KABEH Baka Sing Paling Apik Kanggo Coba Kuotasi Penggemar Anime Bakal Seneng!

baka kanggo nyoba wallpaper anime

Kutipan anime Baka To Test dijupuk saka karakter:

  • Yoshii Akihisa.
  • Sakamoto Yuuji.
  • Shimada Minami.
  • Takashiro Masaharu.
  • Yoshiii Akira.
  • Kouta Tsuchiya.
  • Kinoshita Yuuko.
  • Nishimura Souichi.
  • Kabeh Kaoru.
  • Himeji Mizuki.
  • Shin Fukuhara.
  • Kirishima Shouko.

Baka Kanggo Nyoba (utawa Baka Lan Tes) yaiku anime superpower / komedi sing diproduksi dening SilverLink. Studio sing padha ing mburi Kokoro Connect!



dub anime paling gedhe sing nate ana

Yen sampeyan penggemar seri anime sing ditampa kanthi apik, garis iki bakal menehi elinga.



Lan garis liyane saka anime bakal nggawe sampeyan mikir!

Ayo dadi kutipan.



1. Kutipan Yoshii Akihisa

pethikan yoshii akihisa

'Yen aku rumangsa sepi nalika ana wong sing lunga, tegese wong kasebut cedhak karo aku.' - Yoshii Akihisa

yoshii akihisa kutipan 1



'Sapa sing bakal nyerah nalika ana kemunduran kaya ngono? Kita durung kalah! Kita bakal tumungkul ing lantai lan mung Getun sawise kabeh kemungkinan kesel! ' - Yoshii Akihisa

yoshii akihisa kutipan 2

'Iki minangka kasus perasaan pribadi: ora ana cara kanggo meksa wong supaya ujar manawa dheweke tresna karo wong liya. Kajaba iku, mung wong sing ngerti apa katresnan iku sejatine ana. Sanajan diucapake kanthi perasaan salah, iku bakal nyebabake kerusakan ing kalorone. ' - Yoshii Akihisa



yoshii akihisa kutipan 3

'Ora, aku pengin dadi pahlawan ... Nanging amarga iki kasempatan langka, aku pengin males apa sing dakutangake. Uu… kepiye carane dakkandhakake? Aku pancen repot. Aku yakin kabeh pertandingan sing penting banget, nanging durung entuk apa-apa sadurunge perkara kasebut rampung. Aku mung pengin muga-muga wong liya bisa ngrampungake kekarepan iki sing ora bakal dakkarepake. Apa aku kudu nandhang sungkowo, utawa nesu, utawa perasaan sing ora bisa diterangake ... Aku ora ngerti carane nyebutake, nanging— AKU BISA BENAR AKU BUKA PROTAGONIS Dinten iki! ' - Yoshii Akihisa

pethikan yoshii akihisa 4



'Yen dheweke kalah amarga beda kemampuane, ora bakal bisa mbantu. Yen dheweke kerja keras lan ora entuk apa sing dikarepake, dheweke bisa kerja maneh mbesuk. Yen dheweke menehi kabeh kanggo dheweke, bisa ditampa sanajan dheweke kalah. ' - Yoshii Akihisa

kutipan yoshii akihisa 5

'Ah, bener. Aku sengit yen kerja keras dheweke ora bakal diganjar mung alesan sekunder. Motivasiku pancen luwih sederhana - wiwit pisanan ketemu bocah wadon iki, aku mung pengin ndeleng praupane sing mesem. ” - Yoshii Akihisa

pethikan yoshii akihisa 6

'Sing paling penting nalika gelut lan minggat yaiku mbela. Ora kanggo ngalahake mungsuh ing ngarepe, nanging mundur nalika tuku wektu supaya kanca-kanca mundur. ' - Yoshii Akihisa

yoshii akihisa kutipan 7

'Umume wong ujar manawa swasana lan awak duwe sesambungan sing raket. Nalika jantung dadi ringkih, awak bakal lara; lan nalika awak lara, jantung dadi lemes. Dadi, yen manungsa ringkih, dheweke bakal duwe pikiran negatif. ' - Yoshii Akihisa

yoshii akihisa kutipan 8

'Wedi asale saka njero, lan dudu prekara psikologis sing bisa dikalahake ing wektu sing cendhak.' - Yoshii Akihisa

2. Kutipan Sakamoto Yuuji

kuotasi sakamoto yuuji

'Ora prelu kuwatir bab sing sepele kayata hak vokal utawa kerja bareng. Yen ora ana wong sing bakal nampani aku, aku bakal nuruti aku, kanthi ancaman utawa mateni. Iki duweke - modus operandi kelas F kita. ' - Sakamoto Yuuji

kutipan sakamoto yuuji 1

'Rungokna kabeh! Iki minangka perang pungkasan! Gigi untu lan siyap-siyap lunga kanthi tenanan! Kita mung ngarahake menang! Ora preduli apa kita wong bodho utawa wong biasa utawa wong sing pinter! Kabeh wong kudu nindakake apa wae sing bisa ditindakake! Kita mesthi ... bakal menang ing perang iki! Cukup deleng, taun kaping 3…! Aku bakal mbanting kepala sampeyan lan nuduhake sampeyan kepiye pancen bodho sing sampeyan deleng iki! ' - Sakamoto Yuuji

kutipan sakamoto yuuji 2

“Pawon? Apa ora istilah sing ala kaya ngono kanggo digunakake? Kita kudu ngarani dhasar kanggo berjangka. Nanging kasunyatane dheweke bakal dikorbanake. ' - Sakamoto Yuuji

kutipan sakamoto yuuji 3

irisan urip komedi romansa anime

'Sampeyan kudu ngapusi bangsane dhewe sadurunge nyoba ngrusak mungsuh.' - Sakamoto Yuuji

kutipan sakamoto yuuji 4

'Wong sing ngguyu padha ngguyu amarga ora nggatekke dhewe.' - Sakamoto Yuuji

kutipan sakamoto yuuji 5

'Ora ana sing bakal seneng dikandhani amarga dheweke ora nate nindakake.' - Sakamoto Yuuji

kutipan sakamoto yuuji 6

'Umume asil sing menang ing perang disebabake amarga nguber. Kowe ngerti kenapa? Ninggalake jaman modern, kayane sajrone jaman perang bayonet, kerugian sing paling ala mesthi tuwuh, wiwit nalika sisih kapit kasebut dioyak. ” - Sakamoto Yuuji

kutipan sakamoto yuuji 7

'Yen akeh wong sing precaya, iki bakal dadi kasunyatan. Yaiku mentalitas klompok sing diarani. ' - Sakamoto Yuuji

kutipan sakamoto yuuji 8

'Kabeh wong duwe bakat dhewe-dhewe, lan kekarepan sing kuwat ora bakal kalah karo wong liya.' - Sakamoto Yuuji

kutipan sakamoto yuuji 9

'Yen wis meh tekan, tegese isih durung lengkap.' - Sakamoto Yuuji

kutipan sakamoto yuuji 10

'Ana salah sawijining perkara sing apik yaiku dadi wong bodho. Nalika pancen nggawe masalah, dheweke kanthi sederhana bisa menehi kabeh perhatian. Aku ngira sawetara wong bakal ngarani dheweke kepengin banget, nanging tumrap dheweke, iku muji luhur! ' - Sakamoto Yuuji

anime kanthi kekuwatan supranatural lan urip sekolah

kutipan sakamoto yuuji 11

'Ora preduli, sapa wae bakal sengit banget yen dijarah. Nanging yen ana kasempatan, sanajan manungsa gagal entuk apa sing dikarepake, dheweke ora bisa nampa asil kaya ngono. ' - Sakamoto Yuuji

3. Pethikan Shimada Minami

kutipan minami shimada

'Aku ora bisa nglilani aku ora seneng karo wong sing tak senengi.' - Shimada Minami

kutipan minim shimada 1

'Sawise wong siyap mati, kabeh bisa ditindakake.' - Shimada Minami

kutipan minami shimada 2

'Aki, sampeyan ora bisa ngapusi nalika ngakoni wong liya. Aku nyoba nglipur sampeyan saiki, nanging yen mung pengin nglipur sampeyan, aku ora bakal ngakoni sampeyan. Aku ngaku sampeyan kaya iki amarga aku seneng banget karo sampeyan. Nanging aku rasane rada ora kepenak amarga sampeyan kesusu kaya iki, lan aku sengit banget amarga sampeyan nyalahke awak dhewe lan getun karo tumindak sampeyan. - lan aku sengit banget marang sampeyan nalika sampeyan ujar manawa bocah wadon, sing ngundang kabeh wani ngakoni sampeyan, ngapusi. ' - Shimada Minami

4. Pethikan Takashiro Masaharu

kutipan takashiro masaharu

'Yoshii Akihisa-kun, nalika wong sing duwe katrampilan, nanging ora dianggep adil, nyoba mbalekake posisi sing pantes, apa sampeyan melu melu ngganggu?' - Takashiro Masaharu

5. Kutipan Himeji Mizuki

himeji mizuki kuotasi

'Aku mesthi kepengin weruh, sanajan sampeyan wis ngati-ati karo aku kaya putri, apa sampeyan mung nyoba supaya jarakmu adoh saka aku? Sampeyan pancen akeh muji lan ngremehake awakmu, mula aku rumangsa nyoba supaya jarakmu adoh saka aku ... ”- Himeji Mizuki

himeji mizuki kutipan 1

kothak megalo, kemah yuru, asobi asobase, mekar dadi sampeyan

'Nuwun sewu amarga ora ngomong iki, Akihisa-kun. Aku ngerti aku ora kudu ndhelikake iki saka sampeyan, nanging aku kepengin weruh apa aku kudu menehi katrangan marang sampeyan. Amarga yen dakkandhani, sampeyan mesthi bakal ngandhani 'sampeyan kudu lunga', utawa liya-liyane. Aku ngerti yen sampeyan bakal ngucapake iku demi aku, nanging aku ora pengin ngrungokake sampeyan ngucapake pamitan, Akihisa-kun. Amarga– Aku seneng karo sampeyan, Akihisa-kun! ” - Himeji Mizuki

6. Kutipan Kouta Tsuchiya

kutipan kouta tsuchiya

'Pernikahan minangka makam wong.' - Kouta Tsuchiya

kutipan kouta tsuchiya 1

'Sapa sing mutusake siswa ora bisa menang nglawan guru?!' - Kouta Tsuchiya

kutipan kouta tsuchiya 2

'Kepercayaan manungsa bisa ndadekake ora bisa ditindakake.' - Kouta Tsuchiya

kutipan kouta tsuchiya 3

'Aja nganggep aku minangka wong bodho, wong wadon nakal ... Napa aku kudu luwih prioritasake sampeyan tinimbang kanca-kanca?' - Kouta Tsuchiya

7. Kutipan Nishimura Souichi

kutipan souveni nishimura

“Kita guru kudu dadi patuladhan kanggo para siswa. Yen kita ora bisa ngadhepi sampeyan kabeh, apa sing bisa diwulangake! ' - Nishimura Souichi

8. Pethikan Kinoshita Yuuko

kutipan kinoshita yuuko

'Yen wong fokus karo apa sing pengin ditindakake, dheweke bakal nuduhake pesona sing ora bisa dingerteni.' - Kinoshita Yuuko

9. Kabeh Kutipan Kaoru

kabeh kutipan kaoru

'Yen sampeyan nesu, coba njupuk keputusan sing cerdas. Banjur, sampeyan bisa uga entuk sing pengin diowahi. ” - Todo Kaoru

10. Pethikan Shin Fukuhara

kutipan shin fukuhara

'Kadhangkala, kasunyatane bisa uga kejem.' - Shin Fukuhara

11. Pethikan Kirishima Shouko

kutipan kirishima shouko

ndhuwur 10 anime paling apik ing kabeh wektu

“Katresnan lara. Nanging sampeyan bakal luwih lara yen sampeyan nglilakake mripate. ' - Kirishima Shouko

kutipan kirishima shouko 1

'Aku seneng karo wong-wong sing nyoba kabeh, sanajan dheweke wedi.' - Kirishima Shouko

12. Pethikan Yoshii Akira

pethikan yoshii akira

'Upaya ora ana liya kajaba liya tujuane. Bangga karo kasunyatan sing sampeyan nyoba yaiku mung ngeterake kreta sadurunge jaran. ” - Yoshii Akira

yoshii akira pethikan 1

'Ora apa-apa kanggo duka amarga kekalahan sampeyan. Penting ngakeni yen sampeyan wis kalah. Ora bisa nggawe sampeyan ora bisa munggah maneh sawise tiba, lan luwih angel maneh, supaya sampeyan bisa maju. Mula, terusake lan sedhihen nganti mara. Nanging sawise sampeyan rampung sedhih, priksa manawa sampeyan bakal nggayuh target sabanjure lan pindhah menyang tujuan kasebut. ' - Yoshii Akira

Sumber gambar sing ditampilake: Baka

Dianjurake:

Mangkene Dhaptar Kutipan Vampir Rosario Paling Apik

Napa Wong diwasa Kudu Nonton Anime