Dhaptar Anime Paling Cocog Kanggo Umur 40+ Taun

esem kamuy saichi mas

Aku sejatine dudu klompok umur iki, nanging aku wis ngobrol karo para penggemar anime udakara 40+ sadurunge. Lan ora ana sing ngatasi topik iki, mula aku pengin ngrungokake.

Bab sing angel kanggo ditangani saka panemuku amarga umume para penggemar Millennial utawa remaja.



Aku mung bisa nggawe sepatu penggemar anime umur 40+ taun lan lega karo pilihanku.



Dadi, iki sawetara anime sing cocog dituduhake.

Anime Kanggo Umur 40+ Tahun:

1. Pass Psycho

psycho pass anime musim 1



Pass Psycho minangka seri sing diremehake saiki. Ora akeh wong sing ngomong babagan iki.

Iki minangka seri polisi ing komunitas sing didhukung teknologi (robot, bedhil teknologi, hologram, lsp).

Pasukan polisi kerja kanggo ngawasi masyarakat nganggo bedhil sing diarani 'dominasi' sing ngukur Psycho Pass (kesehatan mental) wong.



Ing sangisore level lan luwih maju, seri sing nyebabake provokasi, diwasa lan pinter kanthi karakter HEBAT.

Akane Tsunemori minangka conto timbal wanita sing paling gedhe banget.

Gegandhengan: Protagonis Anime Wanita Paling Apik Sing Kuat, Cerdas Lan Kemampuan



2. Naruto

sampul anime naruto musim 1

Naruto bisa uga katon minangka pilihan sing ganjil kanggo sawetara wong amarga Shounen, nanging akeh elemen sing nggawe anime kanggo kabeh umur.

anime sing paling apik diarani kabeh jaman

Ora mung iku, nanging Naruto minangka anime kanthi karakter kabeh umur uga, kalebu Kakashi, Hokage lan liya-liyane.



Pelajaran urip sampeyan bisa sinau saka Naruto:

  • Nggawe pilihan angel minangka wong tuwa.
  • Ngatasi rasa lara sampeyan.
  • Persahabatan lan ngapa penting.
  • Kepiye kesalahan minangka bagean penting ing urip.
  • Nangani pati wong sing cedhak karo sampeyan.

Naruto dadi anime, lan umur cenderung digunakake kanggo nyedhiyakake minat masarakat ing kothak.

Aku ora setuju karo pemanggih kasebut lan rumangsa Naruto kudu dadi pilihan sing kuat kanggo bocah umur 40+ taun.

Relevan: 16+ Acara Anime Lucu sing Bakal Nggawe Kasenengan Ing Dina Sing Ala

3. Sakura Quest

sampul karakter anime quest sakura

Sakura Quest yaiku anime ing deso pedesaan manoyama, desa Jepang asli.

Yoshino Koharu, karakter utama saka Tokyo pungkasane kesalahane ing manoyama, lan melu kerja pariwisata.

Sampeyan entuk akeh elemen bisnis ing kene, amarga kabeh wong ngupayakake nggawe manoyama dadi desa sing maju maneh ing endi masarakat teka nindakake bisnis lan plancongan.

Kerja tim, kekancan , kerja keras lan irisan elemen urip dadi kabeh wong sing bisa dihargai lan bisa dihubungi.

4. Neraka Prawan

neraka karakter anime bocah wadon

Neraka Girl minangka paraga sing ngirim wong menyang neraka amarga tumindak salah. Nanging mung nalika korban ngundang dheweke jam 12AM kanggo males dendhame.

Anime kasebut realistis lan nyritakake kabeh jinis crita, episode kanthi episode, lan ora bakal mbaleni crita sing padha kaping pindho.

Ana unsur sing bola-bali amarga episode 10-ish pisanan kalebu format, nanging konten diwasa, lan tumrape aku yaiku anime sing diremehake ing genre horor.

Pantese dipriksa.

5. Ora Urip Senapan

ora ana gun life series anime madhouse

Ora Urip Senapan yaiku Seinen sing dirilis ing taun 2019, kanthi musim kaping 2 ing taun 2020. Isih ditayangake ing wulan September 2020.

Digawe dening Madhouse (kaya pirang-pirang Seinen sing apik) gaya seni luwih realisme tinimbang anime rata-rata. Lan babagan veteran bekas perang lan urip anyar sawise diowahi, kanthi fisik.

Gerakane kanthi kacepetan sing apik sing dak senengi, lan nduweni campuran unsur komedi sing alus kanthi nada sing luwih serius lan episode sing migunani.

6. Sepira Abot Sampeyan Ngangkat?

sepira gedhene dumbbells sampeyan ngangkat tutup anime

Sepira Abot Sampeyan Ngangkat? Minangka seri anime sing konyol, lucu, nyenengake lan nyenengake.

Babagan olahraga gym, olahraga, lan gaya urip 'tetep bugar' nganti olahraga lan uga panganan sing bisa dipangan.

Sampeyan bisa sinau kabeh kanthi cara sing paling bodho nanging paling lucu (kanthi rada ora sabar). Nanging kanthi cara sing apik.

Pancen apik banget yen ana ing anime sing bisa diwasa ing sangisore permukaané, nanging konyol kanthi cara nampilake awake dhewe.

7. Goblin Slayer

goblin slayer nutupi karakter anime medeni

Goblin Slayer minangka seri fantasi sing brutal, galak, lan peteng sing nuwuhake macem-macem kontroversi. Nanging umume kalebu minoritas ing komunitas anime.

Nglirwakake perkenalan dramatis episode pertama, Goblin Slayer minangka anime sing aku ora masalah nonton umur 40+ taun.

Akeh petualangan, obrolan lucu lan dialog, panganiaya, tumindak lan karakter kabeh umur.

Musim 2 bakal kepenak.

8. Gusti Allah Sing Mangan

god eater anime nutupi medeni

Gusti Allah Sing Mangan yaiku anime sing asring ora sampeyan deleng ing rekomendasi online. Nanging iki minangka salah sawijining pertunjukan gaya horor paling apik sing dakdeleng.

Aku ora crita babagan akeh.

Lenka Itsugi minangka paraga utama sing pengin males dendam marang Origami (jinis monster), mula tema kasebut cedhak karo Attack On Titan lan Owari No Seraph.

Fitur utama God Eater yaiku kualitas animasi lan kedudukan paling dhuwur ing CGI. Meh ora ana anime CGI sing cedhak.

Tema kasebut cukup peteng kanggo sapa wae sing bisa nonton, nanging visual liyane.

9. Dheweke Lan Kucing

dheweke lan film anime kucinge

Dheweke Lan Kucinge minangka salah sawijining film favoritku saka Makoto Shinkai.

Film kasebut babagan Miyu, bocah wadon sing rada depresi, lan kucinge - Chobi ngati-ati saben dinane.

Kabeh iku saka sudut pandang kucing lan sing nggawe film iki unik lan beda.

Kasedhiya karo tema lan pesen sing diwasa lan aku ora bisa ndeleng umur apa wae sing ora kasengsem karo iki.

10. Wali saka Roh Suci

seri anime moribito

Salah sawijining favorit sing diremehke sing ora dakkandhakake banget.

dhaptar seri anime paling apik sing bisa ditonton

Moribito digawe dening Production I.G, studio sing padha karo Psycho Pass.

Babagan prajurit wanita sing dadi pengawal pangeran. Lan lelungan lan petualangan bebarengan.

Akeh jinis ikatan lan hubungan 'ibu-putra' sing ana ing kene. Lan sawetara tumindak kanggo ngowahi jangkah yen prelu.

Pungkasan (lan musik) wis diwiwiti. Pantes kredit liyane.

Relevan: 20+ Seri Anime Petualangan Paling Sampeyan Kudu Mulai Nonton

11. Akame Ga Kill

akame ga mateni karakter tutup

Akame Ga Kill mesthi dadi Shounen sing luwih diwasa lan dadi liga dhewe.

Babagan klompok pembunuh sing diarani Night Raid, lan misi kanggo ngrusak pamrentah sing korup lan nggawe revolusi.

Kemlaratan, pajak sing mokal, dipenggal malah ora setuju karo politik utawa tumindak apa… Masyarakat ing anime iki neraka harfiah lan menehi Akame Ga Kill akeh tujuan (utamane yen nalika karakter mati, dheweke bakal mati, realistis).

Coba sing siji iki.

12. Sampeyan Ditahan

sampean seri penahanan

Sampeyan Ditahan yaiku babagan loro polisi wanita.

Natsumi Tsujimoto ngerti seni beladiri lan digunakake kanggo njupuk lan nyekel kriminal.

Miyuki Kobayakawa minangka 'otak' tim kasebut, lan nggunakake taktik, strategi lan liya-liyane kanggo nyekel penjahat.

Iki minangka seri sekolah lawas (1980an) nanging ana sawetara babagan animasi, tema, lan karakter sing bisa diarani.

Sanajan wis ora ana maneh cocog dina iki

13. Kino's Journey - Seri Animasi

kinos lelungan adaptasi seri animasi

Perjalanan Kino minangka versi anyar Kino's Travels (sing digawe ing taun 2000an).

Versi anyar ditayangke 2017.

Anime kasebut babagan Kino, bocah wadon sing mlaku ing jagad kanthi motor. Nginep ing saben kutha, desa, kutha utawa negara ora luwih saka 3 dina.

Dheweke rumangsa yen tetep suwe, dheweke bakal 'kepenak banget'.

Meh ora ana anime sing bisa dibandhingake kaya iki, lan aspek lelungan lan saben petualangan nggawa sing anyar ing tabel.

Iki minangka kabeh babak babagan daya tarik.

Gegandhengan: Dhaptar Ultimate 'Irisan Urip' Anime

14. Monster

monster anime sampul

Liyane saka studio Madhouse, Monster dudu anime sing bisa dihargai kabeh wong.

Wiwitane alon-alon, yaiku seri psikologis karo para pembunuh berantai, lan luwih dipikirake tinimbang mbesuk utawa 'keren'.

Nanging kanggo sapa wae sing sabar utawa ngrasakake seri horor iki, ora kalebu mahakarya lan sawetara anime saiki sing bisa mbandhingake (kanthi genre sing padha).

Iki klasik sing pantes dibayar saiki.

15. Kamuy Emas

seri anime anime kamuy emas 1

Seri Golden Kamuy sing diremehke sawetara uga bengok-bengok. Wis musim kaping 3 ing dalan.

Anime kasebut babagan mburu 'emas' tanpa kakehan. Nanging siji sing unik yaiku unsur sejarah.

Ainu (klompok etnik kuno ing Jepang) duwe peran gedhe ing crita lan konteks Golden Kamuy. Iki minangka salah sawijining sorotan paling apik ing anime amarga jerone jero.

anime irisan urip paling apik 2019

Aku durung nate ndeleng anime kaya kasebut lan mesthi diwenehake klompok penggemar diwasa.

Relevan: 12 Anime Paling Apik Babagan Budaya Jepang

16. Spice Lan Serigala

rempah-rempah lan serigala kreta anime

Spice Lan Serigala minangka seri unik liyane sing cocog karo tagihan kasebut.

Anime kasebut ngetutake karakter utama wanita lan pria sing lelungan lan entuk dhuwit bebarengan (saham, lsp).

Holo lan Lawrence (karakter utama) duwe sinergi lan kimia kanggo peran sing ndadekake dheweke dadi pasangan sing ora bisa dielingi.

Iki minangka anime sing bakal mulang babagan ekonomi, dhuwit, lan bisnis tinimbang sing sampeyan lakoni ing sekolah.

Dadi, yen sampeyan melu topik bisnis utawa finansial anime iki mesthine kudu langsung mlaku.

17. Rurouni Kenshin

rurouni kenshin anime samurai klasik

Rurouni Kenshin yaiku klasik samurai. Dudu favoritku pribadi, nanging aku seneng nonton lan ngurmati seni lan crita.

Babagan Kenshin Himura, sing duwe masa lalu getih saka perang sadurunge, lan dheweke entuk jeneng 'pembunuh pria'.

Dheweke nyoba nyelehake biyen lan uga nggunakake ujung bilah kanggo pertahanan awake dhewe supaya ora 'mateni' sapa wae.

Beban kasebut ndadekake Kenshin minangka karakter sing gampang dihubungi lan dingerteni, lan malah kaya amarga butuh kekuwatan batin kanggo nggayuh perkara kaya ngono.

18. Cathetan Pati

lampu pati anime nutupi cahya lan l ukum

Ora preduli aku ndeleng Cathetan Pati kudu kasebut. Iki mahakarya karo sawetara karakter, plot lan penjahat sing paling cerdas sing katon ing industri nganti saiki.

Iki minangka anime langka sing dianggep diwasa, amarga kabeh umur katon seneng (sing bisa dingerteni).

Yen sampeyan seneng mikir babagan apa sing ditonton, sampeyan bakal seneng banget karo iki.

-

19. Nana

nana anime klasik

Serial anime realistis babagan 2 bocah wadon sing diarani Nana, sing urip bebarengan.

Siji nguber impene dadi musisi, lan liyane 'macet' lan ora yakin apa sing dikarepake. Nanging semangat, nyenengake lan optimis.

Anime kasebut nemokake sesambungan, romansa, jinis, kasusahan lan luwih akeh maneh dadi siji irisan seri urip.

Iki minangka jinis anime sing bisa sampeyan sinaoni utawa gegandhengan kanthi pirang-pirang cara.

Mutlak klasik

20. Witchblade

sampul rambut abang masane tukang sihir

Witchblade minangka anime sing lali ing taun 2020, babagan wanita lan anake sing lagi aktif.

Wanita kasebut (Masane Amaha) duwe 'agul-agul penyihir' sing dipasang ing lengen, sing ngowahi dheweke dadi makhluk, kanthi kuat.

Iku a ipat-ipat

Aku ora bakal ujar luwih akeh supaya ora ngrusak amarga iki minangka seri diwasa sing diremehake.

Anime sing relevan liyane:

  • Jormungand.
  • Laguna Ireng.
  • Zetsuen Ora Ana Prahara.
  • Sampeyan Ditahan.
  • Penyihir mabur.
  • Parasyte.
  • Madoka Magica.
  • Samurai Champloo.
  • Eureka Pitu.
  • Biru Sampurna.
  • Cowboy Bebop.
  • Munggah Cacing Buku.

-

Dianjurake:

15 Acara Anime sing Cocog Kanggo Bocah-bocah Lan Cah enom

Napa Wong Deweke Kudu Nonton Anime, Sanajan Sampeyan Wis Lawas Banget