Wawancara Eksklusif Dewa Sekolah Tinggi Kanthi Aktor Swara (Nuduhake Pitakon Sampeyan)

dewa dewa sekolah menengah anime motivasi anime

Dewa Sekolah Menengah Tinggi dening Crunchyroll bakal ditayangke wulan Juli 2020.

Minangka mitra Crunchyroll, Perusahaan Mecha bakal wawancara karo aktor swara anime.



Dadi Yen sampeyan pengin takon aktor swara saka #Godofhighschool ana pitakon, saiki sampeyan kasempatan.



3 aktor swara Jepang yaiku:

  • Tatsumaru Tachibana
  • Kentaro Kumagai
  • Ayaka Ohashi

Ninggalake pitakon sampeyan ing komentar yen sampeyan pengin dijawab!