Nendoroid Gardener Good Shile Company lan Shinnosuke Nohara kasedhiya kanggo pre-order!

jâRâCâ ÅCÉ│

Good Smile Company, Inc. ngumumake tanggal 15 April 2020 (PT) manawa Nendoroid Gardener lan Nendoroid Shinnosuke Nohara gabung karo seri Nendoroid.

Informasi Produk: Nendoroid Gardener



05 04 01 02

Wedi Tansah Springs saka dingerteni.



Saka game smartphone Tionghoa sing misuwur 'Identity V' teka Nendoroid of the Gardener, salah sawijining karakter sing slamet saka game kasebut!

irisan ndhuwur anime romansa urip

Dheweke nggawa telung piring rai kalebu ekspresi kuwatir, ekspresi jahat lan ekspresi mesem sing apik banget.



Bagéan opsional kalebu topi jerami, kothak piranti lan pet Whiskers sing misuwur.

Priksa manawa nambah Gardener sing apik ing koleksi sampeyan!

Informasi Produk: Nendoroid Shinnosuke Nohara

2020 04 02 0 147 2020 04 02 0 138 2020 04 02 0 128 2020 04 02 0110 utama 2020 04 02 0 119 2020 04 02 0 157

Shinchan gabung karo seri Nendoroid!



Saka seri anime populer 'Crayon Shinchan' teka Nendoroid saka Shinnosuke Nohara umur 5 taun sing penasaran!

Dheweke teka karo telung piring rai kalebu ekspresi standar, ekspresi lemes lan ekspresi bungah.

irisan urip paling apik sing dijuluki anime

Alis dheweke diartikulasikake lan bisa diijolake, supaya sampeyan bisa ditampilake kanthi macem-macem ekspresi sing beda!



Asu Shiro lan cemilan favorit Chocobi kalebu bagean opsional!

Suku sing bisa diijolake kanggo nggawe maneh penampilan minangka 'Butt Alien' uga kalebu!

Macem-macem bagean tangan uga dilebokake, mula sampeyan bisa nggawe kabeh jinis pose. Priksa manawa nambahake dheweke menyang koleksi sampeyan!



anime sing nyenengake anime

Mesem Apik

Nendoroid Gardener lan Nendoroid Shinnosuke Nohara saiki kasedhiya kanggo preorder ing SHOP ONLINE GOODSMILE
( http://goodsmileshop.com/en/ ) lan ing pengecer sing melu.

-

Dianjurake Sabanjure:

anime paling apik ing kabeh dhaptar wektu

Sejarah Tokoh Nendoroid

22 Gagasan Paling Keren Kanggo Pamer Koleksi Gambar Anime Sampeyan