Aktor Suara Latin Ball Gohan Dragon Ball Ditembak & Pateni, Bebarengan karo Garwa

diwasa gohan dbz

Aku sensitif nglaporake perkara kaya iki, amarga sipate pribadi lan tragis.

Luis Alfonso Mendoza, Aktor swara dub Latin Gohan ditembak mati lan tiwas. Bebarengan karo bojone.



Pembunuh kasebut banjur nyoba mateni sedulur Mendoza lan nyoba bunuh diri sawise iku.



latin dub swara aktor pati naga werni

koboi urip bebop iku ngimpi

Iki kabeh diwiwiti saka argumen sing ana hubungane karo penyewa sing nyewa ruang studio saka Mendoza.



Sawise nggawe perselisihan, Mendoza lan garwane ditembak lan tiwas amarga 'ora ana apa-apa' ing skema hebat.

Luis Alfonso Mendoza dheweke dadi cemlorot ing taun 1996 lan wis nyoba karakter Gohan wiwit saiki ing Amerika Latin.

Dheweke uga main peran Bugs Bunny saka swara saka Looney Tunes lan Daffy Duck.

Mendoza tilar donya ing Meksiko.



Panganggoan Ati-ati

Terjemahan kanggo tweet pungkasan:

anime paling apik ing kabeh wektu

'Sawetara dina kepungkur, kita ngguyu kanthi tampilan sing apik, lan dina iki sampeyan ora dadi maneh Luis Alfonso ... Ana sing nerangake karo aku ...! Untunge sampeyan tetep tetep ngguyu lan guyonan lan kenangan pirang-pirang taun… Wingi iku sedhih banget. ”

Pakaryan Mendoza ing YouTube

Pungkasane, sing kudu dakkandhakake yaiku: apa pancen kudu kedadeyan iki?

Ana prekara sing gedhe banget digawe saka sekedhik. Semono wae - muga-muga kulawarga tetep diberkahi.

apa anime paling apik ing kabeh wektu

Sumber warta: Cartoon Brew

-

Dianjurake:

27+ Kaos Bola Naga Z Gedhe Kanggo Lemari klambi

5 Piwulang Urip Bola Naga Z Sampeyan Bisa Mupangat