Dhaptar Pungkasan Kutipan Rame Sekolah sing Enget

wallpaper anime rame ing sekolah

Kutipan Rame Sekolah dijupuk saka karakter:

  • Kenji Harima.
  • Tenma Tsukamoto.
  • Imadori Kyousuke.
  • Yakumo Tsukamoto.

Rame Sekolah minangka seri rom 2 musim, diproduksi dening Studio Comet ing taun 2000an.



anime paling apik sing sampeyan ora nate krungu

Iki minangka salah sawijining anime rom com paling klasik ing abad 21, lan aku yakin wong liya njupuk ide kasebut.



Ing ngisor iki baris sing paling apik saka pethikan kutipan saka School Rumble.

1. Pethikan Kenji Harima

kutipan kenji harima 7



'Sanajan ana wong sing dibuwang, ora preduli kepiye nuduhake kacilakane lan ngupayakake kabecikan, jagad iki ora peduli.' - Kenji Harima

kutipan kenji harima 6

'Ora kaya biyen, aku pancen cerdas - lan ora duwe pengarep-arep. Lan aku dadi Gusti Allah. Ora ana lan ora ana sing bisa nahan aku. Aku dudu duweke sapa. Nanging saiki aku kaiket karo tali katresnan. Aku tresna karo Tenma Tsukamoto. ' - Kenji Harima



kudu nonton anime kabeh wektu

kutipan kenji harima 5

'Saiki, saiki, kabeh kedadeyan kaya ngono… KECU SAK !!!!! Iki kanggo gawe seneng karya agungku! Yen ana siji-sijine sengitku, iku kritik! ' - Kenji Harima

kutipan kenji harima 4



'Kabeh sing daklakoni kanggo sampeyan. Aku ora nate menehi peduli babagan sekolah. Aku teka lan lunga kaya sing dakkarepake. Nanging sampeyan nggawe swarga dadi swarga sing ora bisa urip tanpa. ' - Kenji Harima

kutipan kenji harima 3

'Wong sing tresna ora bisa ilang drajate.' - Kenji Harima



kutipan kenji harima 2

'Wayahe ngakoni, yaiku wayahe mbuwang wong liya.' - Kenji Harima

anime yen dub luwih apik

kutipan kenji harima 1

“DAMMIT! Kepiye bocah wadon sing lucu banget, nanging bodho banget? ” - Kenji Harima

kutipan kenji harima

'Aja kuwatir sirahe cilik, Tenma!' - Kenji Harima

2. Pethikan Tenma Tsukamoto

kutipan tenma tsukamoto 2

'Aku ora ngira yen ora entuk tenaga kerja manual. Aku kudu golek gaweyan sing luwih kreatif, kaya ngirit paus. ” - Tenma Tsukamoto

kutipan tenma tsukamoto 1

'Daripada nyesel ora nindakake apa-apa, getun merga wis rampung.' - Tenma Tsukamoto

sepira gedhene industri anime

kutipan tenma tsukamoto

Darling ing franxx gurren lagann

'Yakumo, sampeyan dadi sadulur paling apik!' - Tenma Tsukamoto

3. Kutipan Imadori Kyousuke

kuotasi imadori kyousuke

'Aku uga bisa nindakake iku!' - Imadori Kyousuke

4. Pethikan Yakumo Tsukamoto

Pethikan Perusahaan Mecha 6

'Daripada ora nindakake apa-apa lan getun, kita kudu nindakake perkara lan nyesel.' - Yakumo Tsukamoto

-

Dianjurake:

Dhaptar Pungkasan Kutipan Skip Beat sing Sampeyan Bisa Digunakake

21 Kutipan Paling Apik Saka Kanon