan urip kanthi sci-fi lan fantasi.

Lan kutha sing didhasarake anime kasebut yaiku dijupuk saka kutha Venesia, Italia. Kanthi sawetara pangowahan supaya unik.

15. Kelas Elite

kelas karakter elit

Kelas Kelas Elite yaiku ora ana apa-apa kaya irisan urip saben dinane.

Nopo nopo Wis sisih sing luwih peteng tinimbang umume. Sampeyan bisa nemokake iki kanthi cepet ing sawetara episode pisanan.

Sawise kabeh, plot kasebut kalebu siswa sing kepeksa tandhing karo saben liyane supaya bisa urip lan entuk dhuwit, minangka bagean saka sistem sekolah lan aturan sing angel.

Iki anime ing liga dhewe.

16. Katresnan, Chunibyo Lan Cidra Liyane

tresna chuunibyou lan khayalan liyane

Chunibyo minangka jinis irisan urip sing bakal nggawe sampeyan nggrundel, lan meksa sampeyan nyelehake iku.

Utawa paling ora, pengalamanku… nganti aku menehi kesempatan liya lan nikmati kanthi maksimal.

Critane yaiku biasane babagan Rika, bocah enom sing yakin dheweke duwe kekuwatan. Lan Yuta, protagonis lanang sing kejiret ing khayalan Rika.

Kabeh kedadeyan dadi romantis banget ing musim kaping loro saka seri iki.

17. Dewan Siswa Paling Apik

anggota dewan siswa paling apik anime e1542795921207

Plot kasebut kabeh jenenge.

Babagan babagan dewan siswa paling apik lan saben dinane ngatur sekolah. Fokus utamane ing Rino Rando lan Kanade Jinguji.

Saben paraga bisa dielingi, sanajan ana 8 karakter. Lan sampeyan bakal entuk campuran romansa, komedi bodho, lan irungnya episode nyenengake kanggo ngatasi kabeh.

18. Hinamatsuri

hinamatsuri hina lan nita 1

Aku seneng anime sing bisa ngguyu lan nggawe aku ngrasakake karaktere.

Hinamatsuri wis nguwasani seni nindakake kalorone.

Siji tangan sampeyan duwe Hina, bocah wadon sing duwe kekuwatan gaib (sing urip karo Yakuza).

Banjur sampeyan duwe Anzu, bocah wadon sing duwe kabisan adikodrati… kajaba dheweke pungkasane ora duwe omah.

Loro elemen kasebut ditampilake wiwit wiwitan nganti pungkasan, anime pancen apik nalika 'menehi wektu'.

19. Hyouka

Hyouka Houtarou oreki mikir e1542796065494

Hyouka yaiku babagan bocah wadon sing terus-terusan: Eru Chitanda, lan wong males: Houtarou Oreki.

Bareng (karo karakter liyane) dheweke ngrampungake misteri lan nemokake wangsulan pitakon rumit.

Meh kaya detektif.

Sing paling nggumunake babagan Hyouka yaiku kepiye hiburane, sanajan tema kasebut katon mboseni lan rata-rata.

20. Urip maneh

urip maneh karakter anime rena lan kaizaki

ReLife minangka irisan seri urip sing bisa ditrapake babagan diwasa enom lan ngowahi urip sampeyan dadi luwih apik.

Kaizaki Arata bejo lan diwenehi kesempatan kanggo nguripake, lan mbenerake kesalahan sing ditindakake nalika diwasa ing Jepang.

Sing sabanjure yaiku komedi murni, lan crita sing migunani sing ngetutake sawetara karakter ing perguruan tinggi.

Kadhangkala, uga dadi 'peteng' uga.

21. Ranma 1/2

ranma separo akane lan ranma

Ranma digawe dening produsen Inuyasha sing padha. Dadi sekolah lawas miturut standar 2018.

Nanging yen sampeyan pengin potongan seri urip irisan gesang inspirasi dina iki kaya sing wis dingerteni, wiwiti karo Ranma 1/2.

anime paling gedhe ing kabeh wektu

Iku salah siji sing paling akeh asli irisan urip nuduhake sing isih relevan lan saranake.

22. Lelungan Kino (Lan Perjalanan Kino)

Kinos lelungan gif anime

Lelungan Kino minangka musim pertama (lan mung) seri anime Kino.

Wiwitane diwiwiti ing wiwitan taun 2000an, lan animasi kasebut kabukten. Nanging aja nganti kesusu.

Nganti crita, Perjalanan Kino paling akeh sumilir anime sing dakwaca. Lan aspek lelungan menyang puluhan negara lan kutha minangka alasan khusus kanggo nganggep.

Perjalanan Kino yaiku anime 'tambahan' kanthi animasi modern lan visual sing anyar. Nanging sing asli yaiku paling apik versi loro.

23. Watamote

tomoko kuroki ngrusak rambut

Anime iki kalebu macem-macem jinis sing aneh, nyenengake, lan sawetara cara, effed munggah. Sampeyan bakal ngarani 'komedi gelap' kanthi irisan urip dadi fokus utama.

Tomoko Kuroki minangka bocah wadon sing isih remaja ora duwe kapercayan dhiri, ora duwe kanca, lan mratelakake panemume.

Dadi, samubarang sing ditindakake kanggo narik kawigaten, dingerteni, lan 'ngupayakake' lumrahe dadi kahanan sing aneh lan kikuk sing bakal nggawe sampeyan ngguyu.

Yen ora, sampeyan bakal nggrundel.

24. Urip Bencana Saiki K

urip bencana saiki k lucu

Saiki K minangka pendekatan sing nyenengake kanggo ngiris urip amarga nambah unsur fantasi, kekuwatan, lan protagonis introvert sing ndeleng kabisane minangka rasa ora nyaman.

Ing mripate, Saiki K mung kepengin urip lan aja repot dening sapa wae.

Nanging kaya sing bakal sampeyan deleng kanthi komedi edan lan parodi sing ora kendhat, iki mesthi akeh banget sing njaluk.

25. Nana

nana anime nana komatsu lan shin

Aku ora bakal nyekseni sing luwih realistis irisan gesang seri anggere aku urip.

Nana minangka romance sing 'nyata kanggo urip' ing industri iki. Diproduksi dening Madhouse.

Aku nyaranake KABEH diwasa enom (lan Milenial) kanggo nonton. Amarga iku bakal mbukak mripatmu ing jagad sing ana ing sekitar sampeyan, kanthi cara sing realistis lan gampang digandhengake.

26. Cewek Cumi-cumi

cewek cewek karakter anime

Squid Girl minangka bocah wadon saka segara kanthi kekuwatan lan kabisan cumi-cumi. Malah cara ngomonge rada aneh, aneh, nanging sing paling penting, lucu

Iku bagean saka pesona pembunuh anime.

Kanthi total 3 musim, lan OVA, iki minangka irisan urip sing santai lan ora peduli kanggo njaga sampeyan.

Squid Girl kanggo kula diremehake, bisa uga amarga dianggep 'kekancan' (apa tegese).

27. Nodame Cantabile

komedi nodame cantabile

Nodame Cantabile njupuk klompok roman rata-rata sampeyan , lan remuk tanpa rasa getun.

Pilih karakter utama: Chiaki tuladhane.

Wong lanang sing ora ngulungake payung kanggo bocah wadon sing adhem, dheweke mlaku lan digunakake kanggo awake dhewe.

Yen sampeyan pengin sing ora biasa lan nyenengake, Nodame Cantabile bisa ngejutake sampeyan.

28. Proyek Idola Sekolah Langsung Urip

honoka umi lan kotori tresno urip

Love Live minangka irisan urip sing 'bocah-bocah wadon sing lucu tumindak lucu'. Nanging ora kabeh bener.

Plot utamane yaiku babagan Honoka Kousaka, kanca-kancane, lan tujuane dadi idola sekolah bareng.

Iki minangka salah sawijining acara anime 'kabeh bocah wadon' sing pertama sing dakdeleng, lan saben karakter nggawe Love Live dadi luwih nyenengake lan nyenengake.

Gegandhengan: 13 Kutipan Proyek Idol Sekolah Langsung Katresnan sing Pantese Dituduhake

29. Bintang Bejo

anime bejo gif anime

Lucky Star yaiku liyane seri anime kabeh-prawan. Nanging ora masalah yen sampeyan mbukak pikiran lan pengin komedi sing BAIK.

Konata Izumi minangka watak santai lan sarkastik sing nggawe acara kasebut. Lan kancane - Kagami kosok baline.

sepuluh anime paling apik ing kabeh wektu

Ngarep-arep bisa ndeleng referensi game, budaya Otaku, TANPA plot, lan episode acak sing bakal nggawe sampeyan kepengin weruh WTF sing sampeyan lakoni dhewe.

30. Live School (Gakkou Gurashi)

sekolah urip yuki takeya lan miki

Gakkou Gurashi, utawa Sekolah Langsung nganggo basa Inggris, minangka seri medeni babagan nir, penyakit mental, lan psikologi saben karakter.

Kabeh paraga utama kepeksa urip kanthi “turahan” amarga jagad iki wis entek. Amarga lagi nyusup karo Zombi.

Yuki Takeya, salah sawijine paraga utama ngalami penyakit jiwa saka kabeh kahanan stres lan depresi.

Yen ana kekarepan sing nyenengake lan peteng, iki minangka irisan anime urip sing bisa ditindakake.

Dadi aja nganti 'lucu' ngapusi sampeyan.

31. Tanaka Kun Tansah Keluwen

tanaka kun mesthi komedi tanpa dhaptar list e1542797176124

Tanaka minangka siswa sing males sing uga duwe kabecikan . Nyatane dheweke pancen adhem banget, sampeyan bakal ngira yen dheweke ngrokok gulma lan saya dhuwur.

Kancane Oota minangka paraga sing diwasa, wicaksana lan praktis sing diandelake Tanaka.

Ora ana plot, nanging ora butuh dadi Amarga jinis anime sing sampeyan nonton kanggo karakter, santai, lan komedi kadang-kadang ana ing liga dhewe-dhewe.

32. Akademik Penyihir Cilik

ilmu sihir cilik atsuko kagari gif

Akademik Penyihir Cilik minangka salah sawijining anime paling apik ing Studio Trigger ing katalog.

Sampeyan ora bakal nemokake layanan penggemar ing kene. Utawa apa wae sing nyoba kanggo nyelehake sneaker ing layanan penggemar kanggo kepentingan fanservice.

Plancane yaiku babagan Atsuko Kagari, lan cita-citane dadi penyihir sing bisa nggawe wong eseman.

Impen sederhana iki dadi petualangan gila sing nyenengake, pendhidhikan lan pengin sampeyan gabung karo dheweke.

Iki minangka jinis anime sing sampeyan kepingin nonton nalika isih bocah, kajaba ora ana.

33. K-On

k ing karakter anime asuza tsumugi ritsu yui

Apa sampeyan ora mikir dhaptar iki bakal lengkap tanpa K-On?

K-On minangka ratu sing ora dibantah irisan urip nuduhake. Mangkene carane Kyoto Animation muter dadi studio anime.

Ora ana plot, kaya Lucky Star, lan definisi harfiah 'bocah-bocah wadon lucu sing nindakake tumindak lucu'.

Lan sanajan saiki, animasi wis rampung, komedi klasik, lan kaya irisan urip, gampang anget amarga gampang banget.

34. Hanayamata

aturamata naru sekiya lan hana

Hanayamata yaiku babagan Naru Sekiya, bocah enom sing isin lan kuwatir nalika rame.

Pungkasane Naru lan karakter liyane kumpul lan miwiti nindakake apa sing diarani Jepang Yasakoi.

Kang kalebu jinis joget gaya bebas.

Hanayamata minangka 'bocah-bocah wadon lucu sing nindakake tumindak lucu', kajaba desain lan karaktere luwih realistis. Minangka anime kaya K-On luwih akeh 'kaya bocah' amarga gambar 'Moe'.

Iki minangka salah sawijining irisan urip paling murni sing bisa ngimbangi kabeh sing dikarepake, tanpa mboseni utawa cliche.

sepuluh kaping ndhuwur kabeh wektu

35. Panganten Magus Kuno

penganten wanita magus kuno elias lan hatori

Panganten Magus Kuno yaiku a ayu irisan urip, bisa dibandhingake karo Violet Evergarden kanthi kualitas animasi.

Babagan babagan Hatori Chise , bocah yatim piatu kanthi kekuwatan khusus sing ditolak lan ditolak sajrone uripe amarga 'apa' dheweke.

Gelombang pertama seri iki diwiwiti kanthi kuat, nanging gumantung karo perspektif sampeyan, paruh pungkasan bakal mandheg.

Nanging isih pantes disaranake

36. Haganai: Aku Ora Kanca Kanca

haganai aku ora duwe akeh karakter kanca

Haganai njupuk konsep irisan urip sing biasane, banjur nambah bullying, kasepen, lan Ecchi kanggo campuran.

Iki uga 'Harem'.

Dadi, yen sampeyan ora ngarepake layanan penggemar ... saiki sampeyan wis ngerti apa sing bakal diarepake.

Haganai minangka potongan urip sing beda karo apa sing bakal sampeyan deleng. Amarga cara ngatasi kasepen lan bullying. Nalika isih ngatur komedi lan romansa tanpa ngisin-isini awake dhewe.

37. Yen Kanggo Putriku, Aku Malah Bakal Ngalahake Gusti Setan!

yen kanggo seri putraku sing imut

Yen Kanggo Putrine yaiku seri anime sing diproduksi ing taun 2019 dening Maho Film (studio anyar).

Iki minangka anime sing dibangun ing antarane hubungan bapak-anak antara manungsa lan bocah setan.

Saben episode katon luwih nyenengake tinimbang sabanjure, lan crita kasebut dibangun kanthi daya tarik emosional lan momen 'lucu' sing angel ora seneng.

Ing sangisore permukaan - yaiku a migunani seri sing bakal menehi sing anyar kanggo para penggemar Usagi Drop lan Barakamon.

Sesebutan sing terhormat:

  • Teaser Terampil Takagi.
  • Kanca Isshuukan.
  • Nichijou.
  • Apa kowe ora Krungu? Aku Sakamoto!
  • Koleksi Kantai.
  • Urip Saben Bocah SMP.
  • Non Non Byori Baleni.
  • Hitoribocchi.
  • Warna Mitsuboshi.

Apa liyane sing bakal sampeyan tambahake sing kudu disebutake?

Dianjurake:

Anime Apa sing kudu Ditonton? Mangkene 17 Rekomendasi

15 Seri Anime Petualangan Paling Apik Sampeyan Kudu Mulai Nonton