Uripku Sabanjure minangka Penjahat Entuk Musim 2 Ing 2021 (Resmi)

Uripku Sabanjure minangka Penjahat Kabeh Rute Nggawe wallpaper anime Doom

Uripku Sabanjure minangka Penjahat: Kabeh Rute Tumuju Siksa! wis apik taun iki. Iki minangka anime sing kabeh wong ngerti babagan utawa nonton ing sithik.

Sawise episode final novel ringan debut, mula dikonfirmasi anime bakal entuk musim kaping 2.



Ora ana tanggal nyata sing diumumake, nanging kita ngarep-arep bisa ndeleng sawetara perkara kanthi cepet.



Uripku Sabanjure Minangka Penjahat (Clip)

Mantan Web JP Tweet:

Sumber: Mantan Web.

Gambar sing ditampilake: Zerochan



Dianjurake:

Filem Anime Abadi Sailor Moon Ditundha Nganti Januari 2021 (Coronavirus)

20+ Acara TV Anime sing Bakal Deleng Musim Panas 2020 (Resmi)