8 Pethikan Saka 'Aria Animasi' sing Bakal Menehi Urip Sampeyan

aria wallpaper animasi paraga utama

Sumber gambar sing ditampilake: Zerochan

-



Adhedhasar Mars, Aria The Animation njupuk Panggonan ing planet Aqua. Pusat ing sekitar Perusahaan Aria, lan sawetara bocah-bocah wadon remaja sing nggawe seri kasebut urip.



Iki minangka klasik ing komunitas 'irisan urip', wiwit taun 2005.

Yen sampeyan penggemar lan pengin nuduhake sawetara kuotasi, kabeh sing sampeyan butuhake ana ing kene.



Priksa 8 kutipan iki sing dijupuk saka karakter utama ing seri fantasi / sci-fi iki ...

Kutipan Animasi Aria sing Artine:

1. Kutipan Alicia Florence

Pethikan Alicia Florence 1

anime irisan urip paling apik 2019

'Biyen, saiki, lan saiki, ing wektu sing sampeyan lakoni karo wong liya, akeh perkara cilik sing nyenengake lan ilang. Yen sampeyan bisa nyekel saben wong, sampeyan ora bakal kepenak babar pisan. Selawase lan selawase. Lan minangka salah sawijining saran. Mikir yen saiki nyenengake mula ndadekake saya nyenengake. ” - Alicia Florence



Nyenengake dudu tujuan, nanging cara urip. Cara sampeyan ndeleng kahanan lan sikap sampeyan.

Pethikan Alicia Florence 2

'Ana sawetara wong sing sugih lan tetep ing papan sing apik nanging isih ora seneng. Ana sawetara wong sing mlarat, nanging seneng. Pungkasane, rasa seneng utawa sedhih, mung wong sing bisa nemtokake. ” - Alicia Florence



Sejatine, rasa seneng iku pilihan. Lan ora ana utawa ora ana wong liya sing bisa menehi sampeyan.

Pethikan Alicia Florence 3

“Apa sampeyan nate krungu crita iki sadurunge? Nalika ana wong lelungan kiwa ing lelungan kanggo nggoleki apa sing dikarepake, dheweke dikandhani gurune: 'Sampeyan ora kudu kesasar, amarga yen sampeyan salah salah - sampeyan ora bakal bisa nemokake apa sing sampeyan goleki'. Nanging, sayangé, wong lelungan kasebut kesasar lan nuli kepingung ... Nanging nalika ngunggahake maneh, apa sing dideleng sadurunge ana jagad sing paling apik banget tinimbang sing digoleki para pelancong kasebut. Iki tegese yen ora salah, ana prekara sing ora bakal ditemokake. ' - Alicia Florence



Gegandhengan: 17 Piwulang Urip sing Kuat Sampeyan Bisa Sinau Saka Anime Kurang saka 7 Menit

Pethikan Alicia Florence 4

'Nalika isih cilik, nalika salju, aku bakal muter lan nggawe salju. Nalika sampeyan miwiti muter bola salju, ana sing bakal katon ora ana gandhengane lan mbantu sampeyan dadi luwih gedhe lan pungkasane, kabeh bakal mulih kanthi wareg. Nalika iku aku dumadakan mikir: 'Iki sing dakkarepake dadi gedhe.' - Alicia Florence

2. Pethikan Akari Mizunashi

Pethikan Akari Mizunashi 1

'Yen saiki rumangsa nyenengake, dheweke bakal luwih seneng urip. Kabeh bakal ganti suwe saya suwe, mula kita kudu seneng wayahe seneng sadurunge. ' - Akari Mizunashi

Aria The Animation Akari Mizunashi Kutipan

'Kahanan misterius, nalika sampeyan isih bocah, sampeyan ngira nuli:' Pancen ana! ', Nanging dumadakan owah dadi,' Apike yen ana. ' Aku kepengin ngerti kapan lan kenapa sampeyan ora precaya. ” - Akari Mizunashi

Pendapatku ing kutipan iki: kita wiwit ngeculake wong.

Yen ana wong sing ngyakinake sampeyan yen ora mungkin, mula kasunyatane. Lan kosok baline.

Pethikan Akari Mizunashi 3

'Akeh perkara sing ganti karo arus wektu. Nanging ana perkara sing ora bakal owah. Barang-barang sing larang regane amarga ganti, lan barang-barang sing larang regane amarga ora owah ... Kalorone larang regane. Apa sampeyan rasane ora padha? ' - Akari Mizunashi

top 10 iris anime urip

3. Pethikan Akino Ametsuchi

Kutipan Akino Ametsuchi

'Apa ora nimbang nimbang jaman susah utawa angel minangka bumbu sing nggawe sampeyan seneng urip? Sampeyan bisa ngganti ing njero sampeyan supaya sampeyan bisa seneng. Pancen iku sawijining perkara sing nyenengake, urip saben dina. ” - Akino Ametsuchi

Ora kabeh wong urip, mula mbuwang-mbuwang kabeh yen sampeyan duwe kesempatan.

-

Saranake kiriman kutipan anime sing pengin dideleng sabanjure ... Lan kita bakal bisa ngrampungake!

Wacan:

23 Saka Penggemar Anime Terbaik Eureka Seven Sing Bakal Seneng

7 Alasan Langsung Napa Sebabe Umume Penggemar Benci Inggris Dinebut