Iki Sebabé Penggemar Anime LOVE Nezuko Saka Demon Slayer!

wallpaper anime nezuko slayer anime

Nezuko minangka pamicara komunitas anime ing wulan pungkasan. Lan kayane pacelathon bakal 'mati' sawayah-wayah.

Dheweke dadi karakter populer ing bagean lanang lan wadon ing komunitas anime beda alesan




Ora nate karakter anime wanita nate tresna banget sadurunge ing wektu sing cendhak (ing genre Shounen).



Ayo dadi sebab kenapa kedadeyan kasebut.

ana siji perkara sing saiyan mesthi bangga

1. Hubungan sedulur karo Tanjiro Kamado

tanjiro lan nezuko kulawarga pembunuh setan



Hubungan sadulur-sadulur ora anyar ing anime. Dheweke wis kedadeyan pirang-pirang taun ing wektu iki.

Nanging, dheweke durung umum ing genre anime anime. Biasane iku loro saingan utawa protagonis lanang karo protagonis wanita sing 'tiba' utawa dadi hubungan romantis karo protagonis.

Ing kana Demon Slayer melu-melu lan ngenalake sing rada beda lan nyenengake.



nezuko episode 1 manungsa

tanjiro karo kulawarga pembunuh setan episode 1

Ing wiwitan Demon Slayer - Nezuko manungsa. Dheweke watak peduli lan kabeh sedulur iku kulawarga sing seneng.



Cetha manawa ikatan kulawarga dadi kekuwatane.

Nganti tekan penggemar

Banjur Tanjiro nemokake keluargane wis dibunuh. Mengko ngerteni setan tanggung jawab.



Saiki wayahe Ikatan lan crita Tanjiro lan Nezuko diwiwiti.

Sanajan Nezuko dadi setan isih njaga sawetara kamanungsané, nglindhungi Tanjiro saka bebaya.

nezuko nglindhungi piring

Iki minangka titik wiwitan sing nggawe Nezuko dadi disenengi karo karakter. Lan kenapa hubungan sedulur-sedulur ditresnani banget.

  • Ora ana seri Shounen kanggo nyorot hubungan iki kanthi cara iki.
  • Keputusane sedulur tuwa sing berjuang kanggo slamet para adhine yaiku relatable.
  • Sanajan Tanjiro dadi tukang mateni setan, dheweke isih komitmen kanggo nglindhungi Nezuko amarga mbakyune.

Adhine setan lan manungsa sesambetan sadulur iku aneh, nanging disambut karo tangan terbuka.

Aja nyengkuyung, apamaneh dudu Shounen wis nulis crita kanthi cara iki sadurunge. Campuran tragedi, rasa nyeri, tujuan lan moral kabeh dadi siji pot masak. Lan meh kabeh crita mbakyu-mbakyu sopo wae bisa ana gandhengane lan dingerteni.

Iku satunggal bab sing nggawe Demon Slayer dadi seri Shounen.

2. Nezuko iku CUT

nezuko lucu

Kita uga bisa uga bisa ngilangi cara kasebut lan ngetrapake ing kana. Nezuko iku lucu sing jelas, nanging ana alesan sing apik kenapa dheweke disenengi.

Kemampuan aneh sing ditemokake kaya bisa 'nyusut' awake, lan kepribadian umume duwe 'lucu' sing ditulis.

nezuko lan tanjiro wayahe lucu

Pemandangan iki minangka salah sawijining conto ing endi Nezuko nyusut awak supaya pas karo kranjang Bambu.

Tanjiro nggawa Nezuko ing kranjang iki ing episode awal Demon Slayer.

kudu ndeleng anime kabeh wektu

nezuko headpat

Utawa episode INI ing ngendi Nezuko nggunakake headpats wong iki amarga dheweke ngelingake keluargane dhewe.

Sanajan dhemit - Nezuko 'isih' ana ing njero manungsa. Lan minangka bagean saka daya tarik 'lucu' sing ana ing seri Demon Slayer

Akeh episode sing nggawe iki jelas.

Gegandhengan: 35 Senyum Anime Cute Iki Bakal Nggawe Lelehmu Leleh

3. Watake Nezuko sing sanggup ora 'butuh' nyimpen

nezuko nyerang gif

Ing episode 2 Demon Slayer, Nezuko kaget karo kabeh wong nundhungi dhemit ora ono.

Tanjiro lagi nemoni masalah, lan Nezuko melu menehi pitulung.

Ing pirang-pirang anime karo sedulur, kakang bakal nglindhungi adhine. Iku lumrah, bener?

Nanging Demon Slayer njupuk luwih adoh.

setan pembunuh episode 10 nezuko perang 9

nezuko nglindhungi tanjiro nalika sedhih

Ora nggambarake adhine minangka 'ringkih' lan ora bisa nglawan perang dhewe, utawa duwe wani nindakake, Nezuko beda.

Cara ayunan Setan Slayer ing antarane adhine nglindhungi adhine lan adhine nglindhungi adhine yaiku unik

irisan cinta anime romansa sing apik

Iku imbang lan ora suwe sampeyan bisa ngerteni siji karakter 'luwih penting utawa unggul' tinimbang liyane.

Nezuko lan Tanjiro butuh saben liyane padha. Lan umume gelut ing Demon Slayer nuduhake iki nalika dheweke berjuang supaya bisa urip.

4. Sifat Nezuko sing apikan lan peduli

nezuko ngrangkul tanjiro gif

Sanajan dhemit, Nezuko yaiku isih watake apik lan ngrawat dheweke biyen dadi manungsa.

Mustahil ana sing dadi setan, lan tetep bisa njaga kabeh sifat peduli. Ora kalebu kemampuan kanggo mikir babagan wong liya sadurunge nggawe kecenderungan setan - iki sing nggawe peran Nezuko khusus

Dheweke ora bisa ngomong utawa kakehan ngomong amarga moncong, nanging dakkira sing nggawe dheweke beda.

nezuko moncong 1 e1571141597119

Ngandelake sinyal menyang Tanjiro, utawa basa awak kanggo njaluk pesen Nezuko ngapa dheweke ora biasa lan menarik.

Sampeyan bisa ngarani bocah utawa bocah, nanging kabeh nambah karakter Nezuko lan kadang-kadang subtle beda dibandhingake karo karakter liyane. Utawa anime liyane kanthi konsep utawa plot sing padha.

Gegandhengan: 15 Karakter Anime Sensitif sing Bakal Ngunekke Sampeyan Kanthi Kabecikan

Ora ana karakter liyane kaya Nezuko

Aku ora bisa mikir babagan anime Shounen kanthi jinis hubungan lan ikatan karo crita sing adhedhasar. Lan utamane dudu anime sing luwih apik tinimbang Demon Slayer babagan cara ngrampungake.

Aspek 'setan' nggawe aku luwih manis lan emosional.

nezuko lan tanjiro episode 1 saiki

TO ringkih kakang gelem nyerah nylametake mbakyune sing dadi setan. Wis dering sing apik.

Kajaba iku - anime ora bakal padha tanpa Nezuko. Kalorone minangka roti lan mentega crita lan arah endi.

Nezuko nggawe anime kasebut 'lucu' lan kadhang entheng.

Nanging, Tanjiro nggawe anime 'jero' karo unsur liyane sing nyenengake.

-

irisan cinta anime romansa sing apik

Sumber gambar sing ditampilake: Nezuko

Dianjurake:

Apa Slayer Setan Worth Kabeh Masalah? (Tinjauan)

Kutipan Slayer Demon Luwih Apik Kanggo Mbantu Sampeyan Elingi Anime!