#SaturdayAM Meluncurake Majalah Saturday Brunch, Ngrayakake Kreator Wanita & LGBTQ!

killshot dina sabtu awan

MyFutprint Entertainment, LLC bangga ngluncurake dina Sabtu BRUNCH, pengulangan sabanjure ing macem-macem majalah antologi digital.

Kanthi merek shonen unggulan, Setu AM, sawise nyebrang 120 masalah berturut-turut sawise diluncurake ing taun 2013, MyFutprint terus juara komik gaya manga sing beda-beda.



majalah sabtu minggu sabtu minggu 1

Setu BRUNCH minangka majalah anyar sing diilhami dening JOSEI sing ngomong karo para pamiarsa wanita sing luwih tuwa uga sing ngidentifikasi LGBTQ +.

Antologi kasebut bakal ngemot artikel lan wawancara karo merek lan kreator terkenal kayata YURIMOTHER nalika majalah kasebut ngluncurake musim gugur iki.



Masalah Zero khusus Sabtu Brunch sajrone PRIDE MONTH lan para pamaca bisa ndeleng loro seri eksklusif sing bakal digawe serial:

  • SPIRIT PIZZA dening seniman Instagram, @DAGGERSTARFIGHTER nawakake crita sedhih saka wanita nom-noman New York sing enom-ireng sing kepengin banget kerja ing ruang Pizza sing dadi ngarep kanggo guild DEMON HUNTING.

  • HENSHIN! dening seniman Instagram @IAMBONIDLE nampilake kedadeyan anyar ing fenomena SENTAI karo pahlawan Gay Inggris sing jenenge Alex kanthi gagah maju dadi monster sing nglawan Superhero.



'Tembung ora bisa ngandhani yen seneng banget ngluncurake Majalah Saturday Brunch,' ujare Frederick L. Jones, pangadeg lan penerbit MyFutprint Entertainment.

'Kanthi nggawa kreator sing luwih maneka warna menyang basis data global kanthi gambaran nyata babagan wanita lan / utawa pahlawan aneh, wong jahat , utawa protagonis crita sing unik kaya paraga dhewe-dhewe. ”

sabtu am brunch logo 1



manga romansa irisan paling apik

Temokake Saturday Brunch uga Saturday AM, Saturday PM, lan properti manga sing beda-beda saka MyFutprint Entertainment, LLC ing SABTU AM - aplikasi COMIC GLOBAL kanggo piranti Android lan Apple.

Kasedhiya kanggo didownload GRATIS.



googleplaystore

appstorelogo1b

amazonappstore

-

anime irisan irisan urip sing paling apik

Dianjurake:

Q & Wawancara Kanthi Kabeh Umur Pendiri Geek (Podcast Filter Pop)

Sabtu AM Mitra Kanthi Brand StreetWear Kanggo #BlackLivesMatter