Kutipan Paling Apik sing Bakal Nggawe Sampeyan Mbalik!

ngluwihi wallpaper anime wates

kutipan kyoukai ora ana kanata saka karakter ing ngisor iki:

  • Yayoi Kanbara.
  • Mirai Kuriyama.
  • Hiroomi Nase.
  • Akihito Kanbara.
  • Mitsuki Nase.

Yen sampeyan penggemar Nglangkungi Wates seri, utawa sampeyan anyar ing anime, isih ana sawetara kutipan sing bisa dituduhake sing bakal sampeyan seneng.



Tanpa mbuwang akeh wektu, ayo miwiti garis paling apik saka Beyond The Boundary.



1. Kutipan Mitsuki Nase

kuotasi mitsuki nase

anime sing nyenengake anime

'Individu sing beda karo liyane minangka aset sing gedhe.' - Mitsuki Nase



2. Pethikan Yayoi Kanbara

Kutipan Yayoi Kanbara

'Youmu utawa Spirit Warrior ... Pungkasane, ora ana sing penting. Uga ora takon babagan sampeyan. Kabeh sing penting yaiku cedhak karo sing sampeyan tresnani. ” - Yayoi Kanbara

Yayoi Kanbara kutipan 1



'Sajrone katresnan kita luwih kuwat tinimbang gething ing awake dhewe, kita bisa tetep tetep ora ditutup.' - Yayoi Kanbara

3. Kutipan Hiroomi Nase

Kutipan Hiroomi Nasea

anime paling apik sing sampeyan ora nate krungu

'Wong bisa ngupayakake cita-citane. Nanging yen sampeyan ora nggatekake cita-cita kasebut, yen kabeh bakal sukses kaya sing dikarepake, sampeyan ora bakal bisa nggayuh apa-apa! Sampeyan ora bakal bisa nglindhungi awak dhewe utawa wong sing dak tresnani. ' - Hiroomi Nase



Hiroomi Nasea kutipan 1

manga romansa irisan paling apik

'Yen sampeyan terus nyoba alesan dhewe tinimbang ngrungokake perasaan sampeyan, sampeyan ora bakal bisa ngrasakake rasa seneng sejati.' - Hiroomi Nase



4. Pethikan Mirai Kuriyama

Kutipan Mirai Kuriyama

'Ing endi wae, aku wis mutusake ora bisa sesambungan karo wong liya. Aku ora duwe pilihan, nanging dadi siji-sijine, nanging aku wis nemokake alasan anyar kanggo tetep. Iku amarga kabeh wong dhewekan, senpai. Kabeh wong padha dhewekan. ” - Mirai Kuriyama

5. Pethikan Akihito Kanbara

Pethikan Akihito Kanbara

'Kaya yen ana cahya ing wayah wengi lan peteng ing wayah awan, bakal ana pepeteng ing jagad iki. Sanalika, jagad iki ora bakal dilalekake karo pepeteng. Ing campuran warna ambigu, kabeh bakal terus maju: nasib kita ditemtokake. ' - Akihito Kanbara

-

anime paling apik ing kabeh dhaptar wektu

Sumber gambar sing ditampilake: Wallpaper BYB

Dianjurake:

19 Kutipan Paling Klasik Paling Peteng Ora Ireng Kanggo Penggemar Anime

12 Kutipan Madoka Magica sing Nggumunake Sampeyan Bakal Seneng