9 Kutipan Emosi Saka Violet Evergarden sing Ora Bakal Lali

wallpaper evergarden violet 3

Sumber gambar sing ditampilake: Wallpaper Violet Evergarden

10 seri anime paling apik ing kabeh wektu

Violet Evergarden minangka salah sawijining sing paling akeh emosi anime sing dak deleng saiki. Lan ora nggumunake amarga Kyoto Animation nggawe.



Iki anime sing menehi kredit kanggo karakter dhukungan, sanajan sawetara wektu.



Ngidini sampeyan ngalami bagasi, rasa lan perasaan sing jero banget. Bebarengan karo paraga utama: Violet.

Lan ing endi sawetara kutipan paling apik (lan pelajaran urip) sing digawe.



Ing ngisor iki ana 9 kutipan sing bisa dituduhake!

Kutipan Violet Evergarden TERBAIK:

siji Kutipan Gilbert Bougainvillea

Kutipan Gilbert Bougainvillea

'Urip ... lan bebas. Saka jero atiku, aku tresna marang sliramu. ” - Gilbert Bougainvillea



Iki pethikan sing biasane diwiwiti saka seri lan crita utama.

anime peringkat paling ala kabeh wektu

2. Kutipan Violet Evergarden

Pethikan Violet Evergarden 4

'Aku pengin ngerti apa tegese' Aku tresna sampeyan '...' - Violet Evergarden



Violet Evergarden ora nate ngerti konsep kaya 'katresnan' minangka bocah yatim piatu. Dadi, dheweke golek makna katresnan ing perjalanan.

Pethikan Violet Evergarden 3

'Aku bakal mlayu sakcekku menyang papan sing dikarepake pelanggan. Aku Boneka Kenangan Otomatis, Violet Evergarden. ” - Violet Evergarden



Pethikan Violet Evergarden 2

'Ora ana surat sing bisa dikirim sing ngirim ora dikirim.' - Violet Evergarden

Pethikan Violet Evergarden 1

'Apa aku duwe hak sawise aku mateni akeh wong minangka senjata? Aku mesthi ngalang-alangi supaya ora netepi janji dhewe-dhewe! Janji sing diwenehake karo wong sing dikasihi! Kabeh sing wis daklakoni nganti saiki wis nyebabake semangat sing saiki saya ngobong. ' - Violet Evergarden

Iki nalika Violet sadar karo tumindak sing kepungkur.

3. Kutipan Charlotte Abelfreyja Drossel

Kutipan Charlotte Abelfreyja Drossel

'Aku pengin ngerti apa sejatine rasane.' - Charlotte Abelfreyja Drossel

anime sing paling apik diarani kabeh jaman

Papat. Kutipan Claudia Hodgins

Kutipan Claudia Hodgins

'Sampeyan bakal sinau akeh perkara, nanging bisa uga luwih gampang urip, yen sampeyan ora sinau, yen sampeyan ora ngerti. Sampeyan ora ngerti yen awak wis kobong lan kobong amarga tumindak sing sampeyan lakoni. Sampeyan bakal ngerti sedina. Banjur sampeyan bakal sadhar yen pisanan sampeyan ngalami lara bakar. ' - Claudia Hodgins

5. Kutipan Oscar Webster

Kutipan Oscar Webster 2

“Aku pancen kepengin banget kowe ora seda. Aku pingin sampeyan urip… urip lan gedhe. ” - Oscar Webster

acara anime paling apik ing kabeh wektu

Salah sawijining adegan lan kutipan paling apik saka Violet Evergarden…

Kutipan Oscar Webster 1

“Matur suwun sing nggawe impenku dadi kenyataan. Matur nuwun Aku rumangsa wis nyekseni mukjijat. Aku ora ngandel yen ana dewa, nanging yen ana, mesthine sampeyan iki. ' - Oscar Webster

Nuduhake kutipan favorit ing media sosial utawa komentar…

Wacan:

6 Piwulang Emosi sing Bisa Dipelajari Saka Seni Sword Online

16 Anime Emosi sing Bakal Nggawe Sampeyan Luwih Saka Sawetara Tangis

11 Karakter Anime Sampeyan Bisa Digandhengake Ing Tingkat Emosi