Partai Republik Arizona Target 'Avatar Anime' ing Twitter, Nanging Dheweke Ora Siap Ditanggepi Undhang-undhang saka Penggemar

prawan anime lucu njijiki

Iki dudu pisanan anime wis dibuwang menyang politik Amerika.

Awal taun iki an Politisi Amerika nyoba mateni pendanaan Universitas amarga wani mulang anime (siji conto).



Dina iki, Partai Republik Arizona mutusake nggawe kabijakan Twitter anyar.

kothak megalo, kemah yuru, asobi asobase, mekar dadi sampeyan

Kebijakan kanggo akun BLOCKING sing cocog karo profil.

Tweet Asli

'Kita, ing Partai Republik Arizona, duwe kabijakan anyar kanggo mblokir pangguna Twitter sing akun digawe ing utawa sawise November 2020, nggunakake avatar Anime, nduwe kurang saka 25 pengikut, lan spam mangsuli tweet kita. Kita dudu penggemar bot sing gedhe. Matur nuwun nderek! ”

Kanggo sawetara alesan, sapa wae sing duwe avatar anime stereotipe akeh dadi ember akun sing nindakake X, Y utawa Z.



Biasane ana gandhengane karo spam, sikap, kapercayan, utawa kritik saka masarakat ing AS sing ana gandhengane karo politik.

Penggemar anime mogok maneh

Sarcasm, Hentai, lan kabeh jinis Tweet wiwit banjir sawise Tweet pisanan diwiwiti.

Kaya sing dituduhake rt.com:

kekuwatan mung siji-sijine perkara sing penting ing jagad iki

'Pangguna Twitter berpendapat manawa milih avatar anime padha karo aku 'Diskriminasi' lan kepingin weruh apa kabijakan GOP ing avatar saka acara The Simpsons.

Sawise ngerti yen dheweke duwe 'Micu sawetara wong,' Arizona GOP kanthi cepet njlentrehake manawa akun Twitter kedah 'Memenuhi KABEH kritéria ing ngisor iki sing bakal diblokir.'

Sekaligus, dheweke menehi saran supaya sawetara kanca lan seneng anime 'Bisa uga ana sing padha.'

Partai Republik Arizona Menanggapi, semono uga para penggemar anime

Stereotip anime ora bakal mati

Aku wis ndeleng dhewe.

Aku wis ing YouTube, nonton video sing ora ana gandhengane karo anime (Hip Hop, lsp), lan ana wong ing komentar kasebut ngina wong liya. Lan ujar manawa dheweke kudu 'seneng anime lan bakal kalah'.

Parafrase, temenan.

Kaya-kaya anime urip nyewa gratis ing pikirane wong akeh, lan dheweke digunakake minangka sarana kanggo 'ngina' wong nalika pacelathon kasebut ora ana gandhengane.

Siji conto ing 2016.

'Strategi politik Rick Wilson, sing dadi pendiri klompok anti-Trump, Proyek Lincoln, negesake MSNBC manawa umume pendukung Trump sing sisih tengen yaiku 'Wong lanang sing ora duwe anak sing masturbasi menyang anime.'

gif anime anime sing rusak

slice of life anime english dub

Apa sampeyan mikir

Sumber: https://www.rt.com/usa/510830-arizona-gop-loves-anime/

-

Dianjurake:

Penggemar Anime Stereotipe Paling Ngganggu Karo Sengit Saka 60 Detik

Politikus Australia Ngaku Art Sword Online IsKiddie Porn Manga