Animasi Kyoto Wis Entuk Luwih Saka $ 30 Yuta Sumbangan!

hibike esem euphonium

Animasi Kyoto wis resmi nampa sumbangan luwih saka $ 30 yuta dolar, gegayutan karo kedadeyan Juli. Melu-melu puluhan wong mati lan akeh wong liyane sing cilaka.

Dina Jumuah, dheweke ngumumake bakal nutup akun sumbangan tanggal 27 Desember 2019.

Sawise iku - dheweke ora bakal njupuk dhuwit maneh, lan bakal miwiti nggunakake dhuwit kanggo ngewangi saben korban lan kulawargane.



anime peringkat paling ala kabeh wektu

Kita bisa matur nuwun marang perusahaan kaya Sentai Filmworks amarga nyiyapake dana kanthi luwih awal. Lan mesthine - kabeh wong ing komunitas anime sing terus ndhukung wiwit dina kaping pisanan. Misuwur apa ora.

Sumber warta:

Twitter



Reporter Hollywood.

Dianjurake:

Animasi Kyoto Bakal Nggunakake Sumbangan $ 10,1 Yuta Dolar Kanggo Mbantu Korban Serangan Arson



Iki Apa sing Nggawe Animasi Kyoto BEDA karo Anime Studios Liyane!