Kumpulan Kutipan Kutipan Seis Manos Paling Lewet!

seri anime enem tangan

Pethikan anime Six Hands dijupuk saka karakter:

  • Chiu
  • Isabella.

Nem tangan yaiku anime adhedhasar Seni Bela Diri Tionghoa, lan 3 karakter yatim piatu.



Yen sampeyan seneng karo seri iki, ayo ndemek kutipan utama sing ana gandhengane lan makna kanggo saben dina.



Iki baris sing paling apik saka Seis Manos.

1. Pethikan Isabella

isabella kutipan enem tangan



anime paling dhuwur ing kabeh wektu

'Sifu mesthi ujar, ana keseimbangane antarane cahya lan peteng. Sampeyan ora bisa duwe siji tanpa liyane. ” - Isabella

2. Kutipan Chiu

chius ngutip enem tangan 3

'Valiente bisa uga dadi kembang utawa ora ana apa-apa. Kita ora ngerti. Sampeyan menehi tugas tanpa wates marang awak dhewe, nanging mung tugas kanggo nampa. Mesthi sampeyan wis ngerti kabeh iki, sampeyan durung ngerti. ' - Chiu



chius ngutip enem tangan 2

irisan komedi paling apik ing urip anime

'Aku ndeleng masalah. Sampeyan wis nggawe kesalahan serius. Alam iku harmoni, bocah. Sampeyan ora prelu meksa kali kanggo mili. Tentrem ora kanthi perjuangan, nanging kanthi ngeculake samubarang sing dikarepake. ' - Chiu

chius ngutip enem tangan 1



'Saben pernyataan sing ditulis, aku janji, sampeyan kanthi rahasia dadi pitakon.' - Chiu

chius ngutip enem tangan

“Dadi udan sing lembut, dudu gelombang nesu. Sing alus iku kuwat. ” - Chiu



-

tresna ing romansa franxx

Dianjurake:

26+ Kutipan Kotak Medaka Paling Apik Kabeh Waktos!

40+ Kutipan Slayer Setan Kanggo Mbantu Sampeyan Elingi Anime!