AnimeLog Dudu Pati Crunchyroll Utawa Funimasi, Ora Ana Nanging Nanging Clickbait

lisbeth serius pasuryan

AnimeLog yaiku 'pengganti' kanggo KissAnime sawise seda anyar. Utawa paling ora, sawetara wong ngarani.

Lan ora nggumunake - clickbait YouTubers lan penerbit negesake manawa 'tiwas Crunchyroll lan Funimation'.



Ora entuk klikbait maneh saka iku , apamaneh ora konyol lan ora bisa dilalekake.



Sawetara penggemar anime kayane setuju, nanging drajad sing kurang gedhe.

Ya, iku padha exaggerating minangka akeh….



Kaya sing sampeyan tingali karo Tweet kasebut, sawetara penggemar uga:

  • Pancen percaya AnimeLog bakal mateni Funimation lan Crunchyroll.
    • Iki uga tegese layanan streaming anime sing luwih cilik.
  • Lan sawetara percaya AnimeLog minangka 'masa depan'.
  • Utawa panggantos sing apik kanggo KissAnime.

Iki minangka jinis barang sing kudu dak guyon.

Aku entuk, penggemar pancen DESPERATE supaya streaming anime bisa ditambah. Lan dheweke kepengin banget layanan sing menehi apa sing dikarepake.

Nanging… AnimeLog dudu satriya sampeyan ing waja sing sumunar aku wedi.

Pancen ora.

AnimeLog ora cukup 'mateni' apa-apa

animelog streaming streaming youtube youtube gratis

AnimeLog yaiku asil saka 30 studio anime teka bebarengan supaya dheweke ora kelakon. Babagan wektu, aku mesthi ujar manawa kolaborasi minangka pendekatan paling apik.

Studios kaya:

  • Animasi Toei
  • Kodansha
  • Animasi Nippon

Lan akeh liyane, dheweke bakal menehi 3000 judul anime GRATIS ing saluran YouTube.

Dheweke ngrencanakake bisa nggayuh iki ing taun 2022. Dadi, aja nganti seneng banget.

yen entuk target ing taun 2022:

Dheweke bakal duwe konten luwih akeh tinimbang layanan streaming sing dibayar

funimasi crunchyroll

Iki mesthine kudu dingerteni sapa wae, dadi sebabe wong-wong seneng banget mikir yen bakal ngilangi layanan streaming sing dibayar.

dhaptar seri anime paling apik sing bisa ditonton

Crunchyroll duwe luwih saka 1000+ judhul anime ing Amerika Serikat. ing negara liya saka ngendi wae:

  • 800
  • 600
  • 500
  • 300
  • 100
  • seket

Gumantung saka negara utawa bagean ing endi sing bakal dibahas.

Iki uga cocog karo Funimation, nanging jumlahe bakal beda amarga wis ana kurang anime ing platform kasebut.

Ing skenario iki AnimeLog bakal dominasi lan bakal ngrusak.

Nanging iku ora realistis

regane dhuwit gobin slayer e1597841623300

Sapa wae sing nganggep AnimeLog minangka penyelamat utama anime, dheweke lali siji perkara: dhuwit

  • Kepiye FREE bakal dibiayai?
  • Kepiye cara supaya sustainable?
  • Kepiye pangertene finansial?
  • Kepiye bathi studio anime?

youtube 1

Iklan YouTube pancen lampus. Kabeh studio anime sing nuduhake pie cilik ing antarane siji-sijine padha bodho.

Yen dheweke mutusake nggawe dhuwit kanthi cara iki, mula bakal ngerti bisnis sing ala. Ora amarga pariwara ora ngasilake dhuwit, nanging amarga iku ora cocog karo model bisnis industri.

Toei Animation lan wong liya, gedhe utawa cilik, bisa nyedhiyakake anime 'gratis' kaya sing dikarepake. Dheweke bisa ngisi saluran YouTube nganti bledosan nganggo anime yen dheweke milih.

Ing pungkasan dina - dhuwit kudu digawe, utawa ora ana kemungkinan bisa ngilangi perusahaan streaming anime.

Lan muter ing wilayah sistem YouTube dudu ide sing paling cerdas.

Yen studio anime nggawe WEBSITE dhewe lan njupuk pendekatan iki, aku bakal luwih kesengsem. Dheweke bakal duwe kontrol lan luwih akeh pengaruh kaya ngono.

Iki minangka investasi jangka panjang, lan aku ngerteni 'YouTube' sing ditindakake minangka investasi jangka pendek.

Dheweke luwih becik ngrencanakake luwih dhisik kanggo kepentingan awake dhewe.

Siji-sijine cara AnimeLog bisa ngrusak CR / Funi:

  1. Nyekel lisensi lan nolak adol.
  2. Pasang anime kanthi gratis suwene 5 taun.
  3. Simpen kabeh ing Jepang.
  4. Pindhah saka YouTube menyang platform internal dhewe.

Nanging kasunyatane yaiku Toei Animation lan 29 studio anime liyane ora dibangun kaya ngono.

Dheweke ora duwe level kas lan aset supaya bisa ditarik. Iki minangka pendekatan 'Amazon' nanging Amazon ditarik amarga duwe investor.

Studio anime Jepang ora duwe dhukungan kaya ngono. Dadi ora liya yaiku impen.

Ngimpi sing apik, nanging para penggemar anime kudu mandheg lan mikir babagan kabodhoan sing dianggep asumsi.

Aku seneng karo ide AnimeLog nanging pendekatan sing salah kajaba dheweke duwe prekara sing bisa ditindakake. Amarga dudu investasi jangka panjang sing praktis.

Ayo mungkasi karo sawetara Tweet sing relevan:

-

Sumber warta: Twitter.

Dianjurake:

Masalah karo Piracy Anime lan Kepiye Perlu Ditanggulangi

Layanan Streaming Anime 'Gratis' Toei Animation Ora Bakal Nyingkirake Pembajakan