35+ Gadis Anime Paling Anyar sing Nduwe Kepribadian BAD (Dinilai dening Jepang)

aqua nangis konosuba

Situs web Jepang: Peringkat Go JP mutusake kanggo nggawe jajak pendapat kanggo bocah-bocah wadon anime sing apik banget karo kepribadian sing ala.

Dheweke mbukak jajak pendapat sing ternyata duwe 60 bocah-bocah wadon anime TOP ala tumindak, kaya sing dipilih para penggemar Jepang.



Mangkene ringkesan cekak saka dhaptar kasebut!



35+ Gadis Anime Paling Anyar (Kepribadian Ala):

1. Flay Allster (Wiji Gundam)

flay allster gundam 1

2. Ayame Sarutobi (Gintama)

ayame sarutobi gintama



3. Boa Hancock (One Piece)

boa hancock bocah wadon anime

4. Tae Shimura (Gintama)

tae shimura gintama mesem

irisan urip anime ing hulu

5. Kokomi Teruhashi (Urip Saiki K)

kokomi teruhashi prawan anime



6. Megumi Noda (Nodame Cantabile)

megumi noda ayu

7. Dewi Aqua (Kono Subarashii)

aqua konosuba moody

8. Haruhi Suzumiya (Melankolis Haruhi Suzumiya)

haruhi suzumiya anime girl



9. Umaru Doma (Himouto Umaru Chan)

umaru doma mesem

10. Nina Purpleton (Memori Stardust Gundam)

nina purpleton gundam



11. Misato Katsuragi (Neon Genesis Evangelion)

misato katsuragi nge 1

12. Totoko (Osomatsu San)

Totoko Osomatsu San

13. Peteng Lalatina (Kono Subarashii)

peteng lalatina konosuba blush 1

14. Irina Jelavic (Kelas Rajapati)

pirang pirang irina

15. Sena Kashiwazaki (Haganai: Aku Ora Karo Kanca)

Sena Kashiwazaki haganai cantik

16. Katejina Loos (Mobile Suit Gundam)

katejina loos gundam

17. Chihaya Ayase (Chihayafuru)

chihaya ayase cantik

18. Shinomiya Kaguya (Kaguya Sama)

shinomiya kaguya kaguya sama

19. Sasha Blus (Serangan Titan)

serangan blus sasha ing titan

seri anime paling apik ing kabeh wektu

20. Yukako Yamagishi (Intan Petualangan Aneh JoJo Ora Bisa Mbobol)

yukako yamagishi

urip iku mung koboi ngimpi

21. Reiko Mikami (Ghost Sweeper Mikami)

reiko mikami penyapu hantu mikami

22. Yumeko Jabami (Kakegurui)

yumeko jabami kakegurui 1

23. Yoshiko Hanabatake (Aho Girl)

Yoshiko Hanabatake

24. Nobara Yukinokouji (Inu x Boku SS)

nobara yukinokoji

25. Tsunade (Naruto)

tsunade naruto

26. Senpai ( Sempai Ajaib)

senpai magis sempai

27. Meiko Shiraki (Sekolah Penjara)

Meiko Shiraki

28. Sawako Yamanaka (K-On)

sawako k on

29. Mafuyu Kirisu (We Never Learn)

Mafuyu Kirisu

30. Yoshinoya (Sketsa Hidamari)

Yoshinoya hidamari

31. Nino (Arakawa Ing Jembatan)

nino arakawa ngisor jembatan

32. Yuzuki Seo (Nozaki Kun)

Yuzuki Seo

33. Hinagiku Katsura (Hayate The Combat Butler)

Hinagiku Katsura

34. Kumin Tsuyuri (Love, Chuunibyou & Liyane Cidra )

kumin tsuyuri

35. Maria (Arakawa Ing Jembatan)

maria arakawa ngisor jembatan

Sesebutan sing terhormat:

36. Albedo (Overlord)

apa anime paling apik ing kabeh wektu

37. Gunung Biru Aoyama (Apa Urutane Kelinci?)

38. Bekki Natsumi (Nourin (Ora-Rin)

39. Urara Kasugano (Cure Cantik)

40. Tsubame Kamoi (Uza Pembantu!)

Dianjurake:

33 Bocah-bocah wadon Anime Paling Apik sing Bakal Nyapu Kaki Sampeyan

Bocah-bocah wadon Anime sing POPULER Paling Suwe Dipilih dening Penggemar Anime