Malaysia Sensor 'Attack On Titan' Manga Nggawe Titans Nganggo Celana!

serangan sensor malaysia ing titan

Sawetara crita sing dakkirim lan dakbitake dhisik, utawa dakdeleng sadurunge kadhang kala ora nyata. Nanging sampeyan ora bisa nggawe sh * t iki.

Malaysia, negara sing misuwur amarga duweke sensor , wis kejiret nyensor TITANS ing AOT Manga.



Apa dheweke bakal adoh banget?

seri anime paling gedhe ing kabeh wektu

AOT Titans kejiret ngagem kathok jero

nyerang titan manga censorship malaysia

aot pakaian malaysia sensor



anime paling dhuwur ing kabeh wektu

Kaya sing sampeyan deleng saka kaca ing manga, titan lagi ndeleng gelut karo celana pendek bocah cilik lan jeroan.

Iki minangka bagean saka awake titan sing 'ditutupi', sanajan Attack On Titan ora nate diwiwiti.

Titans mung 'ora duwe apa-apa' ing kana lan ora ana sing nate mikir. Ditambah maneh, sampeyan dirancang kanthi cara supaya sampeyan ora bisa fokus.



Reddit ngerti dhisik

serangan ing titan jeroan malaysia reddit

Kaya sing dituduhake dening Hypebeast:

'Pangguna Reddit ing negara Asia Tenggara bubar nyorot babagan majalah komik ing negara kasebut nganggo sandhangan kanggo ilustrasi Titano humanoid seri kasebut.



Panel sing disensor, diterjemahake menyang basa Melayu, nuduhake Titans lanang nganggo jeroan lan wanita Titans nganggo jasad sanajan ora duwe alat kelamin. '

apa anime paling apik ing kabeh wektu

Dheweke mesthi wis rapat internal lan nggawe kesimpulan yen 'titan' iku mudo banget. Dadi, dheweke mbuwang sawetara undie kanggo nglindhungi wong sing ora bersalah supaya ora ndeleng perkara sing njijiki lan saru.



Lawakan, apa sampeyan mikir?

apa anime sing paling apik

-

Sumber: HypeBeast

Dianjurake:

Pethikan 67+ Tegese Saka Serangan Titan Iki Bakal Ngganggu Sampeyan

Panguwasa Thailand Ngrebut 300 Tokoh Anime Ing Raid Narkoba, Regane $ 50,106 +

Serangan Online Ailin ing Wing Titan Liberty Beanie Hat Serangan Online Ailin ing Wing Titan Liberty Beanie Hat Blanja nganggo Amazon Sinau Luwih Luwih Kita entuk komisi saka Amazon & afiliasi liyane yen sampeyan tuku tanpa biaya tambahan.