Surat Terbuka Kanggo Industri Babagan Pembajakan Anime (Bagean 2)

perompak segoro awake kato bajak laut

Salam kanggo sampeyan lan wong ing industri anime.

Aku .. aku bajakan. Seneng ketemu sampeyan, sanajan aku ora yakin apa sampeyan bakal rumangsa padha.



Lho, kenapa sampeyan tetep seneng? Aku minangka patogen sing sengit, sing ora nolak, ora bisa diobati.



Bangga bangga, aku dadi masalah sing ora bisa dietung studio anime krasa ora duwe pengarep-arep. Nalika ndeleng kerajinanane dicolong lan kasedhiya kanggo kabeh wong, kanthi rega secara harfiah ora ana apa-apa.

Apa aku sebutake .. Aku sejatine kenyamanan internasional (ngaso sadetik) utawa ana masalah. Gumantung marang sampeyan babagan tampilan sampeyan.



brand kato pirate
Piracy-Sama ing layanan sampeyan.

Napa aku lair, sawetara wong bisa uga kepengin weruh. Sawise kabeh, sampeyan duwe Crunchyroll, Funimasi lan situs web sing sah, Nanging, ana akeh pemirsa sing milih nonton anime bajakan.

Ora gumunggung nanging uga Crunchyroll lan Funimation lan kabeh situs web legal liyane, kabeh digabungake, ora bisa saingan karo statistik bajak laut lan situs bajakan.

lucu amarga meme sing sejati



Lan mesthine, aku lara ing masalah ** sing ana masalah sing nyebabake nggawe situs web 'sing paling disenengi lan sengit' sampeyan. Ya, sampeyan pancen wis ngrungokake, aku dadi sebab kenapa KissAnime lan GogoAnime lan akeh situs web liyane ana.

Dheweke keturunane lan sejatine TANPA sampeyan bisa ngrusak.

Kepujian banget kanggo sampeyan, industri anime sing dak tresnani, nalika nggawe situs web aku lan anak-anakku, BISA sampeyan gelem nanggung tanggung jawab tumrap tumindak sampeyan.



Nopo nopo

Amarga sampeyan ora duwe solusi babagan masalah sing sampeyan lakoni.

kenapa pembajakan anime



kekuwatan mung siji-sijine perkara sing penting ing jagad iki

Dadi, yen sampeyan ora duwe pilihan liyane, sampeyan mutusake nyalahake bajak laut kanggo kelairanku. Nanging sampeyan ora nate nyoba metu saka zona nyaman.

Apa sampeyan bakal mindhah ** lan bener-bener nindakake, utawa apa sampeyan kesed lan bodho lan aman saka masalah nyata yen sampeyan terus mainake kesalahan?

Iki sebabe sampeyan terus sengit lan ngoyak para bajak laut tinimbang njaluk sebab nyata masalah kasebut.

anime rekt meme gif

Ah ~ wis sengit marang aku amarga nutupi kasunyatane sing keras?

Dadi, siyap-siyap sengit marang aku amarga Aku lagi wae miwiti.

Ana luwih akeh masalah saka sing sampeyan bayangake, nanging sampeyan ora nindakake apa-apa kajaba mbuwang-mbuwang wektu kanggo sengit marang aku, protagonis crita iki, lan kanca-kanca prajuritku, para bajak laut.

Wis, cukup iki ngaso. Aku bakal ngethok omong kosong lan ngerti. Lan elinga, aku bakal terus terang lan langsung amarga ora bisa klapa gula barang-barang

1. Layanan sampeyan ing industri iki minangka bantheng **

Sing penting sampeyan ora ngerti apa sing nyebabake aku lair mula. Piracy, alias aku, dudu masalah moneter amarga sampeyan wis nyimpulake saka pengamatan-teori-lan-teori.

Kabar flash wong, Piracy aka pirarcy-sama (kula) yaiku masalah layanan. Malah ing situs web sing sah, umume konten sampeyan dikunci.

Apa sing paling situs web sing sah?

Dheweke ngeculake ing endi wae MONTHS sawise rilis AS. Kangge, kanca-kanca bajak laut kasedhiya ing saindenging jagad kanggo kabeh wong sajrone pirang-pirang jam.

Evaluasi rong layanan kasebut dhewe lan critakake endi sing luwih trep. Sejatine, manungsa ora sabar. Dheweke ora bakal ngenteni setengah taun kanggo episode Kelinci Prawan Senpai nalika episode sing padha, kanthi kualitas sing padha, kasedhiya langsung ing situs web liyane.

-

Dadi, aku kudu nyetel makutha amarga aku tetep mudhun nalika aku nyepelekake sampeyan, amarga sampeyan mbuwang energi kanthi 'langkah-langkah darurat' sing disebut tanpa guna lan ora ana gunane kanggo nyegah aku, kanthi nindakake tumindak konyol, aku ora gelem ora ngerti .. nglarang situs webku?

nia teppelin jalang tulung meme

Tandhani tembungku, nglarang situs webku ora bakal ana bedane.

Sing diarani 'langkah darurat' ora bisa ngalang-alangi aku. Sampeyan kudu pancen edan tenan, yen mblokir pembajakan alias watashi desu, bakal bisa ngrampungake kabeh.

Yen sampeyan saiki duwe sirah sing kenthel nganti saiki durung ngerti, mula aku dakusapake ing rai, wong-wong.

PIRACI WIS Amarga LAYANAN ANDA SCREWED IS GARBAGE.

Yen sampeyan rumangsa tersinggung karo omonganku, mula dakkandhani, aku ora bakal peduli. Sampeyan bebas lunga, nanging aku bakal nerusake apa sing bakal dakkandhakake.

-

(Sigh jero) Dadi, pokoke ing kene sampeyan salah.

  • Mblokir aku lan situsku dudu solusi permanen. Ora bisa ngrampungake masalah pembajakan ing jangka panjang. Mung ora bisa.
  • Pirates sing dak tresnani bisa nggawe situs web anyar lan streaming luwih cepet tinimbang Korosensei sing bisa nggedhekake saindenging jagad. Coba waca manawa sampeyan ora nindakake kabecikan tumrap sampeyan kanthi mateni situsku.
  • Minangka referensi kanggo poin sadurunge, sampeyan ora duwe kekuwatan nyerang sing kuwat kanggo mbuwang pertahanan lan ngatasi serangan balikku. Sampeyan sibuk banget 'nyimpen' apa wae sing bisa disimpen supaya sampeyan ora ngerti kepiye cara nyedhaki masalah pembajakan.

Masalahe yaiku sampeyan ora nyedhiyakake layanan hukum kanggo wilayah sing ora kaétung lan sampeyan sengit karo sing bener-bener nyoba nyedhiyakake layanan ing wilayah kasebut.

Apa sing dikarepake?

Kaya ujar manawa kita ora pengin para penggemar saka sawetara wilayah tartamtu lan kita bakal sengit karo kabeh wong sing nyoba nyebar media iki ing kana. Apa kita duwe tujuan umum? Kanggo nyebarake anime ing saindenging jagad lan dadi media utama?

Netflix lagi tugas. Sampeyan perusahaan sing mblokir wilayah.

netflix 2

Sampeyan ngidini masalah berkembang, sampeyan ora pengin inovasi , sampeyan nolak kanggo nemokake solusi, sampeyan nolak nampa kesalahan lan sampeyan terus main game disalahake.

Apa sampeyan ngerti sapa sing nandhang lara iki **? Animasi sing nyedhiyakake kabeh urip kanggo nggawe anime sing dikasihi kabeh wong. Atiku lara nalika ndeleng kahanane lan urip ing level pribadi.

kekuwatan mung siji-sijine perkara sing penting ing jagad iki

Ya, aku rumangsa empati lan welas asih karo wong-wong sing pancen pantes. Nanging sampeyan ngerti apa? Empati lan karep ora cukup kanggo ngrampungake masalah. Sing sejatine dibutuhake bebarengan karo kalorone iki yaiku dedikasi sing kuwat lan kepinginan kanggo ngowahi.

Tulung, pikiren. Ora mokal. Sampeyan kudu nganggep serius apa wae utawa siyap ngadhepi masa depan sing bakal njeblug kaya Voltorb, nggawe sampeyan dadi kekacoan.

Wong ora sah dubbing lan nyedhiyakake kanggo kabeh wong amarga layanan sampeyan sampah.

2. Sampeyan duwe salah prioritas

Napa ana sing mbukak situs web sing diconto? Kanggo nonton anime mesthine, ora kanggo endhog utawa liya-liyane.

Dadi… .. Yen sampeyan fokus ing layanan lan ngilangi blokir wilayah, bajakan sama sing sampeyan sengit ora bakal ana.

Nanging apa sing sampeyan fokusake? DVD, Blu Rays, barang lan barang sekunder liyane. Yen wong ora bisa nonton barang sampeyan, kenapa bakal tuku barang 'sekunder' sampeyan?

anime anime jepang

Entuk dhuwit sing akeh banget dibakar ing DVD, Blu Rays lan liya-liyane, b sampeyan ora nglampahi sepeser kanggo ngapikake layanan sampeyan.

Kanggo tresnane waifus sampeyan, aja nganti mbuwang-mbuwang dhuwit kanggo perkara sing ora ana sing preduli lan gunakake kanggo nambah layanan sampeyan.

Nanging ora, kowe kabeh ora bisa nindakake iku. Sampeyan bisa terus rambling pira dhuwit sing dibuwang amarga aku nanging sampeyan ora duwe pitunjuk apa sing nyebabake kerugian ing industri sampeyan.

Ditambahake, sampeyan ora duwe masalah mbuwang DVD lan merch nalika pengin entuk laba saka investasi sampeyan, yen sampeyan ngerti manawa pelanggan ora pengin saiki.

Pertama, wenehake layanan kasebut. Nanging pungkasane dina, sampeyan terus mainake kesalahan lan ora nindakake apa-apa kanggo ngrampungake masalah kasebut.

lalu lintas catanime

KissAnime entuk udakara 100M-130M pamirsa .. Sasi WULAN.

Bayangake manawa sampeyan duwe layanan sing luwih apik lan kabeh + 100M pamirsa bisa ngakses sah konten, bisnis sampeyan bisa tuwuh kanthi cepet.

Sanajan bagean saka total pamirsa nggunakake layanan sampeyan kanthi bener, sampeyan isih bisa duwe bathi gedhe ing pungkasane dina. Serius, apa sampeyan ora ngerti taktik bisnis dhasar iki?

Sampeyan mung kudu mikir metu saka kothak lan ndandani masalah pembajakan.

Aku njamin, ora ana sing ngalang-alangi sampeyan dadi bisnis nomer siji ing saindenging jagad. Éling apa potensial sing ana ing njero awakmu ... Lan uga éling apa sing ngalangi sampeyan supaya ora ngeculaké potènsi kasebut.

-

Aku sejatine apik ing kene. Sampeyan wis ndeleng kasunyatan sing angel banget.

Sampeyan bakal nutupi pasuryan nalika sampeyan ngiwa krasa lara nalika kanthi sembrono terus nendhang a **.

Sampeyan kudu cukup kuwat kanggo nglawan, utawa siyap-siyap nyerah.

3. Sampeyan ora duwe perpustakaan lengkap ing situs web sing sah

Saiki penggemar anime wis bercabang dadi macem-macem kategori, gumantung karo pilihan genre.

Dadi, kapan wong sing tresna soko kaya anime idola ngunjungi sumber 'sah', dheweke ora nemokake apa sing digoleki.

Target mung anime mainstream lan penggemar shounen bisa uga katon minangka langkah pertama sing apik nanging mung nggawe bagean saka pamirsa sing sampeyan tanggung jawab.

Iku mung nyatakake bagean saka masalah perpustakaan.

Sing dadi masalah liyane sing nesu paling pamirsa kanthi akeh banget, utamane fraksi cilik sing isih milih layanan sing apik. Sing rasane Sakura nyerang madara kanggo kepentingan f ***.

-

ngendi kanggo nonton anime sing diarani english

Upamane ana siji anime sing kasedhiya ing situs A lan ora ing situs B. Nanging sampeyan bakal duwe sawetara anime liyane sing kasedhiya ing situs B nanging ora ana ing A. Apa sampeyan pancene ngarepake penggemar kanggo langganan lan mbayar kalorone situs kasebut?

Ora ana situs sing sah ora duwe perpustakaan kabeh anime sing bisa ditemtokake. Mungkin pengecualian siji utawa loro sing ora dingerteni bakal ditrima nanging paling ora menehi pamirsa papan sing bisa ditemokake 95% anime sing digoleki.

Iki bisnis murni, wong.

Kanggo kabeh wong sing wis langganan layanan hukum amarga alesan moral ndhukung studio, dhuwit sampeyan ora bakal amal. Wis rampung ing bisnis.

Lan kabeh situs streaming sah pracaya manawa dheweke cukup apik amarga 'mbayar' studio, ora ana alesan moral sing ana, kutipan kuotasi, ndhukung industri.

Nanging kasedhiyan eksklusif sing nyenengake nggawe alasan moral ilang.

wilayah ngunci anime

Lan amarga masalah kasedhiyan eksklusif iki, pembajakan minangka pilihan sing apik. Paling ora situs web ilegal nyedhiyakake SEMUA anime sing bisa ana ing kana. Ok bisa uga ora kabeh, nanging PALING kemungkinan anime.

Napa ora bakal ana wong bajak laut sing lagi wae bosen karo praktik bisnis sing ora apik sing nggawe situs legal ora inovasi?

Kasedhiyan eksklusif minangka alesan sing apik kanggo wong liya pindhah menyang situs liyane sing duwe anime luwih akeh, utawa jarang kedadeyan, Utawa mung bajak laut amarga kepenak lan gampang digunaake kaya F.

Industri anime wis suwe banget ing kene kanggo nggunakake alesan moral kanggo nyoba ngyakinake wong supaya ora bajak laut. Dheweke bajak laut amarga praktik bisnis sampeyan kacau lan layanan sampeyan ora apik.

crunchyroll lan funimation

Dadi rungokake aku Crunchyroll, Funimation, lan saben situs web streaming legal liyane sing ana ing kana, dudu wong ora duwe dhuwit kanggo mbayar sampeyan. Layanan sampeyan ora dibayar lan blok wilayah sampeyan bakal ngrebut sampeyan mengko.

Dina iku ora adoh banget nalika situs liyane bakal njupuk sampeyan.

-

Pemicu studio duwe patreon sing bisa menehi sumbangan, lan ndhukung kreator asli ing kana.

Uga sampeyan bisa sinau ndhukung industri anime tanpa melu bisnis iki, kanthi maca blog iki nerangake kanthi motivasi anime.

Minangka Piracy sama, sampeyan ora bisa nolak, nanging Piracy minangka sebab kenapa industri anime wis berkembang ing level apa wae sing saiki sampeyan lakoni.

Babagan dhasar saka taktik bisnis.

Gawe wong sing ketagihan mergo gratis .. banjur dakjaluk mbayar kanthi alus. Konsumen sampeyan ora bisa nolak mbayar yen pengin terus layanan sing wis ketagihan.

Heck! Kabeh situs legal nglakoni wektu langganan gratis sak wulan. Sanajan sampeyan nyedhiyakake lengganan, apa sejatine. Yen ora kasedhiya ing wilayah sampeyan?

Screenshot Funimation ora kasedhiya ing negara sampeyan

Layanan hukum kaya sampah murni kanggo akeh kabupaten sing ora bisa ditolak.

Dadi, sampeyan bisa nyalahake aku amarga kabeh kapitunan sampeyan nanging sampeyan ora bisa nolak manawa aku dadi sebab kenapa industri iki berkembang akeh.

Sampeyan kudu menehi kredit kanggo aku.

Nanging cukup kanggo fase masalah lan kerugian kanggo sampeyan situs web legal. Wis wayahe sampeyan ngilangi Piracy, alias aku - piracy-sama.

Nanging sampeyan ngerti sampeyan ora bisa mateni aku. Dadi sampeyan Kudu nglawan aku. Perang pungkasan kudu diperjuangake.

Bos pungkasan kudu dikalahake. Pengorbanan pungkasan kudu digawe. Yen ora, sampeyan bisa kanthi bebas ngadhepi kerugian kasebut.

Aku ora preduli.

(Sigh)

gambar desahan anime

Rungokake wong, aku ora pengin ana. Eksistensi saya nyebabake akeh masalah.

Aku pengin ilang selawase. Yen aku tetep urip, para animator terus nandhang sangsara lan sampeyan bakal terus nglawan perang sing ora ana gunane kasebut, yen aku kabeh bakal dibuwang (pembajakan). Nanging sampeyan terus berjuang.

Aku ora bisa ngilangi awakku. Mung sampeyan sing bisa nindakake iku, lan sampeyan kudu nguatake pangkalan luwih dhisik supaya bisa nentang aku.

Dadi, kabeh, mung nyelehake kanggo mungkasi masalah iki lan muga-muga aku budhal kanthi tentrem lan bahagia saka jagad sampeyan.

Aku pengin ndeleng industri anime berkembang lan tuwuh ing saindenging jagad.

Coba iku kekarepanku sing pungkasan.

-

Miturut sampeyan tenan,

Piracy-Sama.

Versi video:

apa tegese irisan urip ing anime

-

Kiriman iki wiwitane digawe dening YouTuber: YusukeIzBaka.

Banjur diproduksi maneh adhedhasar surat mbukak pisanan : Surat Terbuka Kanggo Industri Anime Babagan PIRACY (Bagean 1)

Dianjurake Sabanjure: Dheweke Bisa Coba, Nanging Anime NATE ORA DIKANGSA: Mangkene