Situs Pembajakan Manga Ditonton 200+ Yuta Kali Ing Desember 2020 (Jepang)

keyaru smug

Piracy minangka topik gedhe ing kene ing Mecha Company.

Sawetara wong sing siyap ngobrol, lan duweni peran supaya industri anime luwih apik (utawa luwih elek).



Sapa sing ngira yen ing Jepang dhewe, pembajakan manga dadi 200+ yuta wong sing nggunakake mung 31 dina.



Iki malah ora ngetung kanggo kabeh taun 2020, sing bakal entuk miliaran!

Ora katon apik banget

rukia yikes pemutih



Dijupuk saka Jepang Dina iki:

'Miturut panliten klompok industri penerbitan Jepang ABJ (Buku Resmi Jepang), 10 situs web pembajakan manga paling gedhe ing internet diakses dening para pangguna ing Jepang udakara 200 yuta kaping sajrone Desember taun 2020. Kira-kira kaping telu cacahe kanggo Januari 2020 , udakara udakara 72 yuta. '

Terus dikandhani:



'Nalika pembajakan anime lan manga nyebar wiwit saiki wis dadi rahasia terbuka ing komunitas penggemar jaban rangkah, budaya kasebut ora dadi masalah profil utama ing Jepang, utamane kanggo manga.'

Intine babagan Jepang ORA nganggep serius pembajakan iku sejatine.

Aku wis ngucapake kaping pirang-pirang sadurunge. Sanajan kanthi pribadi aku ora ngerti masalah kasebut pancen ala banget. Kabeh perkara dianggep.



Kanthi Ukum hak cipta sing anyar ing Jepang berlaku wiwit tanggal 1 Januari 2021, apa bakal diganti iki?

Apa sing bakal katon Januari 2021 nganti saiki minangka pembajakan manga. Utawa liyane taun.

Lan babagan anime? Apa sing katon ing Jepang kanggo dibandhingake?



Investasi ing layanan digital minangka solusine

Sajrone layanan streaming kanggo anime, lan layanan manga bisa ditindakake, masalah kasebut bisa ditanggulangi.

Mungkin ora sampurna, nanging alasane pembajakan dadi masalah ing saindenging jagad, ora mung Jepang, teka menyang layanan kasebut nalika kabeh wis rampung lan rampung.

Mesthi ana kedadeyan sing luwih jero ing Jepang, amarga manga murah dibandhingake kaya DVD anime. Nanging nomer pembajakan iku brutal.

COVID-19 ora bisa disalahake wiwit saiki salinan manga bisa tuku online preduli.

anime peringkat paling ala kabeh wektu

-

Sumber: JAPAN DINO

Dianjurake:

Masalah karo Piracy Anime Lan Kepiye Kudu Diatasi Maju

Situs Streaming Cina Bilibili Saka Pirate Anime Kanggo Bisnis Legit

Manga ing Amazon Manga ing Amazon Mulai Blanja Sinau Luwih Luwih Kita entuk komisi saka Amazon & afiliasi liyane yen sampeyan tuku tanpa biaya tambahan.