Wong Jepang Ditangkap Amarga Duwe Patung Nezuko Palsu 1500 (Slayer Setan)

Wong sing dicekel ing Jepang nganggo 1500 tokoh Nezuko palsu saka anime Demon Slayer sing populer

Nezuko ana ing warta akhir-akhir iki nalika nerangake patung lan dolanan.

Bubar iki: Pacar Mbuwang Tokoh Anime Nezuko $ 3,300, Dadi Pacar Ngalah Dheweke



anime irisan urip paling apik 2018

Yaiku dina kepungkur.



Wektu iki kira-kira ana wong Jepang umur 26 taun ing Jepang sisih kulon, duwe 1500 patung Nezuko palsu.

Ngelingi popularitas Demon Slayer lan Nezuko sing ora waras, pancen ora kaget kenapa dheweke dicekel tangan.



Sampeyan njaluk kanthi palsu saka barang sing misuwur sing uga dingerteni para penggemar non-anime.

Tokoh Nezuko Palsu

patung palsu nezuko 2

Miturut Mainichi.JP:



'Miturut Polisi Prefektur Yamaguchi Polisi Yamaguchi Minami, Shinichi Takemoto, 41, karyawan perusahaan sing manggon ing kutha Prefektur Okayama Kasaoka, dituduh nglanggar Undhang-undhang Merek Dagang lan Undhang-undhang Hak Cipta. Dheweke ngakoni tuduhan kasebut lan ujar marang peneliti yen dheweke ngerti yen tokoh kasebut palsu. '

Terusake:

'Dheweke dituduh ngedol salah sawijine kanggo 3.600 yen (udakara $ 35) kalebu pengiriman. Peneliti nemokake dheweke duwe 1.531 gambar palsu ukuran palem saka Nezuko, sing jebule arep didol, tanggal 29 Oktober.



Kantor polisi wis nyelidiki sawise panuku saka kutha Yamaguchi nglaporake ing pungkasan Mei yen tokoh sing wis dituku digawe kanthi kurang. Pejabat berwenang nyelidiki kepiye Takemoto entuk angka palsu kasebut. ”

-

anime sing paling apik diarani kabeh jaman

Sumber warta: Nanako Hori, Biro Okayama.



Dianjurake:

5 Piwulang Urip Paling Apik Kanggo Sinau Saka Slayer Setan

Wong-wong Pengin Artis Hentai Tionghoa Ditangkep Sawise Ditanggulangi Wanita sing Ngasor