KissAnime misuwur banget # Tren ing Twitter Sawise Ndhaptar Hak Cipta

maika kaget wajah anime

Sawise dadi salah sawijining sing pertama nglaporake warta saka KissAnime dijupuk dening sing duwe hak cipta… Katon yen KissAnime saiki wis # tren ing Twitter.

Saiki wis luwih saka 100K nggoleki ing Twitter (obrolan).



catanime trending twitter

Aku wis mesthi ngomong KissAnime gedhe banget sing malah Crunchyroll utawa Funimation ora bisa mbandhingake ukurane.

Yaiku sebab sing nyebabake KissAnime mudhun dirasakake KANTHU wong ing saindenging jagad, ing komunitas anime.



Tweet #Kissanime kebanjiran

Cetha manawa bajak laut anime sing bakal sabanjure

Dianjurake:

Logika Twitter: 'Dadi penggemar Slayer Setan Nggawe Sampeyan Wong Pedofil'

Layang Terbuka Kanggo Industri Anime Babagan PIRACY