9 Kutipan Lelouch Lamperouge Kuat Saka Seri Geass Kode Terkenal

Lelouch lamperouge code geass

Lelouch Lamperouge minangka salah sawijining karakter anime sing paling disenengi. Amarga alasan luwih penting tinimbang ketenaran minangka karakter.

Siji - dheweke kalebu karakter anime paling ora umum. Beda karo karakter khas 'bangsawan, bagus' sing bola-bali kita deleng.



Lelouch ngilangi konvensi nganti apa a pahlawan mestine bakal ditindakake.



Lan mulane kutipan dheweke pancen angel banget, bisa uga migunani lan migunani. Lan mesthine - perlu dituduhake.

Kanthi atine, ing ngisor iki sawetara kutipan Lelouch Lamperouge sing paling apik saka Code Geass.



Priksa manawa sampeyan nuduhake favorit ing jaringan sosial favorit!

anime sing nyenengake anime

Pethikan Lelouch Lamperouge # 1

Lelouch Lamperouge Kutipan

'Sampeyan ora bakal bisa tresna karo wong liya nganti sampeyan tresna karo awak dhewe.' - Lelouch Lamperouge



Klik, nanging isih kasunyatan sing ora bisa ditolak nalika sampeyan entuk.

Pethikan Lelouch Lamperouge # 2

Lelouch Lamperouge Kutipan

'Yen kabahagiaan ana wujud, apa rupane? Sampeyan bisa uga kaya kaca, amarga ora umum katon. Nanging, sejatine wis ana. Minangka buktine, yen sampeyan ndeleng saka sudhut liyane, gelas kasebut bakal nggambarake cahya. Iki bakal negesake yen ana lan orane luwih apik tinimbang bab liyane ing jagad iki. ' - Lelouch Lamperouge



Salah sawijining kutipan filosofis paling apik saka seri Code Geass.

# 3

lelouch lamperouge quotes

“Napa wong ngapusi? Iku ora mung amarga perjuangane nglawan siji liyane, nanging uga ana prekara sing dikarepake. ' - Lelouch Lamperouge



# 4

Lelouch Lamperouge Kutipan

kekuwatan mung siji-sijine perkara sing penting ing jagad iki

'Wong sing lara ing njaba luwih becik tinimbang yen lara ing njero ati.' - Lelouch Vi Britannia

Tansah.

# 5

Lelouch Lamperouge Kutipan

anime yen dub luwih apik

'Donya ora bisa diowahi nganggo tembung sing apik.' - Lelouch Lamperouge

Tembung ora ana tegese yen ora nate ditindakake. Cliche nanging ora bisa dipungkiri.

# 6

Lelouch Lamperouge Kutipan

'Urip tanpa owah-owahan ora bisa diarani urip. Sampeyan mung bisa ngarani pengalaman. ” - Lelouch Lamperouge

# 7

Lelouch Lamperouge Kutipan

'Urip sing urip tanpa nindakake apa-apa padha karo pati sing alon.' - Lelouch

Bebener sing sedhih lan angel. Cukup kanggo nggawe sampeyan ngurmati kesehatan yen sampeyan duwe.

10 seri anime paling apik ing kabeh wektu

# 8

Lelouch Lamperouge Kutipan

'Wektu saya suwe, ora preduli karo wong-wong sing berjuang.' - Lelouch Lamperouge

Wektu mili preduli saka pain, perjuangan, rasa seneng utawa kamakmuran.

# 9

Lelouch Lamperouge Kutipan

'Kapan perang bakal rampung? Yen ana wong sing menang. ” - Lelouch Lamperouge

Mula, perang ora ana enteke. Ora ana gunane yen kabeh wis rampung, lan sampeyan bakal kelangan kakehan dibandhingake yen sampeyan entuk baline.

Kutipan Lelouch sing disenengi?

Gegandhengan: Acara Anime Paling Populer ing 2017, Miturut 'MyAnimeList'