Kuotasi Kaiji Klasik sing Bakal Mbantu Penggemar Ngelingi Anime!

wallpaper anime kaiji

Kutipan Gyakkyou Burai Kaiji dijupuk saka karakter ing ngisor iki:

  • Hyoudou Kazutaka.
  • Yukio Tonegawa.
  • Itou Kaiji.

Kaiji minangka seri anime psikologis dicocogake saka Manga. Lan kabeh babagan judi lan njupuk risiko.



Kanthi aspek sing peteng lan tema sing nggegirisi, wajar yen sampeyan nemokake akeh kuotasi kanggo referensi saka anime. Pethikan sing bakal dipikirake, utawa mung mbantu sampeyan ngelingi acara anime sing dinilai banget.



Ayo fokus ing kuotasi sing paling apik ing kiriman iki.

1. Kutipan Kaiji Itou

Kutipan Kaiji Itou



'Yen wong ngaso lan mikir maneh, dheweke bisa njupuk keputusan sing ora mungkin! Mangu-mangu lan mangu-mangu nggawe pikirane. ” - Kaiji Itou

Kaiji Itou kutipan 1

'Ora preduli umure, yen ana wong sing kepengin urip, nanging pungkasane padha mati, mula… sing nggawe aku sedhih ora preduli sapa!' - Kaiji Itou



Kaiji Itou kutipan 2

'Aku ngerti sampeyan bisa nindakake. Sampeyan bisa tangi maneh! Mung tindakake kabeh langkah siji. ' - Kaiji Itou

ngendi kanggo nonton anime sing diarani english

Kaiji Itou kutipan 3



'Kita kabeh padha arang-arang. Ora preduli, kita kabeh bakal nyoba! Ora ana sing sampurna, iku mung alami. ' - Kaiji Itou

Kaiji Itou kutipan 4



'Sejatine ... Aku saiki wis ilang. Yaiku ... Dina lan malah pirang-pirang minggu padha mlaku bareng. Aku kelangan wektu, lan urip mung liwat. Kayane aku isih urip, nanging aku ora urip. ' - Kaiji Itou

Kaiji Itou kutipan 5

“Tanganmu goyang. Awakmu kabeh gemeter! Sampeyan mung ora bisa. Sampeyan mung pengecut! Wong pengecut bisa ngapusi, nanging awake dhewe bakal nyritakake kasunyatane. Yen ana perkara sing ora dikarepake, sampeyan bisa uga nemoni masalah ... Awakmu crita sejatine! ” - Kaiji Itou

2. Kutipan Hyoudou Kazutaka

Kaiji Itou kutipan 6

'Raja ora dadi raja dhewe. Yen wong miskin kumpul bareng, ngumumake yen ora pengin dhuwit, raja bakal digulingake. Nanging, wong miskin golek dhuwit supaya bisa dadi raja dhewe. Sing siji mung ngiyatake jabatan raja saiki. ” - Hyoudou Kazutaka

Kutipan Hyoudou Kazutaka

'Kadhangkala, judi bakal ngalami kedadeyan sing ora dikarepake! Apamaneh yen akeh sing dadi taruhan. ” - Hyoudou Kazutaka

Kutipan Hyoudou Kazutaka 1

'Bab sing diarani pati luwih kuwat. Ora ana sing ngubengi! Wedi marang pati nyebabake kabeh. ” - Hyoudou Kazutaka

3. Pethikan Yukio Tonegawa

Kutipan Yukio Tonegawa

'Biasane, wong-wong kasebut ora bakal tangi saka dununge fantasi. Dheweke urip tanpa guna. Dheweke mbuwang dinane larang regane tanpa apa-apa. Ora preduli umur pira, dheweke bakal terus ujar, 'Uripku sejatine durung diwiwiti. Aku sing sejatine isih turu, mula uripku dadi sampah. ” Dheweke terus ngandhani kaya ngono. Lan dheweke wis tuwa. Banjur mati. Lan ing kuburane, pungkasane bakal kelingan: urip sing digayuh iku nyata. Wong ora duwe urip sauntara, uga ora bakal mati amarga seda. Iku kasunyatan sing gampang! Masalahe… apa dheweke ngerti kasunyatan sing gampang. ” - Yukio Tonegawa

-

Dianjurake:

34+ Kutipan Anime Siji Punch Man Paling Kuat (Dhaptar Ultimate)

Kumpulan Kutipan Kenangan sing Sampeyan Seneng Saka Pengacara Ace