Situs web MyAnimeList Isih Down Amarga Masalah 'Optimisasi' Wiwit tanggal 13 Juli 2020

aqua nangis pasuryan

MyAnimeList biyen wis ora ana maneh, kaya situs web liyane sing tekan jutaan wong.

Nanging wiwit tanggal 13 Juli, iki mudhun luwih apik tinimbang jaman biyen.



top 10 iris anime urip

Juli15 yaiku nalika MyAnimeList mutusake ngoptimalake kacepetan situs, sing pungkasane rampung mecah situs web



Aku ora yakin kepiye dorongan situs bisa nyebabake masalah iki, nanging bisa uga ana gandhengane karo CDN Cloudfront.

Dheweke nuduhake update liyane ing tanggal 15 Juli 2020.



1,5 jam minangka wektu samesthine kanggo situs bakal mati. Nanging kaya sawetara penggemar anime ngerti, iki durung nggambarake pengalaman kabeh wong.



kekuwatan mung siji-sijine perkara sing penting ing jagad iki

Wiwit tanggal 15 Juli, masalah iki wis urip lan mati, mula saya parah tanggal 19 Juli 2020.

Kaya sing dituduhake dening Tweet

Kaya sing dakkandhakake, optimalisasi kacepetan ora dikarepake iki jinis masalah. Apamaneh nalika niyat arep nambah

Akeh wong sing mesthi dadi dramatis lan ngomong babagan nggunakake layanan liyane, nanging bisa dingerteni meh 7 dina iki digawe kanthi wujud utawa wujud.

apa anime paling apik ing kabeh wektu

mal mudhun

Iki minangka kesalahan sing ditampilake saiki jam 21:50 UK.

Apa masalah iki bakal diatasi wektu Senen (20 Juli) utawa terus suwene seminggu isih ana tebakan sapa wae.

ngendi kanggo nonton anime sing diarani english

BAD (MyAnimeList) durung ujar utawa menehi update babagan apa wae wiwit tanggal 15 Juli.

situs web myanimelist mudhun

Layanan pamriksa situs web isih nuduhake manawa situs iki mudhun kanggo kabeh wong ing saindenging jagad.

-

Dianjurake Sabanjure:

Bocah-bocah wadon Anime POPULAR sing Paling Pilih Kanggo Penggemar Anime (Miturut MyAnimeList)

Karmachakra, Film Anime PERTAMA India Wis Wis Cepet Dirilis