Koleksi Kutipan Inuyashiki Paling Apik Kanggo Penggemar Anime

inuyashiki wallpaper pahlawan pungkasan

Kutipan Inuyashiki dijupuk saka karakter:

  • Inuyashiki Ichiro.
  • Shishigami Hiro.
  • Inuyashiki Mari.

Inuyashiki yaiku seri Seinen / psikologis kanthi nada peteng lan jero banget. Malah banyolan kala-kala.



Sampeyan ndeleng iki nganggo kutipan. Sawetara bakal nggawe sampeyan mikir, sing liyane ngguyu, lan bakal muter memori sampeyan yen sampeyan wis ndeleng anime kasebut.



Mangkene garis paling apik sing ditawakake Inuyashiki.

1. Kutipan Shishigami Hiro

Kutipan Shishigami Hiro



slice of life anime english dub

'Aku ora pengin wong sing duwe kepribadian sing nggegirisi.' - Shishigami Hiro

Shishigami Hiro pethikan 1

'One Piece pancen edan minggu iki. Babar pisan menehi kula wong sing krasa. ” - Shishigami Hiro



Kutipan Shishigami Hiro 2

'Dheweke ora kudu ngerti bobote uripe manungsa.' - Shishigami Hiro

2. Inuyashiki Ichiro Kutipan

Kutipan Inuyashiki Ichiro



'Aku mung nulungi wong lan nylametake nylametake amarga aku wedi banget ngadhepi kemungkinan kasebut.' - Inuyashiki Ichiro

Inuyashiki Ichiro kutipan 1



'Aku rumangsa pancen sejatine manungsa nalika nylametake nyawane wong liya.' - Inuyashiki Ichiro

acara anime paling apik ing kabeh wektu

Kutipan Inuyashiki Ichiro 2

'Pati iku ndadekake urip dadi terkenal lan disenengi.' - Inuyashiki Ichiro

3. Kutipan Inuyashiki Mari

Kutipan Inuyashiki mari

'Mung amarga ana wong lanang sing apik ora ateges ora bakal mateni wong liya.' - Inuyashiki Mari

-

Dianjurake:

15+ Kutipan Anime Paling Apik Saka Inari Kon Kon!

42+ Kutipan Anime Terbaik Babagan Pengorbanan lan Keputusan sing angel