Kumpulan Kutipan Tsunade Paling Apik Saka Naruto

wallpaper naruto seksi tsunade

Tsunade iku salah siji saka 3 Sennin lan siji-sijine wanita. Wanita sing kuwat ing permukaan, biasane ndhelikake kelemahane liwat njaba sing angel.

Kutipan kasebut nggambarake sipat-sipat pribadine lan cara mikir. Ora preduli momen utama Naruto.



Ayo mlebu!



Kutipan Tsunade Paling Apik:

kutipan tsunade naruto 4

pungkasan anime paling apik ing kabeh wektu

'Tuwuhake ... Pati kalebu shinobi. Ana kala-kala nalika pati angel ditampa, nanging yen sampeyan ora ngatasi, ora bakal ana masa depan. ' - Tsunade



kutipan tsunade naruto 6

'Aku Hokage kaping lima ... Sampeyan wis mlaku-mlaku nganggo bandha leluhur ... impen ... lan sampeyan bakal mbayar regane! Minangka Hokage, aku bakal mandheg menyang kene saiki! ” - Tsunade

kutipan tsunade naruto 2



'Napa aku kudu nyelehake uripku? Amarga saiki ... Aku minangka Hokage Kelima ing Desa sing Didhelikake ing Godhong! ” - Tsunade

tsunade kuotasi naruto 5

kothak megalo, kemah yuru, asobi asobase, mekar dadi sampeyan

'Wong-wong kaya Jiraiya… lan Sarutobi, lan Sepuh Chiyo Pasir wedhi duwe kekurangan loro. Apa sampeyan ngerti apa iki !? … Iman! Simbahku, Hokage Pertama, percaya karo sampeyan lan masrahake sampeyan karo desa kasebut. Saiki giliran sampeyan percaya karo bocah-bocah kasebut lan masrahake marang dheweke! ' - Tsunade



anime paling apik ing kabeh polling wektu

kutipan tsunade naruto 3

'Aku bakal mati sadurunge aku nglilani sampeyan ndemek!' - Tsunade

tsunade kuotasi naruto



'Salah Sannin Legendaris njupuk Genin sing irung ... Aku isin karo awakku dhewe.' - Tsunade

kutipan tsunade naruto 1

“Jiraiya, apa sampeyan sing mulang Rasengan? Apa sampeyan tumindak kaya guru kanthi mulang wong sing ora bisa dikuwasani? Aja menehi ide apa-apa! Mula bocah iki seneng ngalamun yen dheweke bakal dadi Hokage mengko. ” - Tsunade

tsunade kuotasi naruto

'Wong dadi kuwat amarga duwe barang sing ora bisa dilalekake. Iki sing diarani tuwuh. ' - Tsunade

sepuluh anime paling apik ing kabeh wektu

Gambar sing ditampilake: sumber

Dianjurake:

14+ Kutipan Kimimaro sing Paling Kenangan Saka Naruto!

27+ Kaos Naruto Keren Sampeyan Ora Bakal Ngalahake!