Sepira Gedhe Industri Anime Dibandhingake Hollywood? Ayo Temokake…

dina asu gadis anime rambut pink penasaran

Industri anime akeh banget. Nanging dibandhingake karo apa?

Industri kasebut ora dadi industri 'cilik' maneh ing abad kaping 20.



Wiwit taun 1990-an, industri kasebut njeblug menyang pasar internasional, narik ati para penggemar enom ing endi wae.



Lan sanajan industri anime dadi 'populer' saben dina, 2 prekara sing beda:

  • Industri anime ora mainstream durung
  • Lan isih ora sepira industri sebanding.

Ayo fokus ing film barat, Hollywood, popularitas industri kasebut, lan mbandhingake sukses babagan apa sing kedadeyan ing taun 2019. Yen dibandhingake karo industri anime dhewe…



Kepiye cara mbandhingake industri loro:

  • Kanthi statistik sales.
  • Kanthi nggunakake Google Trends kanggo ndeleng sing 'ditelusuri' paling online.
  • Lan cara sing padha.

Ayo miwiti.

Sumber: Tren Google

Popularitas Filem Hollywood Vs Hollywood:

1. Perbandingan Anime Vs Hollywood karo Google Trends (USA)

USA google tren anime vs hollywood



Kaya sing sampeyan ngerteni - garis abang yaiku anime Garis biru yaiku hollywood.

Intine: miturut Google Trends sajrone 12 wulan kepungkur, luwih akeh wong sing nggoleki anime tinimbang Hollywood ing AS!

Dadi anime menang popularitas ing grafik iki.



2. Perbandingan Anime Vs Hollywood Google Trends (Worldwide)

statistik anime vs hollywood ing saindenging jagad

Kaya sing sampeyan ngerteni - grafik ing saindenging jagad malah luwih apik tinimbang 'mung' USA.

Ing saindenging jagad ana liyane wong sing nggoleki anime tinimbang ana 'Hollywood' ing 12 wulan pungkasan.



Nanging iki dudu gambaran lengkap. Dadi ayo tetep ndhudhuk.

3. Perbandingan Anime Vs Hollywood wiwit taun 2004 (ing saindenging jagad)

film anime vs hollywood statistik tren google

Sampeyan bisa ndeleng kanthi jelas malah wiwit 2004, luwih akeh wong sing golek anime dibandhingake Hollywood.

Nanging saiki - saiki wayahe ndeleng gambar sing BESAR.

4. Bandhing Anime vs Film ing 12 wulan pungkasan (AS)

perbandingan statistik anime vs film

Kaya sing sampeyan ngerteni - kesenjangan antarane wong-wong ing Amerika Serikat sing nggoleki film anime vs film gedhe banget.

Garis abang yaiku anime, garis 'film', sing identik karo film barat, luwih cilik.

5. Perbandingan Anime vs Film wiwit taun 2004 (ing saindenging jagad)

film anime vs wiwit taun 2004

Sanajan anime nyusup ing taun 2009 ing bangsal, isih ana ing ngarep 'film' kanthi wates gedhe global

Saiki ing kene owah-owahan

Saiki aku bakal nuduhake perbandingan popularitas ing antarane istilah 'film' lan 'anime'.

6. Bandhing Anime Vs Film ing 12 wulan pungkasan (AS)

film vs statistik anime mbandhingake tren google

Saiki prekara owah kanthi dramatis.

'Film' minangka tembung liyane sing identik karo film barat lan Hollywood.

Yen mbandhingake anime vs film, anime malah ora duwe kasempatan ing 12 wulan pungkasan kanggo AS.

Bedane ora ana ing jagad iki.

7. Perbandingan Film Anime Vs wiwit taun 2004 (ing saindenging jagad)

perbandingan statistik anime lan film google

Ora mung ala mung perbandingan 'USA', nanging isih. Bedane pirang-pirang wong sing golek 'Film' online dibandhingake karo anime konyol.

anime sing apik dijuluki anime kanggo ditonton

Bagan iki wiwit 2004, global. Lan yen dibandhingake kanthi cara iki, kita bisa ndeleng garis tren anime sing ana lagi wae dipindhah munggah.

Statistik penjualan Anime Vs Hollywood:

8. Film Hollywood vs perbandingan Anime (Statistik Penjualan)

statistik penjualan industri film anime vs hollywood 2017

Miturut Deadline.com, industri film AS nindakake 43 milyar ing 2017.

Lan miturut Nippon.com, industri anime entuk 200 milyar yen (1,8 milyar dolar) ing taun 2017.

Yen ndeleng, sampeyan bisa ujar manawa ana perbandingan 'ora adil' amarga Hollywood wis ana… ing salawas-lawase.

Lan dheweke wis entuk dhuwit sajrone puluhan taun kepungkur.

Nanging iki kasunyatane.

Anime kaya saiki wis meh 5% saka penjualan tahunan industri Film AS.

Nalika sampeyan nimbang kepiye ceruk industri anime yaiku, ing ndhuwur stabilitas, industri anime pancen nyengsemake tekan saiki.

Iki minangka jaminan yen kita bakal weruh nomer iki terus mundhak sajrone 10 taun sabanjure!

Gegandhengan: 6 Babagan sing Perlu Dadi ing Industri Anime (10 Taun Saiki)

Bab sing kudu dipikirake

jenengmu film anime

Aja lali ing 2016, industri anime entuk 2,9 triliun yen (luwih saka 25 milyar dolar) matur nuwun kanggo film kaya Jeneng Sampeyan.

Nanging 'umume' industri anime isih duwe landasan sing luwih akeh kanggo nggayuh status 'Hollywood'. Sing bakal dipercaya kanggo industri sing cerdas yen ngatur.

Pengambilan:

  • Luwih akeh wong sing nggoleki anime kanthi online. Siji-sijine wektu iki ora bener yaiku nalika wong nggoleki 'film' khusus.
  • Sanajan anime kayane luwih populer tinimbang film Hollywood online, ora ono sing sukses.
  • Industri anime ceruk. Hollywood minangka 'jembar' yen dibandhingake.
  • Nalika sampeyan nganggep kepiye industri anime, apa sing bisa ditindakake nganti saiki kaget.

Industri anime saya maju kanthi stabil

Minangka industri ceruk, ora butuh dadi amba kaya Hollywood, nanging dhuwit luwih mesthi apik.

Dadi samubarang katon apik, lan mbesuk bakal dadi luwih apik.

-

Yen sampeyan duwe komentar, tulis ing komentar.

Dianjurake:

Kepiye Industri Anime Tuwuh Wiwit 2004 Nganti 2018

Napa Industri Anime isih ing tahap wiwitan, lan kepiye carane tekan kene