Yen Sampeyan Sayang Banget Ing Franxx, 7 Acara Anime Iki Bakal Entuk Sing Katelu

sayang ing franxx

Mecha lan sci-FI dudu topik sing paling seksi. Malah dudu jinis sing dakkarepake dhewe. Lan komunitas anime uga ora menehi F babagan uga.

Nanging saben-saben, anime kaya Darling Ing Prancis bakal muncul lan nuntut klaim kasebut.



Kanthi Gambar A-1 sing ngasilake Sword Art Online, lan Studio Trigger sing ngasilake Kill La Kill bisa kerja bareng, ora kaget Darling In The Franxx saiki wis misuwur.



Yen sampeyan tresna anime nganti saiki, nimbang nonton iki 7 acara anime kanthi mirip banget.

1. Tengen Toppa Gurren Lagann

Yen Sampeyan Sayang Banget Ing Franxx, 7 Acara Anime Iki Bakal Entuk Sing Katelu



Yen ngomong babagan:

  • Desain karakter.
  • Animasi umume.
  • Desain lan warna latar mburi.
  • Lan fitur sing padha…

Tengen Toppa Gurren Lagann nuduhake persamaan sing kuat karo Darling In The Franxx.

Dadi, yen sampeyan seneng Trigger, sampeyan bakal ngurmati Gurren Lagann malah luwih.



2. Gusti Allah Sing Mangan

Yen Sampeyan Sayang Banget Ing Franxx, 7 Acara Anime Iki Bakal Entuk Sing Katelu

Dirilis pungkasan 2016, Gusti Allah Sing Mangan nuduhake kamiripan karo Attack on Titan lan Kabaneri Of The Iron Fortress.

Dadi, kenapa ana ing dhaptar iki? Napa nyebutke?



Ing sangisore - God Eater nuduhake kamiripan karo Darling In The Franxx sing bakal disenengi para penggemar. Utamane kanggo kualitas animasi, lan getaran 'militan' ditampilake ing kalorone.

Lan ora kaya AOT, God Eater ora unggul karo monster supranatural, supaya luwih selaras karo cara Darling In The Franxx nangani awake dhewe.

Gegandhengan: God Eater Merchandise



3. Pateni La Kill

Yen Sampeyan Sayang Banget Ing Franxx, 7 Acara Anime Iki Bakal Entuk Sing Katelu

Sampeyan ngerti bakal teka, bener?

anime paling apik ing kabeh peringkat wektu

Kaya Tengen Toppa Gurren Lagann, Kill La Kill digawe dening Studio Trigger. Kanthi mirip sing padha karo Darling In The Franxx kanthi desain animasi lan karakter sing unik.

Malah paraga utama kalorone nuduhake kasebut rasane padha.

Link sing relevan: Pateni Figurine La Kill

4. Witchblade

Yen Sampeyan Sayang Banget Ing Franxx, 7 Acara Anime Iki Bakal Entuk Sing Katelu

Witchblade minangka anime sing lali ing taun 2018, lan minangka salah sawijining acara anime sing paling disenengi.

Kaya Darling In The Franxx, Witchblade nampilake protagonis wanita sing seksi lan duwe kekarepan. Lan ana unsur sci-fi sing diceritakake uga ing crita Witchblade.

Aku bakal ujar manawa Witchblade minangka anime sing luwih nyeselake ing antarane.

5. Kode Geass

Yen Sampeyan Sayang Banget Ing Franxx, 7 Acara Anime Iki Bakal Entuk Sing Katelu

Code Geass bakal dadi anime Mecha favorit kanggo aku. Crita kasebut polesan, paraga utama wis apik, lan tumindak ora kejem.

Yen sampeyan kenal karo Zero Two saka Darling In The Franxx, dheweke nuduhake mirip karo C.C saka Code Geass. Mitra utama Lelouch ing Code Geass.

Lan tumindak ing kaloro anime kasebut cukup nyengsemake sanajan sampeyan dudu penggemar Mecha.

6. Owari Ora Seraph

Yen Sampeyan Sayang Banget Ing Franxx, 7 Acara Anime Iki Bakal Entuk Sing Katelu

Kaya Darling Ing The Franxx, plot kasebut saya tambah akeh nalika sampeyan crita ing Owari No Seraph.

Mung istiméwa yaiku Owari Ora Seraph yaiku sétan / seri fantasi tanpa unsur Mecha utawa Sci-FI. Nanging aja nganti sampeyan nyegah nonton, amarga iku alternatif sing apik.

7. Gupuh Metal Lengkap

Yen Sampeyan Sayang Banget Ing Franxx, 7 Acara Anime Iki Bakal Entuk Sing Katelu

Kaya Code Geass, FMP minangka seri anime favoritku. Iku sebabe aku wiwit seneng karo anime Mecha.

Kekerasan, robot gedhe, mesin sing kuat lan karakter sing narik kawigaten padha karo Darling In The Franxx. Lan bakal nggawe sampeyan kecanthol.

acara anime kanggo ditonton nganggo basa Inggris sing dijuluki

Nanging sampeyan kudu dielingake: FMP wiwit alon-alon dibandhingake karo Darling Ing The Franxx. Barang sing apik banjur dadi seri.

Gegandhengan: 6 Kutipan Panik Logam Lengkap Paling Sampeyan Bakal Seneng