8 Karakter Anime sing Kaya Tekashi 69

tekashi 69 gadis anime

Tekashi 69 minangka conto klasik apa sing kedadeyan nalika sampeyan ora ngerti babagan urip kasebut. Lan sampeyan 'Main Gangsta' ora ngerti akibat apa sing bakal ditindakake.

Ing pangertene dheweke dadi lawan karakter kayata Revy Rebecca utawa Walanda saka Lagoon Ireng (amarga dheweke kesepakatan nyata).



Kajaba iku, ana akeh karakter anime sing padha karo polah tingkah, trolling, mbuwang watu saka atap lan ndhelikake, lan liya-liyane.



Ayo dirembug.

8 Karakter Anime Kaya Tekashi 69:

1. Shinji Matou (Nasib Tetep Wengi)

shinji matou nasib tetep wengi dhewe



Shinji Matou saka Nasib Tetep Wengi sumpah dheweke luwih saka sing dikatutake. Lan duwe sikap jago tumrap wong sing duwe kekuwatan.

Tipe wong iki bisa diarani sombong, ora aman lan kepengin banget perhatian. Sing nyamar karo tumindak sing diarani 'ngancam' sadurunge.

Ing Nasib Tetep Wengi kita ngerti kepiye cara muter banjur dadi Unlimited Blade Works.



Kiwa Shinji goyang ing sepatune nalika nalika sadurunge dheweke katon manteb, apik banget, lan malah bisa ngontrol.

Tekashi 69 padha karo cara iki.

Dheweke wiwit 'nyanyi' nalika dheweke ora nyata, lan ganti kabeh nalika ukara pakunjaran abot ditindakake.



2. Baba Yoshio (Railgun T)

baba yoshioo railgun t

Baba Yoshio minangka conto klasik liyane saka wong sing angel ing njaba, lan pengecut ing njero ati nalika dheweke kelangan kaluwihan saka sampeyan.



Dheweke muncul nang endi wae sekitar episode 6 ing Railgun T yen aku kelingan bener. Nyoba bully karakter sisih.

Aku ngomong babagan:

  • Wanai
  • Awatsuki
  • Kongo

Karakter kasebut diadhepi karo Baba, lan Mikoto Misaka pungkasane ngrampungake tugas kasebut.

Dheweke ninggalake Baba kanthi pesen pungkasan iki.

mikoto misaka railgun t baba mikoto railgun t baba baba railgun t misaka railgun t baba

Iki nduweni getaran sing padha karo kabeh Tekashi 69 kahanan.

3. Babidi (Dragon Ball Z)

babidi dbz

Elingi Babidi saka Dragon Ball Z? Wong sing wiwitane ngontrol Majin Buu?

Babidi minangka paraga koneksi sing ndhelikake pengaruh Majin Buu. Nggunakake dheweke dadi tameng kapan wae diadhepi sapa wae. Iku sebabe Babidi wiwitane diwedeni.

Nanging dheweke dhewe - Babidi ora mung pengecut sing ora duwe daya, ringkih, lan duwe kulit luwih saka cokotan nalika kabeh dikandhak lan rampung.

Dheweke nggawe saga Majin Buu apa sejatine, nanging ana sawetara silang nalika 69.

4. Satania Mcdowell (Gabriel Dropout)

satania mcdowell lucu

Satania Mcdowell yaiku karakter anime troll.

Dheweke ngupayakake nindakake perkara 'ala' ing anime Gabriel Dropout. Sanajan nyatane dheweke mainake peran lan ora duwe keberanian paling bab-bab sing dikepengini.

anime sing apik kanggo ditonton ing basa Inggris

Iki sing nggawe Gabriel Dropout dadi komedi / potongan seri urip sing lucu. Satania nggawe wektu lucu ing anime sing dadi guyon.

Utamane karo Raphiel (malaekat).

Jero ati sanajan Satania minangka setan ing njaba, dheweke alus, apikan, lan luwih peduli tinimbang dheweke sing gelem ngakoni wiwit 'main peran' minangka si jahat minangka bagean saka tumindak kasebut.

Gegandhengan: 16 Karakter Anime Sing Lembut

5. Shiraishi Yoshitake (Golden Kamuy)

shiraishi yoshitake mas kamuy esem e1589465984341

Shiraishi Yoshitake minangka salah sawijining paraga utama ing Golden Kamuy. Lan salah sawijining grup paling lucu (lan pengecut).

Dheweke lunyu, cerdas, lan ngerti cara nenun. Lan nenun dalane metu saka alangan. Sanajan dheweke sing miwiti masalah ing wiwitan.

Ing kahanan rata-rata sing nyakup kaya iki, Shiraishi minangka sing pertama mbukak, ndhelik, lan malah ilang tanpa tilas. Lan ora masalah ngakoni kanthi banter amarga dheweke ora duwe isin.

Golden Kamuy ora bakal padha tanpa Shiraishi, lan dheweke nuduhake sipat karo Tekashi 69.

Relevan: 12 Anime Paling Apik Babagan Budaya Jepang

6. King (One Punch Man S2)

king siji doyo wong

King minangka jinising watak sing nggawe reputasi medeni kanggo awake dhewe ing alam semesta OPM. Dheweke wedi, lan kapan jenenge digedhekake - wong nganggep dheweke kesepakatan nyata.

Dheweke malah ngaku dadi 'wong paling kuat' ing jagad iki.

Ing mburi lawang kaya sing kita waca ing One Punch Man musim 2, King ana apa-apa nanging gambar sing nggambarake awake dhewe minangka.

  • Dheweke ora kuwat.
  • Dheweke ora bisa tenan gelut.
  • Dheweke luwih 'goyang' tinimbang sing diidini.
  • Lan dheweke ndhelikake Saitama kanggo 'nglindhungi' reputasine.

Ing babagan King, reputasine durung rusak amarga ora ana sing ngerti kasunyatane. Lan dheweke ora cukup bodho kanggo nggawe awake dhewe ing posisi sing bakal meksa dheweke kanggo mbabarake.

Mung Saitama sing ngerti kasunyatane.

Yen masarakat ngerti, reputasine bakal rusak sewengi lan dheweke bakal dadi bahan tertawa.

Ing kasus Tekashi 69, gambar 'wong paling angel ing planet iki' dipotong ing cahya lan didhelikake apa sejatine.

Ana kamiripan ing kalorone.

Relevan: Piwulang Urip Sederhana Kanggo Sinau Saka Siji Wong Punch

7. Niijima Haruo (Kenichi Murid Paling Kuwasa)

niijima haruo

Niijima minangka salah sawijining karakter utama sing asring ditampilake ing anime: Kenichi Murid Paling Kuwasa.

Dheweke kalebu watak licik, lan salah sawijining wong sing nganiaya Kenichi sadurunge dheweke golek seni beladiri, nglatih awake dhewe lan dadi luwih percaya diri. Nanging Niijima mung ngganggu Kenichi kanthi lisan.

Either way - Niijima minangka jenis pria sing yakin yen ndhelikake wong liya utawa wong liya. Yen mlaku, bebek, lan ndhelik ing sudhut nalika panas dadi panas.

Niijima pancen cerdas uga, lan ngerti cara nggawe alangan utawa 'troll' yen cocog karo agenda.

8. Myne (Wungu Pahlawan Shield)

myne tameng pahlawan praupan ala

Kula bisa uga karakter anime sing paling padha karo Tekashi 69. Ngelingi reputasi, arogansi, lan dawa Myne sing pengin ditindakake.

Dheweke nyalahake paraga utama: Naofumi Iwatani nyerang, lan saka kana nindakake kabeh cara kanggo troll Naofumi.

Lan malah ngrusak uripe nalika dheweke ndhelikake kraton.

Iku mung mengko nalika anime owah-owahan iki, nanging sajrone dheweke ditampilake sipat sejatine lan dheweke cepet rusak, ganti nada lan dumadakan dadi 'andhap asor' nalika sh * t dadi nyata banget kanggo Myne.

Kayane kaya Tekashi 69?

Apamaneh nalika nerangake Myne ORA pengin tanggung jawab marang tumindak kasebut.

-

Apa karakter anime sing sampeyan bandingake karo Tekashi 69?

Dianjurake:

Jepang Nggambarake Situs CBR SJW Kanggo Propaganda Pahlawan Shield #metoo

Persamaan Kageten Ing antarane Hip Hop lan Industri Anime