Masalah Masalah Sexisme Anime NOBODY Pengin Diakoni

karen tendou keweden

Kaya biasane, para prajurit kaadilan sosial sing bangga ing sisih kulon ora bakal ngaso kanthi keluhan kritis babagan anime. Lan industri iki diarani 'sexist' ing acara TV.

Argumentasi iki wis suwe banget yen sampeyan mikir topik kasebut kuna kaya koliseum ing Roma. Nanging wis kesel kapercayan masarakat kulon nyoba ngontrol kabeh sing ora disenengi.



Apamaneh nalika 'nglarani' perasaane lan dheweke pancen mandhiri dadi bangga ..



k ing meme lucu tenang

Kita ngerti wong ing sisih kulon coddle wanita seneng bocah umur 6 taun. Tansah butuh perlindungan nalika rasane lara, kaya-kaya ora sanggup saka mbantu awake dhewe.



Lan media barat utamane dingerteni mbungkuk mundur kanggo sing bener politik, pie ing panjaluk langit.

Nanging, NATE bakal kedadeyan ing industri anime

Iki sing nggawe SJW dadi marah lan tegang babagan karakter anime lan anime umume. Amarga preduli banter, Jepang ora bisa ngrungokake.



Kayane headphone katon banter banget (kanthi alesan sing apik).

Lawakan aside - Aku pengin ngomong babagan masalah UTAMA kanthi iki diarani 'seksisme' ing industri anime. Lan kenapa adhedhasar pamanggih sing salah amarga ora munafik lan bias.

Dadi ayo nyoba!



Masalah Sexisme Anime:

1. Ora ana sing ngakoni ana STANDAR GANDA sing lagi diputer

meme sexisme wanita lucu

Nanging seksisme minangka istilah sing ONLY nuduhake wanita! Ora ditrapake kanggo Pria amarga ora ana sing menehi f * ck, bener?



Persis.

apa anime paling gedhe ing kabeh wektu

Iki minangka garis pamikiran feminis anime lan sapa wae sing sambat jinisisme ing industri anime.

Sampeyan ngerti, kita kabeh ngerti kepenak gampang ngeluh babagan wanita sing 'dieksploitasi' ing industri anime, amarga paling wong bakal njupuk minangka Injil ing sisih kulon. Kaya tumindak ala.

Nanging kepiye nalika BOYS dieksploitasi ing anime kanggo pamirsa wanita?

Napa sebabe ora nate dadi masalah?

Aku dudu penggemar layanan penggemar Aku, paling ora nemen lan yen kakehan, nanging Aku ora arep lungguh ing kene lan tumindak kaya perkara sing ala.

Perkara sing padha karo stereotipe.

Nalika anime ditujokake kanggo bocah lanang amarga umume wong lanang dadi demografi utama, loro-lorone kasebut ayunan.

anime paling apik ing kabeh wektu

Wong lanang aja padha sambat kaya sing ditindakake para wanita.

Ayo nggunakake video iki minangka conto.

Pira pirang-pirang kita sing wis ndeleng anime komedi ing endi bocah wadon PUNCHES wong kanggo hiburan?

Akeh wektu protagonis lanang ora seneng nindakake apa wae sing ora biasa. Nanging bocah wadon kasebut bakal menehi pukulan ing saben pasuryan yen dheweke 'ndeleng' cara sing salah.

Kadhangkala babagan sawetara jinis hirarki sing ndhikte 'wanita luwih penting tinimbang Pria', utawa 'yen wanita kena sampeyan, tutupen f * ck banjur sedhot'.

Napa komedi iki ora dianggep 'seksisme' ing komunitas anime?

layanan penggemar lanang perang perang

Utawa kepiye layanan penggemar pria sing disenengi para wanita. Ana kathah anime kaya iki. Panganan Panganan minangka salah sawijining conto.

Kaping pirang-pirang ing Food Wars amarga jinis anime kasebut, para pria dadi 'praktis' telanjang lan layanan penggemar digawe nganti ekstrim. Nanging durung ana sing ndeleng mripat.

Nanging wayahe wadon pop munggah ing layar lan dheweke sing 'kapapar', Amerika Serikat utamane wiwit nyoba babagan.

Ayo njupuk langkah luwih adoh

anna nishikinomiya yandere prawan

Sampeyan bisa uga wis ndeleng Shimoneta, diprodhuksi dening Staff J.C. Iki minangka seri Ecchi, mula manawa layanan penggemar diwenehake.

Ing episode kaping 4 anime iki, protagonis lanang Tanukichi Okuma RAPED dening paraga wanita Anna Nishikinomiya.

Kabeh adegan kasebut ana ing sekitar rasa ora aman Anna, rasa cemburu sing ekstrem lan sifat kepemilikan (sipat Yandere).

Sawise stalking dheweke lan kabeh sing ngetutake, Anna perkosaan Tanukichi ing sawijining adegan sing bisa dakcritakake salah siji saka episode cringiest aku wis nonton.

Lan iki kabeh diarani komedi!

Pundi para prajurit keadilan sosial iki bali ing 2015?

Sanajan anime iki kontroversial ing tema perversion lan kecenderungan seksual, aku ora ngelingi ana wong sing ora sabar babagan Shimoneta.

Kabeh aktivis seksisme kasebut (yen bisa diarani kasebut) ora bisa ditemokake. Lan aku durung nate ndeleng situs web utawa laporan SJW babar pisan.

Ana alesan sing apik.

Prajurit kaadilan sosial mung katon nalika cocog karo agenda

logika meme lucu

Kesetaraan ora ana ing antarane 'wong' kasebut. Lan dheweke ngerti persis apa sing lagi ditindakake. Dheweke selektif bodho.

Dheweke ngerti nalika nerangake gambaran wanita ing sisih kulon, lan kepiye wong sensitif babagan topik kasebut, yen dheweke ngerti nangis babagan iki kabeh bakal padha mlayu nylametake.

Mula nalika Goblin Slayer ditayangake ing Oktober 2018 lan rudo pekso pemandangan nglibatake Goblins ditampilake, dheweke kesusu menyang Twitter kanggo nangis.

Nanging yen peran jender dibalik, ora mung menehi F, uga ora bakal turu.

Gegandhengan: Iki Dhaptar Paling Apik Kutipan Slayer Goblin sing Makna

2. Sexisme anime ayunan loro-lorone

Aku wis nyebutake babagan iki, nanging kudune dakkandhani: Seksisme anime bisa diganti.

Sampeyan ora mung bisa nangis babagan seksisme ing salah sawijining sisih bantahan, lan banjur mundur nalika kedadeyan sing padha karo jinis kelamin.

Kabeh iki kabukten kepiye sampeyan munafik lan kepiye sampeyan pancen nyengkuyung narasi palsu babagan anime sing dudu.

Ana sebab kenapa masarakat percaya anime iku seksis

Gender Range Pie Chart Perusahaan Perusahaan Mecha

Umume pamirsa anime yaiku LELAKI . Iku ora rahasia.

Iku padha karo industri Game Video nalika nerangake demografi.

Amarga kasunyatan iki akeh anime sing dituju kanggo pamirsa lanang ... Ora kaget amarga studio anime menehi wong sing dikepengini. Diarani 'nindakake bisnis sing apik'.

Sederhana kaya ngono.

ndhuwur 10 anime paling apik ing kabeh wektu

Masalah kasebut diwiwiti nalika sampeyan minangka penggemar anime (utawa mung SJW biasa sing ora peduli karo anime) wiwit ndeleng mayoritas anime sing nyorot tema tartamtu babagan wanita.

Yen sampeyan ndeleng sesuatu, mula sampeyan bakal nggandhengake karo perkara kasebut. Pramila stereotipe ana, lan umume ora bisa diitung amarga bias lan kabiasaan.

Kaya jinis anime 'Yaoi'

Genre iki dirancang kanggo bocah-bocah wadon. Nopo nopo Amarga babagan karakter anime lanang GAY.

Wong lanang ngambung. Wong lanang padha tresna-tinresnan. Hubungan gay. Dhaptar terus.

Iki kanggo genre Yaoi. Ora akeh wong sing bakal nonton kanthi alesan sing jelas. Umume wanita nonton amarga iku tujuane.

Ora beda karo carane wong bakal nonton apa wae karo lesbi utawa target anime rutin sing dituju layanan penggemar wanita.

Lan ora ateges aku ngrusak seksisme yen relevan

Nanging kasunyatane, akeh sing durung adhedhasar kasunyatan utawa akal sehat. Mung raos sithik sing asale saka wong sing ora duwe apa-apa kanggo online.

Sawetara wong mung pengin sambat amarga bisa. Mangkene internet sing ngidini wong nindakake.

Yen dipikirake - ayo mandheg kanthi 'masalah' sing ora nyata

klapa rai shizuku mizutani

Ing pungkasan dina - Anime yaiku Wong jepang Lan kira-kira apa? Oke nolak.

Ora, sampeyan malah bisa sengit yen pengin. Nanging aja nggawa omong kosong sing bener babagan politik kasebut, mung amarga sampeyan ora seneng.

Aku ora seneng acara TV kasunyatan utawa media mainstream sing promosi propaganda, sedina muput. Nanging piye wae dheweke wis ana amarga wong ora bisa ngindhari.

Aku ora weruh ana wong sing protes utawa menehi hasil gedhe saka Daily Mail, Fox News, lan akeh bisnis liyane sing didorong propaganda.

Dadi kabeh bener politik babagan seksisme anime? Sampeyan bisa nyelehake kaos kaki.

Keadilan nyata ora milih lan milih nalika trep. Dadi saiki wayahe kita topikake menyang BED.

Aku bakal mungkasi video INI babagan seksisme anime

Elingi - iki dudu babagan HATE, nanging panganan kanggo pamikiran lan diskusi.

ndhuwur 10 anime paling apik ing kabeh wektu

Ayo kula ngerti pikirane ing komentar.

-

Dianjurake:

Cara Nindakake Anime Sing Bakal Ditonton Sabanjure (Yen Sampeyan Macet)

Akademik Pahlawan Kula Sempurna Kayane (Lan Napa SJW Kudu Mundur)