Merry Christmas saka Perusahaan Mecha!

miku merry natal anime

2020 wis meh rampung, lan Natal wis teka.

Ora ana prekara sing bisa ngramal prekara-prekara kaya ngono (coronavirus). Nanging aku ing kene, urip sehat.



Yen sampeyan ora ngrayakake, tetep diberkahi nindakake apa wae sing bakal ditindakake (nonton anime?)



Lan yen sampeyan ngrameke .... Merry Christmas, lan mung matur nuwun sampeyan wis tekan saiki sajrone pandemi. Amarga ora kabeh wong nindakake.

Duwe sing apik!



Merry Christmas natal gif

-

Dianjurake:



13+ Anime Natal sing Cocog Sampeyan Sing Bakal Ditonton Sajrone Musim Festive!

14+ Kertu Salam Anime HEBAT Kanggo Natal, Ulang tahun, lan Liyane!