Popularitas Anime K-Pop Vs, Lan Pengaruh Internasional Antarane Kalorone

kpop vs anime 1

Pop Korea diwiwiti ing taun 1992, percaya utawa ora, lan diilhami dening Hip Hop ing Amerika Serikat.

Mangkene istilah kasebut asale.



Wiwit saiki akeh evolusi.



kothak megalo, kemah yuru, asobi asobase, mekar dadi sampeyan

Anime ing sisih liyane diwiwiti puluhan taun sadurunge Kpop, karo sawetara pengaruhe teka saka Disney lan Hollywood.

Loro-lorone misuwur banget ing saindenging jagad, nanging kanthi jejer, ana prabédan sing jelas sing luwih misuwur.



Umume minoritas percaya manawa Korea nggayuh anime lan media Jepang nganggo media lan musik Korea, nanging statistik kasebut ora goroh.

Ayo dirembug.

Kpop vs anime: endi sing luwih populer?

garis biru anime garis kpop abang



Langsung saka Google Trends, Kpop malah ora ndhaptar yen dibandhingake karo anime.

Kpop cilik banget kanggo mbandhingake popularitas kanthi online, nganti ora bisa ndeleng garis abang ing grafik.

Data iki asale saka wong-wong sing nggoleki anime vs kpop liwat mesin telusuran massal Google. Lan kabeh sing ana gandhengane karo topik kasebut.



anime anime web kpop tren google

Sanajan kita nambah webtoons menyang dhaptar kasebut, format sawetara wong ngaku 'bakal ngancam anime' kurang relevan tinimbang kpop, yen dibandhingake.

Aman yen ujar Kpop isih adoh sadurunge kedadeyan kasebut kedadeyan. Nanging yen sampeyan takon marang Aku, ora bakal.



Anime bakal terus nguwasani kauntungan sing ora adil, uga manga yen dibandhingake karo produk sing padha ing Korea.

Pengaruh Kpop vs anime minangka crita liyane

anime kaya digawe ing jurang

Ayo fokus ing judhul video iki, yaiku kenapa K-POP ditampa sosial nanging ANIME ora?

Pitakon sing apik.

Pikirake babagan grafik sing dakwiwiti, lan kepiye popularitas antarane Kpop lan anime ora bisa dibandhingake.

Sanajan ngono, anime isih nyoba 'ditampa' ing masarakat mainstream… Paling ora dibandhingake karo Kpop.

Apa sampeyan wis ngerteni?

seniman hip hop korea kpop

ndhuwur 10 anime paling gedhe ing kabeh wektu

Saiki aku mikir (mikir nalika nulis), Kpop minangka manungsa NYATA.

Wis jelas, nanging ana gandhengane karo alesan kenapa Kpop luwih bisa ditampa kanthi sosial.

Kpop padha musisi, manungsa, lan selebriti sing ana gandhengane lan seneng amarga macem-macem sebab. Nanging manungsa elemen bisa uga paling kuat ing kene.

Ponakanku dhewe mlebu Kpop. Pengaruh kasebut ora bisa ditolak.

nezuko lan tanjiro momen lucu

Anime ing sisih liyane yaiku fiksi. Ora ana sing 'realistis' yen kita literal.

Anime 'tenan' nyebul ing taun 2000-an, nalika internet njupuk lan promosi anime kaya sadurunge.

Malah kanthi wiwitan ing Kpop, nganti saiki, isih ana wong sing ngadili lan ngremehake sampeyan amarga seneng anime.

Sawetara malah bakal ngisin-isini sampeyan.

anime paling apik ing kabeh dhaptar wektu

Aku bakal ngomong alasane sanajan ora dibenerake, amarga anime adhedhasar karakter fiksi lan gambar.

Haters nggunakake kasebut minangka pengaruh, minangka alesan kanggo nggawe kabeh jinis tuduhan sing ana gandhengane karo status sosial anime. Lan kenapa ora kudu ditampa kanthi sosial.

Sadar yen bisa uga ana sebab kenapa 'Kpop' luwih ditampa, sanajan ana ora ono sing misuwur kaya anime.

anime vs kpop

Apa sampeyan mikir

Sumber: Tren Google

Dianjurake Sabanjure:

dub anime paling gedhe sing nate ana

Sepira Gedhe Industri Anime Dibandhingake Hollywood?

Napa Penggemar Anime Ndhelikake Kapentingan Saka Wong Liyane