7 Kutipan Kodaka Hasegawa Sampeyan Kudu Deleng Saiki

Kodaka Hasegawa 1

Kodaka Hasegawa minangka wong sing santai sing ora pengin alangan. Lan ora arep gawe piala tumrap sakiwa tengene.

Dheweke pancen apikan tenan lan bisa mbantu wong liya yen bisa.



Nanging amarga penampilan lan kasunyatane dheweke wis introvert, mula ora diadili.



Iki minangka hal sing bisa digandhengake karo para penggemar Anime.

Mriksa metu 7 kuotasi Kodaka Hasegawa saka Haganai .



# siji

7 Kutipan Kodaka Hasegawa Sampeyan Kudu Deleng Saiki
'Coba ngerteni luwih dhisik sadurunge miwiti asumsi.' - Kodaka Hasegawa

Kodaka nyebutake perkara kasebut marang Yozora nalika menehi hakim sadurunge menehi kesempatan.

10 gambar anime paling apik ing kabeh wektu

#dua

7 Kutipan Kodaka Hasegawa Sampeyan Kudu Deleng Saiki
'Wong mesthi nggawe kesimpulan babagan perkara sing ora dingerteni.' - Kodaka Hasegawa

Kodaka ujar kasebut kanthi setuju karo Rika saka seri Anime Haganai. Mangsa 2.



Pethikan Kodaka Hasegawa # 3

7 Kutipan Kodaka Hasegawa Sampeyan Kudu Deleng Saiki
'Dheweke bisa ngolok-oloki aku, nanging aku seneng rambutku amarga ngelingake dheweke babagan dheweke.' - Kodaka Hasegawa

Iki kanggo nanggepi Sena. Kodaka ngomong babagan carane rambut padha karo rambut ibune (sing wis ora urip maneh).

Amarga rambut sing beda, mula dheweke diadili lan dipoyoki wong liya.



# 4

urip iku mung koboi ngimpi
7 Kutipan Kodaka Hasegawa Sampeyan Kudu Deleng Saiki
'Nduwe julukan nggawe sampeyan rumangsa istimewa.' - Kodaka Hasegawa

# 5

7 Kutipan Kodaka Hasegawa Sampeyan Kudu Deleng Saiki
'Apa ana bab sing tenan? Kanca sejati sing tetep selawase? ” - Kodaka Hasegawa

Pethikan Kodaka Hasegawa # 6

7 Kutipan Kodaka Hasegawa Sampeyan Kudu Deleng Saiki
'Amarga alasan apa wae, wong mikir yen sampeyan ora duwe kanca, ana sing salah.' - Kodaka Hasegawa

Kutipan iki pisanan disebutake ing episode kaping 1 saka Haganai: Aku Ora Kudu Kanca. Sajrone pacelathon Kodaka lagi ngobrol karo Yozora.



Salah sawijining karakter utama acara Anime.

# 7

7 Kutipan Kodaka Hasegawa Sampeyan Kudu Deleng Saiki
'Iki nyedhot supaya diadili miturut tampilan sampeyan. Nyedhot hardcore. ” - Kodaka Hasegawa

Aku ngutip kutipan iki paling apik ing Kodaka amarga kita kabeh bisa nggunakake sawetara level.

Aku seneng carane Kodaka mikir babagan perkara-perkara tartamtu ing Anime, amarga dheweke nggawe sawetara poin sing apik.

Apa sampeyan mikir babagan kutipan Kodaka Hasegawa iki?

Nuduhake kiriman iki yen sampeyan seneng maca!

Gegandhengan:

25 Kutipan Anime Kuat Saka Railgun Ilmiah Mesthi!

26 Kutipan Akame Ga Kill Sampeyan Kudu Deleng