7 Piwulang Urut sing Sithik Sampeyan Bisa Sinau Saka Hinamatsuri

Anzu nangis lan mesem Hinamatsuri

Kepiye anime bisa nyampur komedi kanthi sedhih, tanpa mateni ing proses kasebut?

Iki minangka salah sawijining unsur Hinamatsuri sing paling apik , potongan urip sing fokus ing 2 set karakter kanthi bebarengan.



Nalika komedi njupuk kursi mburi, sampeyan bakal entuk emosi mentah sing cukup jero kanggo mulang sampeyan babagan sing penting.



Mangkene sing bakal dakfokusake: piwulang urip sing bisa disinaoni kabeh saka Hinamatsuri, tanpa preduli babagan konteks carane sampeyan milih nggunakake pelajaran urip kasebut.

Pelajaran Urip Hinamatsuri:

1. Sampeyan bakal nggawe kesalahan. Priksa manawa sampeyan sinau saka dheweke

Nalika Anzu tekan bumi, dheweke duwe ora ana ide apa tegese regane dhuwit. Nanging sawise suwe ora duwe omah, dheweke wiwit sinau babagan pentinge dhuwit.



sepuluh seri anime paling apik ing kabeh wektu

Luwih saka umume wong sing ngerti, sejatine.

-

Mengko dheweke nggunakake judi ing balapan jaran.



Dhuwur 'menang kabeh' dheweke lan dheweke bakal kelangan kabeh.

Anazu Mikir Babagan Kesalahan Hinamatsuri

Nanging sing penting yaiku: dheweke sinau saka kesalahane, lan bangga. Ngerti manawa dheweke ora bakal nindakake maneh, lan sumpah dhewe yen dheweke ora bakal nate nate.



Iki yaiku kesadharan awake dhewe paling apik. Yen sampeyan ora ngerti tumindak sampeyan, sampeyan ora bakal sinau saka kesalahan sampeyan. Amarga sampeyan bakal mesthi ora nggatekake.

2. Wisma padha karo regane kurang saka sh **

Anzu Sing ora duwe omah Hinamatsuri
Anzu lagi golek uwuh kanggo golek kaleng sing bisa didol.

Siji bab sing ngganggu aku (ing kasunyatan nyata) yaiku cara masarakat ngrawat wong sing wisma.

Sampeyan bakal mikir tinimbang ngritik lan nistha wong sing ora duwe omah, sing umume wong sampeyan lakoni paling ora dadi luwih nyemangati.



Nanging ora, tinimbang wong nganggep wong sing ora duwe omah kayane luwih apik tinimbang dheweke.

Iki ora bakal luwih bener ing anime: Hinamatsuri.

Anzu (lan wong-wong sing wis ora duwe omah sing nampa dheweke) uga dianggep padha. Lan bakal saya parah nalika nonton.

Sampeyan bakal takon apa sebabe wong milih ngremehake tinimbang nuduhake kabecikan. Nanging sampeyan banjur ngerti ora kabeh wong apikan dhisik wae. Lan yen sampeyan wis entuk pungkasan, urip ora adil.

Luwih gampang nundhung wong yen wis paling ala, tinimbang mbantu dheweke munggah.

kepiye tampilan anime sing dak tresnani

3. Luwih gampang ngremehake wong liya tinimbang mbantu dheweke

Hitomi Saka Hinamatsuri

Terus saka titik pungkasan, sampeyan bisa ndeleng tema iki asring diputer. Apamaneh ing paruh pertama Hinamatsuri.

Malah Hitomi, bocah wadon sing katon kepengin banget, katon Anzu nesu banget. Lan mung mbantu dheweke amarga welas asih kanggo 'njaga penampilan'.

Anzu pancen ora karu weruh, nanging Hitomi asring mandheg amarga kahanane.

Urip iku padha. Lan Hinamatsuri minangka pangeling kejem.

apa anime paling gedhe ing kabeh wektu

4. Duwe wong sing bisa diarani 'kulawarga' iku penting

Hina Lan Nitta Bareng Hinamatsuri

Hina sinau iki wiwit wiwit urip bareng Nitta. Yakuza (lan paraga utama).

Episode ing ngendi Nitta lara karo Hina lan ngusir dheweke metu saka apartemen iku angel ditonton. Sampeyan bisa ndeleng sepira pengaruhe Hina, sanajan ora nangis.

Mangkene uga kanggo Anzu, nalika dheweke diadopsi karo pasangan lawas lan mbukak dalan. Syukur Anzu kuat banget sampeyan bisa ndeleng kanthi wujud nangis lan emosi mentah.

Urusan kulawarga, lan iku penting BANYAK. Apa kanthi getih utawa kanthi ikatan. Kulawarga minangka kulawarga.

Gegandhengan: 7 Anime Paling Apik Kanggo Kulawarga Sing Ora Disimpang

5. Kahanan kabeh beda, nanging sing sampeyan lakoni penting banget

Anzu Karo kanca-kanca sing wisma ing Hinamatsuri

Anzu sregep kerja lan darmabakti, didhukung rasa matur nuwun banget kanggo wong-wong sing wis nulungi dheweke. Dheweke bisa gampang nyerah, amarga ana kahanan, nanging dudu wong sing kaya ngono.

Bandingake karo wong sing saben dinten nyerah mung amarga dheweke gagal sepisan utawa kaping pindho ing bab dhasar (kaya wawancara kerja).

Utawa kepiye carane bakal sambat babagan sing paling cilik, nanging ora bakal nindakake apa-apa kanggo ngganti.

Hinamatsuri mulang sampeyan: Ora kahanan sampeyan, nanging sikap sampeyan.

6. Sanajan wong sing paling angel lan mbebayani duwe sisih 'alus'

Anime Nitta Lan Hina Hinamatsuri

Hinamatsuri kebak karo anggota Yakuza. Dheweke dudu geng pidana sing paling 'mbebayani' ing saindenging jagad, nanging uga ora ana gandhengane.

anime paling apik ing kabeh peringkat wektu

Sanajan iki mung anime, paraga utama (Nitta) duwe sisi alus tumrap kapribadene. Ora preduli gaya urip lan jinis wong sing ana gandhengane.

Pungkasane: kabeh manungsa duwe sisi alus, ora preduli angel utawa 'gangster' gaya sampeyan.

Kajaba sampeyan psikopat mesthi.

7. Sampeyan bisa kerja keras utawa njaluk alesan. Sampeyan ora bisa nindakake kalorone

Hitomi Makarya Ing Bar Hinamatsuri
Hitomi makarya ing bar.

Hitomi kayane kebanjiran amarga kepribadian licik, nanging yen ana siji perkara sing dak tresnani babagan Hitomi? Etika kerja dheweke.

Hitomi nggarap kuldine tanpa alesan.

Ya, dheweke uga kadang-kadang komplain (umure mung 13+ taun), nanging drive kanggo kerja lan tetep setya nyenengake bisa dideleng.

Sawetara wong kerja keras ing pangertene tembung 'paling bener'. Lan yen ngupayakake apa sing sampeyan karepake, gampang banget njaluk alesan.

Nanging sampeyan ora bisa nindakake kalorone.

anime komedi paling apik ing kabeh wektu

Apa sampeyan bisa nambah piwulang Hinamatsuri sing wis sinau?

Mungkin kita bakal bisa ndeleng musim kapindho adhedhasar kasuksesane nganti saiki.

Yen kedadeyan, aku yakin bakal uga kudu sinau liyane.

Gegandhengan:

17 Piwulang Urip sing Kuat Sampeyan Bisa Sinau Saka Anime Kurang saka 7 Menit

5 Piwulang Urip Positif Saka Yuuki Konno Kanggo Diilhami