Kategori: Liyane

FAKTA Babagan Warriors Kehakiman Sosial ing Komunitas Anime

pejuang keadilan sosial ngetutake pola tartamtu ing komunitas anime, lan bisa diprediksi. Mangkene sawetara FAKTA sing kudu dituduhake.

Waca Liyane

'Otaku Ora Seneng Wanita Independen Kuat' Klaim YouTuber Virtual

Yuki, YouTuber virtual saka Jepang negesake manawa Otaku ora seneng karo wanita sing kuwat lan mandhiri, mula ora seneng karo karakter Studio Ghibli.

Waca Liyane

Pahlawan Akademik Pahlawanku Terus Dadi Penggemar BURN Manga | #APOLOGIZE_HORIKOSHI

Pahlawan Akademia saya terus-terusan diserang wiwit taun sing diwiwiti. Nanging wektu iki ing taun 2020 - masalah kasebut dadi luwih jero.

Waca Liyane

9 Karakter Anime sing Kaya Sing Perjuangan ing Kehidupan Sosial

Sosialisasi ora gampang, amarga kita kabeh duwe minat, kekuwatan, kekurangan lan rasa ora seneng. Ing ngisor iki ana 9 karakter anime sing disenengi sing perjuangan karo iki

Waca Liyane

Yen Anime Dijenengi Kaya Video YouTube Clickbait, Iki Kepiye Kaprungu

Yen anime duwe judhul lan jeneng kaya video youtube clickbait, mula akeh tembung anime sing diarani. Lan kepiye swarane!

Waca Liyane

Crunchyroll Nggambar Koleksi Crunchyroll Eksklusif Koleksi Streetwear

Crunchyroll, merek anime sing paling populer ing saindenging jagad, saiki ngumumake lini barang eksklusif kanggo Crunchyroll Expo sing nampilake kapsul Junji Ito

Waca Liyane

11 Karakter Anime Ala-ala Sing Bisa Nggawe Sosial

Canggung sosial, karakter sing disenengi. Campuran cacat lan kekuwatan sing sampurna dadi siji. Ing ngisor iki ana 11 karakter anime sing kaya ngono!

Waca Liyane

3 Piwulang Urip Saka Jellal Fernandes Mung Fans Tail Fairy sing Bakal Ngerti

Jellal diwiwiti minangka karakter ala ing Anime - Fairy Tail. Lan nggawe sawetara owah-owahan radikal ing dalan. Mangkene 3 pelajaran urip sing bisa sampeyan lakoni!

Waca Liyane

10 Tokoh Anime Sing Cerdas Kaya Batman

Batman minangka karakter DC sing cerdas. Lan jagad Anime uga duwe karakter sing cerdas. Mangkene sawetara karakter cerdas sing padha ...

Waca Liyane

16+ Acara Anime Lucu sing Bakal Nggawe Kasenengan Ing Dina Sing Ala

Rasane sedhih, sedhih, utawa swasana ora apik? Ayo ganti nganggo 8 Acara Anime Lucu Iki sing dijamin bakal nyenengake sampeyan!

Waca Liyane

Lelungan Elaina: Penyihir Anime Sing Seneng Ngarep Kanthi Sisih GELAP

Journey Of Elaina, diadaptasi saka seri novel ringan saiki wis tayang wiwit tanggal 2 Oktober 2020. Mangkene sing dikarepake.

Waca Liyane

Merry Christmas & Taun Anyar Saka Perusahaan Mecha!

Sugeng Warsa Enggal kanggo sampeyan sing ngetutake Perusahaan Mecha saben dina, lan saben wulan.

Waca Liyane

Departemen Kehakiman Anti-Kepercayaan U.S mbatalake Tuku Crunchyroll saka Sony, Ing Investigasi

Tuku Crunchyroll saka Sony ngalami masalah. Dilaporake dening sumber resmi ....

Waca Liyane

AT&T Kanggo Adol Anime Streaming Service Crunchyroll Kanggo Sony $ 1,5 Milyar Dolar

Sony lagi ngobrol karo AT&T kanggo tuku Crunchyroll, layanan streaming anime paling gedhe ing sisih kulon. Apa iki ide sing apik lan apa tegese?

Waca Liyane

Layang Terbuka Kanggo Industri Anime Babagan PIRACY

Jenengku bajak laut, ora seneng ketemu sampeyan. Wis pirang-pirang taun aku ngrusak industri anime, lan aku ora bakal mandheg nganti sampeyan bisa ngrampungake.

Waca Liyane

Anime Paling Laris / Paling laris Ora Dadi Layanan Penggemar, Nanging Akeh Wong sing Ngeluh babagan Iki

Penggemar anime (utawa layanan penggemar) mesthi dadi topik debat ing industri kasebut. Umume saka wong-wong ing sanjabane budaya, nanging kadang-kadang saka penggemar kasebut.

Waca Liyane

Seri Inuyasha Paling Anyar: Yashahime Dituduh Ngembangake Gundhukan Bocah & Pedofilia

Seri Inuyasha paling anyar: Putri Setan Setan Yashahime dituduh ngresiki bocah, lan uga pedofilia dening media sosial.

Waca Liyane

5 Piwulang Urip Peteng Saka Enem Cara Nyeri (Naruto)

Enem jalur rasa nyengsarakke duwe peran apik ing franchise naruto. Mangkene piwulang urip sing paling apik sing bisa dipikolehi saka crita kasebut.

Waca Liyane

Sejarah Ahegao: Apa Bakal ngrusak Wanita Asia W├ętan?

Praupane Ahegao kayane 'nyenengake' kanggo digunakake utawa digunakake, nanging sejatine rasis amarga sejarahe sing wis bosok lan ngganggu. Anecdotal bisa uga.

Waca Liyane

Aktor Suara Anime Amerika Banget Entitled Kanggo Ngerti Apa PIRACI Perlu

Aktor swara dub anime Amerika. Sawetara wong sing sombong, ora ngerti, lan ora duwe hubungan karo pembajakan lan kenapa ana. Iki sebabe

Waca Liyane