Kutipan Anime Paprika Paling Apik Kanggo Penggemar Klasik Iki

Wallpaper anime paprika

Kutipan anime paprika dijupuk saka karakter:

  • Atsuko Chiba.
  • Kosaku Tokita.
  • Kei Himuro.
  • Torataro Shima.
  • Dhokter Konakawa.
  • Ketua.
  • Morio Osanai.

Paprika yaiku film anime kanthi unsur psikologis sing kuat kanthi nada gelap. Diproduksi dening studio Madhouse (Death Note).



Yen sampeyan penggemar klasik sing paling dhuwur iki, kuotasi kasebut bakal dadi pengeling-eling film anime nalika seneng banget.



Sawetara kuotasi bakal nggawe sampeyan mikir.

Iki baris sing paling apik saka Paprika.



1. Kutipan Kei Himuro

Kutipan Kei Himuro

'Srengenge nalika awan bakal padhang wengi sing peteng. Wengi ngimpi awan. Impen cahya peteng. Nanging srengenge sing ora ngerti bakal ngusir peteng lan ngobong bayangan ... pungkasane kobong! ' - Kei Himuro

(ora ana gambar)



10 gambar anime paling apik ing kabeh wektu

'Aku, sing ngadeg ing ngarsane sampeyan, minangka pelindung impen sampeyan. Aku kepengin weruh apa ukuman sing bakal dialami masarakat umum sing ora ngerti sing nyoba mlebu impian suci iki? ” - Kei Humuro

2. Kutipan Detektif Konakawa

Kutipan Detektif Konakawa

'Paprika, apa ing njero sirahku ora repot?' - Detektif Konakawa



3. Pethikan Morio Osanai

Pethikan Morio Osanai

'Aja nganti aku dadi kasar karo sampeyan.' - Morio Osanai



4. Pethikan Ketua

Ketua ngutip 1

'Napas iki nggegirisi ing rasa seneng urip. Aku ora bakal ngidini teknologi ilmiah sing sombong mlebu ing papan suci iki. ' - Ketua

Ketua ngutip

'Ing jagad kasunyatan sing ora manusiawi, iki minangka papan suci sing isih ana kamanungsan. Kuwi ngimpi. Pawai kasebut kebak para pengungsi sing ora gelem diusir saka kasunyatan. Aku nglindhungi. Aku wali impen. Tugasku kanggo menehi keadilan kanggo para teroris kaya sampeyan, Paprika. ” - Ketua

5. Kutipan Atsuko Chiba

Kutipan Atsuko Chiba

'Kowe padha wae. Sampeyan lan Himuro. Sampeyan luwih seneng karo apa sing pengin ditindakake lan ora nggatekake apa sing kudu sampeyan lakoni. Apa sampeyan ora ngerti manawa tanggung jawab sampeyan nyebabake nyawa? Mesthi ora. Ora ana sing bisa ngatasi kabeh lemak kasebut. ”- Atsuko Chiba

6. Pethikan Torataro Shima

Torataro Shima kutipan 1

'Disiplin njaluk telusuran DC Mini tinimbang bikini Paprika. Iki rasa seneng sejati. ” - Torataro Shima

Kutipan Torataro Shima

'Sampeyan cah wadon sing apik banget sing dak simpen sawetara wektu kepungkur. Piye kabarmu? ” - Torataro Shima

7. Kutipan Kosaku Tokita

Kosaku Tokita kutipan 1

'Semangat kabotan ora butuh diet! Maju, pahlawan super, menyang endi wae sing sampeyan karepake! ' - Kosaku Tokita

Kutipan Kosaku Tokita

'Prestasi sing apik banget ora ana bumbu. Paprika ketemu! ” - Kosaku Tokita

-

Gambar sing ditampilake: sumber

shonen jump anime list inggris dijuluki

Dianjurake:

Dhaptar Best Haibane Renmei Kutipan Kanggo Elingi

Kutipan Maoyuu Maou Yuusha Paling Apik Kanggo Penggemar Anime