14 Prawan Anime Iki Nuduhake Aktris Swara Inggris sing padha Minangka Mirajane Strauss saka Fairy Tail

mirajane 1 1

Nalika sampeyan Google Mirajane Strauss , luwih saka 700.000+ asil ditampilake.

Sing malah luwih saka Nggoleki Ringkesan saka DBZ!



Asil google mirajane



Wiwit Fairy Tail diadopsi saka manga menyang Anime ing taun 2009, seri anime wis diwiwiti.

Kanthi paraga kaya Mirajane Strauss dadi salah sawijining karakter sing paling kondhang ing komunitas anime.



Nyisihake kabeh kanggo detik ...

Mangkene 16 bocah wadon anime sing nuduhake aktris Suara Inggris sing padha karo model Fairy Tail sing rambut putih!

dub anime paling apik ing kabeh wektu

(Kuwi tutuk)



Aktris swara ing mburi karakter kasebut yaiku Monica Riel (Matur suwun, Monica).

1. Misaki Ayuzawa

14 Prawan Anime Nuduhake Aktor Swara Inggris sing padha Kaya Mirajane Strauss

Minangka populer minangka Misaki Ayuzawa yaiku, malah dheweke uga ora misuwur kaya Mirajane Strauss.



Yen wis ngucapake, dheweke luwih pantes tinimbang dhaptar iki saka acara Anime sing nyenengake: Pembantu Sama!

Misaki ora seneng karo bocah lanang (paling awal) amarga ana masalah bapak.



Kajaba iku dheweke pancen mandhiri, bisa dipercaya. Lan pejuang trampil kanthi etika kerja sing medeni.

Lan iku sing nggawe Misaki Ayuzawa dadi watak wanita sing kuwat. Kanthi luwih saka mung 'tampan'.

2. Yoshino Koiwai

14 Prawan Anime Nuduhake Aktor Swara Inggris sing padha Kaya Mirajane Strauss

Sampeyan bisa uga durung ngerti babagan Yoshino amarga dheweke dadi karakter wanita anyar.

Dijupuk saka Anime 2017: Masamune Kun Ora Dendam.

Yoshino duweni kepribadian sing ora sopan , tegese dheweke angel dingerteni.

Lan angel kanggo ngandhani apa sing dipikirake amarga biasane duwe ekspresi rai sing kosong.

Dheweke setya lan bakal nindakake apa wae kanggo nglindhungi kanca. Ora preduli apa sing kudu ditindakake.

Nggawe Yoshino dadi bocah wadon sing ora seneng karo sampeyan.

3. Kayano Kaede

14 Prawan Anime Nuduhake Aktor Swara Inggris sing padha Kaya Mirajane Strauss

Sampeyan bisa uga ngerti Kayano Kaede saka anime sekolah / komedi: Kelas Pembunuhan.

Dheweke introvert lan biasane tetep mandheg. Nindakake dheweke dhewe lan ora repot karo sapa wae.

Lan kaya karakter kelas Assassination liyane, dheweke duwe sisih peteng sing nggawe dheweke keweden.

Sanajan dheweke pancen kalebu bocah wadon anime sing paling apik lan nyenengake.

4. Nggoleki Ringkesan (DB Super)

14 Prawan Anime Nuduhake Aktor Swara Inggris sing padha Kaya Mirajane Strauss

Yen sampeyan penggemar DBZ, mesthine sampeyan ora bakal nyangka. Nanging bener.

Aktor swara Bulma ing Dragon Ball Super minangka aktris swara Inggris sing padha karo Mirajane Strauss.

Bulma usus, sing njupuk risiko, wani, lan uga jenius kabeh padha.

Nalika dheweke ngenteni urip pesawat ruang angkasa, gadget, lan perusahaan perusahaan bapakne: Capsule Corporation. Perusahaan sing entuk miliaran saben taun.

Sing nggawe dheweke dadi salah siji saka sawetara miliarder nyata (utawa cedhak) ing jagad Anime.

5. Sayaka Maizono

14 Prawan Anime Nuduhake Aktor Swara Inggris sing padha Kaya Mirajane Strauss

Sayaka dijupuk saka Danganronpa, seri video game anime-turn.

Dheweke duwe kesucian tartamtu marang pribadine sing sampeyan ora bisa nulungi.

Padahal Sayaka Maizono yaiku rahasia lan rahasia saka wong liya.

10 anime paling apik ing kabeh wektu

Yen sampeyan melu anime Psikologis, coba Danganronpa!

6. Tengen

14 Prawan Anime Nuduhake Aktor Swara Inggris sing padha Kaya Mirajane Strauss

Tama minangka L-Rig saka seri psikologis 2014 - Selector Infected.

Dheweke seneng gelut lan ngelak perang. Mirip karo balapan Saiyan saka Dragon Ball Z.

Nanging dheweke uga duwe dosa ing bocah. Mirip karo Fat Majin Buu saka DBZ.

Desain karakter Tama cocog karo kepribadiane meh kabeh cara,

7. Yu Kashima

14 Prawan Anime Nuduhake Aktor Swara Inggris sing padha Kaya Mirajane Strauss

Yu Kashima disenengi kabeh bocah wadon ing komedi / romansa: Bocah-bocah wadon Bulanan Nozaki Kun.

Kashima katon seneng pacaran karo bocah-bocah wadon sajrone seri kasebut.

Secara fisik dheweke katon dadi bocah lanang sing rambut cekak, lan bisa disalahpahami karo wong lanang.

Dheweke uga cukup dhuwur, ngadeg udakara 5'7 - 5'9.

8. Yuzuha

14 Prawan Anime Nuduhake Aktor Swara Inggris sing padha Kaya Mirajane Strauss

Yuzuha minangka karakter sing ditampilake ing Sing Dadi Sung. Anime misteri / sejarah:

Ing Anime dheweke wuta lan ora bisa ndeleng. Lan duwe salah sawijining ati paling murni saka karakter anime sing digawe.

Yuzuha seneng ngrungokake wong liya lan menehi saran.

Lan duwe katrampilan kanggo nggawe kabeh wong ing sacedhake rasane penak.

9. Kuzuha Togashi

14 Prawan Anime Nuduhake Aktor Swara Inggris sing padha Kaya Mirajane Strauss

Sampeyan bisa uga ngelingi Kuzuha saka seri komedi sing edan: Chuunibyou. Campuran karo romansa sithik.

Kuzuha minangka adik saka protagonis utama: Utaha Togashi.

Dheweke dipercaya, diwasa amarga umure lan watake santai.

Siji hal sing isin Kuzuha yaiku sedulur-sedulurane khayalan lan obsesi dadi Chuunibyou.

10. Tsubaki Nakatsukasa

14 Prawan Anime Nuduhake Aktor Swara Inggris sing padha Kaya Mirajane Strauss

Nonton seri Anime - Eater Jiwa? Banjur sampeyan bakal ngelingi Tsubaki, mitra ninja saka Lintang ireng.

Saka nonton Anime sampeyan bisa ndeleng Tsubaki pancen wong sing luwih sabar sapa sing apikan lan mikir.

Lan mesthi dadi prioritas pikirane lan perasaan wong sing dheweke tresnani. Sadurunge liyane.

Lan kaya Black-Star, dheweke minangka ninja lan pejuang sing trampil.

Kanthi tekad sing kuat kanggo ngrampungake apa sing bakal ditindakake.

11. Kanan Chinami

14 Prawan Anime Nuduhake Aktor Swara Inggris sing padha Kaya Mirajane Strauss

Kanan Chinami, salah sawijine paraga sampingan saka Denpa Kyoushi.

Utawa 'Ultimate Otaku Teacher' ing sisih kulon.

Julukan Kanan yaiku 'bocah wadon anime' amarga suarane sing lucu lan ora biasa.

Junichirou Kagami (karakter utama) yaiku wong sing menehi julukan kasebut.

12. Tomoko Kuroki

Kokoro Connect Volume 1

Tomoko minangka siswa sekolah menengah sing ora apik saka Anime: Watashi.

Uga dikenal minangka - Ora preduli Aku Nggoleki, Sampeyan Karo Guys Aku Ora Popular!

Ndhuwur udakara 4-5 kaki, Tomoko ora beda karo rata-rata prawan sampeyan ing dhaptar iki.

Dheweke kuwatir, isin, introvert nganti ekstrem, lan elek nalika miwiti obrolan. Apamaneh karo wong liya.

Sanajan cacat, dheweke duwe tekad sing ora bisa dibendung sing narik dheweke liwat alangan sing diadhepi. Lan ora ngerti kapan kudu mandheg (sanajan kahanane depresi).

Yen sampeyan bosen irisan komedi / romansa sing khas… Watashi bakal mulihake minat sampeyan ing irisan seri urip.

anime sing nyenengake anime

13. Iori Nagase

14 Prawan Anime Nuduhake Aktor Swara Inggris sing padha Kaya Mirajane Strauss

Iori Nagase minangka salah sawijining 5 karakter utama saka Kokoro Connect. Seri Misteri / psikologis.

Sampeyan ngerti jinis-jinis wong sing seneng-seneng ana ing sekitar?

Sapa wae sing bisa nggawe wong mesem nalika sampeyan bareng?

Kaya ngono Iori Nagase. Dheweke duwe kepribadian sing nyenengake lan semangat. Lan metu lan extroverted.

Ora preduli rekasa tantangane, dheweke tetep bisa mesem. Sanajan urip wiwit rada abot.

Kokoro Connect Volume 1 Priksa Rega ing Amazon Sinau Luwih Luwih Kita entuk komisi saka Amazon & afiliasi liyane yen sampeyan tuku tanpa biaya tambahan.

14. Mei Misaki

Mei Misaki minangka protagonis wanita utama saka Anime: Liyane. Seri anime sing peteng / misteri.

Yen Mei Misaki sejatine sampeyan bakal percaya manawa dheweke ora adhem, tanpa emosi, peteng lan misterius.

Lan sampeyan bakal dadi sisih tengen. Nanging sejatine dheweke mung beda.

Dheweke ora pengin nyebabake masalah, nanging isih bisa.

Amarga iki (lan alasan liyane) kenapa Mei Misaki duwe kanca cilik.

Lan ora gampang golek kanca utawa komunikasi karo wong liya. Kajaba prelu.

Karakter terkenal liyane kanthi aktris swara Inggris sing padha karo Mirajane…

  • Akatsuki (Kumpulan Kantai).
  • Mey-Rin (Butler Ireng: Book of Circus).
  • Mii Fujibakama (Tanggal Urip).
  • Valentina Glinka Estes (Lord Marksman lan Vanadis).
  • Mitsuki Nase (Beyond The Boundary).
  • Rize Kamishiro (Tokyo Ghoul).
  • Krul Tepes (Owari No Seraph).
  • Houki Shinonono (Stratos Tanpa wates).
  • Indeks (Indeks Ilmiah Mesthi).
  • Maria (Witchblade).
  • Asami Oikawa (Say I Love You).
  • Erika Blandelli (Juara).
  • Hikari Hanazono (Khusus A).

Lan akeh karakter liyane sing ora kasebut ing dhaptar iki. Kabeh disuarakake dening Monica Riel!

Sapa maneh sing bakal ditambahake ing dhaptar iki?

Dianjurake:

Anime Apa sing kudu Ditonton? Mangkene 17 Rekomendasi Paling Apik

7 Laki-Laki Anime Karo Aktor Suara Inggris sing padha Kaya Armin Arlert saka AOT