67 Acara Anime Paling Apik Saklawase (Ora Urutan Urutan)

Yuuki Konno mesem tandha tandha 1 1

Apa sing nemtokake 'anime paling apik' kabeh wektu?

Wangsulan sing paling logis adhedhasar peringkat lan ulasan saka situs kaya MAL (MyAnimeList).



Masalahe yaiku: winates kanggo pamirsa MAL. Lan sawetara ulasan ora kaya sing bakal dakanggep ulasan 'nyata'. Iku mung keluhan bocah saka penggemar anime.



Banjur sampeyan duwe jajak pendapat anime sing dikelola Jepang , nglumpukake ora luwih saka 10.000-100.000 + total. Nomer sithik nalika nimbang 50-100 yuta penggemar ing saindenging jagad.

Amarga iku, ora ana cara sing sampurna kanggo ngrampungake debat subyektif kasebut.



Dadi, jarene ... Mangkene dhaptar anime paling gedhe ing kabeh wektu!

Anime sing dakkarepake PALING APIK, lan pantes nampa kabeh utawa luwih saka kredit sing diduweni.

67 Anime Terbaik Ing Kabeh Wektu (Tanpa Urutan Urutan):

1. Monster

Monster Anime Series



Monster nindakake salah sawijining perkara: nyebutake 'monster njero' ing njero kita kabeh.

Kabeh sing dibutuhake yaiku salah kahanan sing bisa nyebabake wong liya ing dalan sing peteng. Muncul ala sing ora nate dipikirake awake dhewe bisa.

Sawetara anime iki realistis.



2. Violet Evergarden

Violet Evergarden

Violet Evergarden cemlorot amarga crita emosi sing tulus, nggawe emosi.

Sampeyan ora mung ngrasakake empati marang paraga utama, nanging uga krasa dhukungan kanggo karakter dhukungan sing katon ing dalan.



Violet Evergarden nyampur adegan-adegan sing apik, animasi sing apik tenan, lan crita-crita sing hebat dadi sak bal sing hebat.

3. Clannad: Sawise Crita

Clannad Sawise Crita

Clannad musim 1 apik banget, nanging ora bisa dibandhingake karo keagungan musim 2.

Kaya Violet Evergarden, Clannad After Story kebak lara lan sedhih. Kalorone sawetara anime wis bisa nggambar kanthi sampurna.

4. Jormungand

Karakter Anime Jormungand

Jormungand minangka siji-sijine anime sing nggambarake urip para pedagang senjata. Realita crita, pengalaman, lan gaya urip sing dipimpin dening pedagang senjata pancen penting.

Anime iki minangka mahakarya kanggo apa sing ditindakake lan arep ditindakake.

5. Madoka Magica

Madoka Magica Karakter

Madoka Magica teka ing gambar kasebut lan ujar: 'f * ck kabeh bocah wadon gaib klise iki, saiki waktune goyangake'.

Sing nggawe Madoka Magica apik banget Ora ngetutake rute sing khas, iku ngrusak konvensi lan ngowahi jinis kasebut dadi sing peteng lan ngganggu.

6. Lagoon Ireng

Anime Laguna Ireng

Kaya Jormungand, Black Lagoon minangka salah sawijining anime paling apik ing planet iki.

Saben karakter duwe masa lalu sing angel digandhengake karo rudo pekso, penyalahgunaan seksual, obat-obatan, tindak pidana, lan kabeh sing diwakili jagad ngisor.

Lagoon Ireng paling apik ing departemen iki. Lan tumindak kasebut bisa ngomong dhewe.

7. Pass Psycho

Anime Psycho Pass

Psycho Pass nggoleki sci-fi saka perspektif perwira polisi lan ukum. Lan aja lali babagan teknologi kasebut dadi sadurunge wektu ing seri anime iki.

Ana sawetara seri polisi kaya ing jagad anime, lan Psycho Pass dadi apik kanggo ditonton tanpa klise.

Nelpon Psycho Pass 'asli' ora pati jelas. Ora ana bandhingane apa sing ditindakake.

8. Sword Art Online

Sword Art Online

Sword Art Online bakal kepencut kakehan. Nyatane ngono aku nemokake. Ing sengit nggawe aku penasaran.

Apa sing paling apik ditindakake SAO yaiku campuran game karo kasunyatan virtual, lan nggawe rada peteng kanggo bumbu.

Ing babagan game lan VR, ora ana anime sing cedhak karo apa sing diwakili SAO. Lan sukses iku luwih saka pantes.

Iki minangka anime sing sadurunge ditindakake.

Lan Sword Art Online: Alicization minangka sing paling apik sing dideleng saka seri SAO nganti saiki.

9. Akame Ga Kill

Akame Ga Kill Karakter Anime

Akame Ga Kill yaiku kedadeyan nalika warga ing sawijining negara mbrontak nglawan pamrentah lan masyarakat sing ora etis.

Iki babagan Akame Ga Kill, lan nerangake kanthi brutal, tumindak kuat, lan sawetara paling apik adegan perang sing ditawakake anime.

Iku rada ora konvensional uga ing cara ngatasi karakter utama (lan tiwas).

10. Shiki

Shiki Anime

Shiki wiwit alon-alon, nanging pungkasane dadi perkara sing peteng, ngganggu lan nantang moral, mula sampeyan ora bakal ngerti apa sing kudu dipikirake.

Iki minangka elemen sing paling disenengi karo Shiki. Salah sawijining medeni paling apik ing kabeh wektu.

11. Hinamatsuri

Anime Hinamatsuri

Siji tangan, Hinamatsuri bakal nggawe sampeyan ngguyu amarga komedi sing lucu.

Saliyane, anime bakal nggawa sampeyan nangis lan nangis.

Saka kabeh anime sing wis dakwaca, mula sawetara sing bisa nyebut komedi lan 'sedhih' tanpa ana effing munggah liyane.

Sing nggawe Hinamatsuri khusus kanggo aku.

12. Pembantu Naga Miss Kobayashi

Miss Kobayashis Naga Pembantu

Naga sing urip bebarengan karo manungsa ora kreatif dhewe. Nanging cara anime nglakokake konsep iki lan malih dadi komedi lucu, uga unsur 'irisan urip' sing apik.

Lan katon apik nglakoni iku.

13. Oranye

Anime Oranye

Salah siji saka sawetara anime kanggo ngatasi konsep angel kayata depresi lan bunuh diri.

Iki mung alesan, lan kanggo kepiye sing digambarake wiwit wiwitan nganti pungkasan banget emosional ora digatekake.

Aku seneng karo animasi sing unik.

14. Dragon Ball Z

Dragon Ball Z 1

DBZ klasik. Iki sebabe industri anime malah ana ing skala global.

Ora ana sing ngomong liyane.

15. Bleach

Anime Bleach

Bleach biasane DBZ tanpa karakter OP.

Ngomong apa sing sampeyan karepake babagan Bleach, nanging ora ana anime sing bisa nggenteni apa sing ditindakake.

Gegandhengan: Kutipan Anime PALING LUCU Saka Bleach sing Nggawe Tes Wektu

16. Penyihir mabur

Anime Penyihir Terbang

Flying Witch iku sing paling gampang, paling sayah seri sing wis dakwaca.

Ora ana klise, layanan penggemar utawa omong kosong khas sing katon ing anime saben dina. Lan iku sing nggawe Fitch Witch misuwur.

Minangka sing paling cedhak karo televisi 'nyata', kajaba animasi.

17. Panganten Putri Kula Duyung

Panganten Putri Kula Duyung

Seri anime sing diremehake sing ora entuk tresna utawa ngakoni.

Kanggo komedi (lan parodi) minangka sawetara sing paling apik sing wis ditemtokake.

Iki komedi asli dhewe.

18. Tail Fairy

Anime Fairy Tail

Fairy Tail duwe petualangan paling apik sing ditawakake anime. Bisa dibandhingake karo acara kaya DBZ.

Aku ora nate weruh pirang-pirang karakter sing kenangan lan migunani ing wektu sing padha.

Sejatine seri Shounen favoritku ing abad 21.

19. Panguripan Saiki K

Gesang Saiki K

Salah sawijining komedi paling lucu lan kreatif ing taun-taun pungkasan. Aku seneng ngenyek tropes khas, tanpa sejatine mlaku menyang wilayah kasebut.

20. Re Zero: Miwiti urip ing jagad liya

Subaru Lan Emilia 1

Anime liyane sing ngina tropis khas, lan ora serius banget.

Lan aspek psikologis saka Re Zero sing jero, peteng, nggawe anime dadi sampeyan sing bisa mikir.

Gegandhengan: 5 Alesan Sederhana Napa Emilia Luwih Luwih Enak Saka Sithik

21. Higurashi: Nalika Dheweke Nangis

Anime Higurashi

Higurashi kaya eksperimen sains sing gedhe. Meh ora bisa ngerti apa sing bakal kelakon, lan kepiye kahanane.

Kanggo seri horor, iku ora bisa diprediksi, pinter, lan salah sawijining pamikiran sing paling apik.

22. Tanaka Kun Tansah Keluwen

Tanaka Kun

Anime sederhana kanthi komedi sederhana. Pancen pancen lucu banget, lan Tanaka Kun pancen lucu sayah cukup turu.

Kanthi cara sing apik.

akademi pahlawanku ing urip nyata

23. Barakamon

Anime Barakamon

Irisan gesang sing fokus ing konsep kayata perbaikan diri, tuwuh, pola pikir lan sesambetan

Sampeyan ora bisa mbandhingake Barakamon. Lan kanggo seri cekak, wis akeh kualitas sing kasedhiya.

24. Akademi Pahlawan Kula

Tokoh Akademik Pahlawanku

My Hero Academia minangka salah sawijining anime paling gedhe ing abad kaping 21. Genre Shounen butuh sing seger, lan MHA minangka wangsulan kanggo kabutuhan kasebut.

25. Shakugan Ora Shana

Anime Shakugan No Shana

Shakugan Ora Shana yaiku alam semesta gedhe sing diisi karo Denizens, Flame Haze lan manungsa sing kejiret ing tengah.

Iki nduweni campuran unsur supranatural sing apik (tanpa nduwur), animasi sing apik lan karakter sing menarik kanthi kabisan sing apik.

Saben musim beda, lan umume klasik ing mripatku.

26. Eureka Pitu

Seri Anime Eureka Seven

Seri mecha tanpa ora bandhingane

Eureka Pitu (digawe dening Studio Bones) nggunakake misteri, referensi Alkitab, karakter lan romansa sing beda kanggo nyritakake.

Lan ora ana wong Mekah ing bumi sing luwih apik ing wilayah iki (malah Darling In The Franxx).

27. Gupuh Metal Lengkap!

Karakter Panik Logam Lengkap

Gupuh Metal Lengkap njupuk romansa sekolah tinggi, lan nambah terorisme, tumindak, lan realisme.

Iki minangka salah sawijining anime langka sing ditemokake malah luwih apik kanthi saben musim sing diproduksi.

28. Wungu Pahlawan Shield

karakter anime pahlawan tameng

Wungu Pahlawan Shield yaiku a bubar seri anime wiwit taun 2019. Nanging iku salah siji saka sawetara Isekai sing saya tingkatake.

Perjuangan Naofumi sing realistis nglawan standar dobel serangan seksual, lan kepiye dipercaya tembung wanita kasebut tanpa bukti-bukti

Fitnah terus-terusan marang karaktere, lan umume wong nolak 'mikir' utawa takon apa bener utawa ora ... Ora kalebu hubungane Naofumi karo Raphtalia (lan bab liyane).

Shield Hero minangka seri sing migunani ora kaya liyane, lan iku nglakokake luwih apik tinimbang sing bisa dituntut anime.

29. Nasib Nol

Nasib Nol Anime

Nalika nerangake anime kanthi unsur sejarah, Nasib Zero dominasi. Utamane kanggo tumindak sing edan, presisi lan hiburan.

Aku ora bakal menehi seri Nasib liyane babagan Nasib Nol, nanging akeh seri kualitas sing ngerti cara sinar ing genre aksi.

30. Urip Sekolah

Anime Langsung Sekolah

Sekolah Live katon lucu, nanging kasunyatane kalebu salah sawijining paling jero nuduhake ing dhaptar iki. Ngatasi tema kayata penyakit jiwa, psikosis, halusinasi lan topik liyane.

Kaya Madoka Magica, anime nggawe sampeyan mikir minangka seri sing nyenengake nganti kasep maneh.

Wacan: 20 Saka Seri Anime Paling Peteng sing Bakal Ngejutake Sampeyan

31. Tengen Toppa Gurren Lagann

gurren lagann simon wallpaper

Gurren Lagann mung a hype seri. Lan nalika aku ngomong hype - Maksudku energik, konyol, motivasi lan nggawe sampeyan pompa.

Aku bisa ndeleng acara kaya Kill La Kill sing menehi inspirasi. Gurren Lagann bakal mesthi dadi klasik ing mripatku.

32. Sétan Dadi Part-Timer

Sétan minangka Paraga Timer Part

Kaya urip saiki k sing mbebayani, anime iki kreatif ing babagan cara ngrampungake. Sawetara anime komedi bisa ujar manawa kreatif kaya IKI nalika isih nglipur.

Crita kasebut pancen lucu banget lan ora lucu. Kita pancen kudu musim 2 kanggo Iblis Minangka Timer Bagian!

33. Hyouka

Karakter Anime Hyouka

Seri anime Thought Provoking, fokus ing liyane:

  • Makarya bebarengan kanggo ngrampungake teka-teki.
  • Takon.
  • Lan 'muter detektif'.

Ing ndhuwur, swarane kelas internasional iki ora dingerteni, nanging kepiye carane diterapake minangka crita liyane.

34. Yen Kanggo Putrine

anime dale lan latina

Yen Kanggo Putri Putri dirilis ing taun 2019. Lan aku ora nate ngarep-arep.

Episode kaping pisanan diwiwiti karo Dale sing nemokake bocah setan ing alas, sing kulawargane tiwas.

Dheweke nganggo bocah wadon iki lan dijenengi 'Latina', lan ing endi asale judhul anime.

latina lan dale yen kanggo anakku wadon

Iku a irisan santai urip kanthi akeh episode anget sing dadi karakter utama, lan hubungane tetep saya gedhe.

Plot iki ora istimewa, lan dudu anime sing paling mewah mula ora bakal narik minat sapa wae sing luwih seneng karo Shounen. Nanging apa sing diwenehake - Yen Kanggo Putriku pancen nyenengake banget.

Nduweni aspek emosi kaya Violet Evergarden.

35. Lelungan Kino: Jagad sing Apik

Kinos Plancongan Donya Sing Apik

Lelungan Kino: Donya sing Apik yaiku seri anime sing nindakake siji perkara kanthi apik: crita.

Kino mlaku-mlaku ing jagad nganggo motor, tetep ora luwih saka 3 dina ing saben negara.

Ing ngisor iki anime iki nyedhiyakake pemahaman sing jero babagan manungsa lan cara urip, ing ndhuwur pola pikir lan psikologi sing ana ing mburi budaya sing kita urip.

Gampang minangka salah sawijining anime paling gedhe ing kabeh wektu.

36. Kokoro Connect

Seri Kokoro Connect

Kokoro Connect ora diklasifikasikake minangka seri 'psikologis', nanging kepiye carane nggambarake? Iku temenan yaiku.

Irisan urip lan romansa, anime iki bakal nggawe sampeyan mikir kaya ora ana pertunjukan liyane. Babagan prekara kanca sing diarani 'nyata' sampeyan pikirake nalika ngobrol ing mburine. Utawa apa sing 'dipikirake' babagan sampeyan umume.

Gegandhengan: Dhaptar 30 Anime Psikologis sing Kudu Ditimbang

37. Cathetan Pati

cahya cathetan pati lan mikir ryuk

Sawise nonton Death Note taun iki (2019) aku bisa ngerti sebabe anime iki disaranake dening akeh wong.

Aku cenderung ngindhari acara hyped up, nanging kecemerlangan plot, karakter lan aspek psikologis tanpa cacat.

Aku menehi Death Note ing 10/10. Iki minangka salah sawijining anime paling apik ing kabeh wektu.

38. Shirobako

seri shirobako

Shirobako minangka anime KABEH penggemar kudu ndeleng.

acara tv anime paling apik ing kabeh wektu

Babagan industri anime kanthi realistis babagan kedadeyan ing mburine.

Beban kerja sing kaku, animator, studio lan karyawan sing kakehan kerja. Jadwal, cara nggawe anime, ngarahake, lan digawe…

Sampeyan ora bakal nemokake siji detail sing ilang saka proses anime ing Jepang.

gambar layar shirobako

Nanging ora mung realistis, iku sah nganti tekan kualitas lan hiburan sampeyan metu saka Shirobako.

Mesthi salah sawijining anime paling apik ing taun 2010-an.

39. Sakura Quest

yoshino koharu lucu

Sakura Quest yaiku diremehake irisan seri urip. Mbalik maneh ing taun 2017 Yen aku ora salah.

Iki minangka campuran pariwisata, bisnis, komedi ringan lan crita sing migunani wiwit wiwitan nganti pungkasan.

Dhaptar iki ora bakal pas tanpa dhaptar!

40. Kenichi: Murid Paling Kuwasa

Kenichi Murid Paling Kuwasa

Kenichi ngupayakake nglatih seni beladiri, menehi kekuwatan kanggo mbela awake dhewe lan njaluk kapercayan awake dhewe.

Ing jagad kedadeyan bullying saben dina, anime iki menehi inspirasi. Utamane kanggo para remaja.

41. Wali saka Roh Suci

Wali saka Roh Suci

Aku seneng anime kanthi perasaan 'sejarah'.

Guardian Of the Sacred Spirit babagan pangeran sing ditinggalake lan pengawal wanita.

Produksi I.G ngungkuli maneh (dheweke nggawe Psycho Pass).

42. Perang Panganan

Anime Perang Pangan

Apa anime sing sampeyan ngerti sing butuh panganan, lan ditambah ecchi tanpa nggawe bodho dhewe?

Food Wars dominasi ing genre 'panganan', sanajan ana prekara sing beda.

Sampeyan ora bakal weruh Shounen sing luwih kreatif lan unik sing njupuk rute sing ora konvensional kaya Food Wars.

Sampeyan kudu entuk sukses kabeh.

43. Railgun Ilmiah Mesthi

Anime Railgun Ilmiah Mesthi

Sumber: Mikoto Misaka

Railgun, padha karo Hinamatsuri, fokus ing rong perkara kanthi bebarengan.

  • Irisan episode urip.
  • Tumindak

Tumindak kasebut lara, lan irisan episode urip adhem.

Lan nalika ana topik: Railgun minangka anime Luwih apik tinimbang Magical Index.

44. D. Manungsa Abu-abu

D Karakter Anime Manungsa Abu-abu

D. Grey Man mesthi ngrasakake beda kanggo kula. Umume Shounen mung… Shounen.

Sejatine ana 1000's Shounen's amarga genre kasebut jenuh karo BS.

D. Grey Man minangka salah sawijine wong sing bisa tampil tanpa nyoblos acara apik liyane kanthi kualitas sing padha.

45. Kode Geass

Kode Geass Lelouch Pambrontakan

Code Geass minangka seri anime Mecha / aksi # 1, sing tau.

Plot sing cerdas, karakter strategis, kekasaran Lelouch ... Ana akeh jeneng ing kene babagan sebabe Code Geass pancen sarwa.

Nanging siji perkara sing jelas yaiku elemen strategi 'kaya catur'.

Lelouch mikirake langkah 5 lan bakal nindakake apa wae kanggo nyuda masalah sing ana ing perang.

Uga ana sawetara kamiripan antarane Lelouch Lamperouge lan Light Yagami saka Death Note !.

46. ​​Kelas Rajapati

Tokoh Kelas Pembunuhan

Seri anyar liyane ing genre anime 'sekolah'.

Mbandhingake iki karo anime sekolah modern sampeyan pancen ngina. Amarga unik banget ing pendekatan lan karakter utama: Koro Sensei ditulis luwih apik tinimbang umume karakter khas sampeyan saiki.

Plot kasebut asli lan ora ana sing bisa dibandhingake.

47. Samurai Champloo

Samurai Champloo

Siji bab sing paling aku hormati babagan Samurai Champloo yaiku cara nyampur budaya Samurai kanthi getaran Hip Hop.

Aku ora bisa mikir babagan anime sing nindakake iki. Lan 3 paraga utama beda-beda banget, saengga bisa gampang dieling-eling.

Samurai Champloo minangka klasik sing mutlak.

48. Urip maneh

Relife Anime

Kaizaki Arata, NEET umur 27 taun diwenehi kesempatan liyane kanggo 'nindakake' urip. Menehi kesempatan kanggo ndandani kesalahane, lan nggawe awake dhewe.

ReLife minangka seri sekolah sing kaget banget sing ora diremehake.

49. Skip Beat!

lakokake seri anime beat

Skip Beat minangka berlian sing didhelikake umume wong ora weruh sumunar saka. Sawise kabeh - duwe fanbase, nanging ora arus utama.

Babagan bocah wadon sing males dendam karo pacare sing sadurunge, sing kerja keras, dhuwit, lan apik banget kanggo sukses ing karir aktinge. Mung kanggo selokan dheweke kaya dheweke ora ngerti.

Aku ana gandhengane karo motivasi dendam. Nanging kualitas anime iki nggawa amarga motif iki nyebarke aku.

Dheweke ora nggawe pertunjukan roman kaya IKI maneh.

Gegandhengan: Dhaptar Pungkasan Kutipan Skip Beat sing Sampeyan Bisa Digunakake

50. Charlotte

sekolah karakter anime charlotte

Charlotte mung a unik seri. Sampeyan butuh konsep superpower sing biasane, lan diluncurake ing sirahe.

Ora saben karakter duwe kekuwatan tanpa wates, ana watesan sing bisa ditindakake. Lan uga kerugian kanggo nggunakake kabisane, nggawe luwih nyata lan luwih gampang tinimbang acara sing bisa dibandhingake.

Gegandhengan: Napa Charlotte Dadi Seri Anime sing Khas

51. Akademik Penyihir Cilik

Watake Akademik Penyihir Cilik 1

Yen aku duwe kesempatan dadi 'bocah' maneh, iki anime sing bakal dakdeleng.

  • Ora ana layanan penggemar.
  • Ora ana layanan penggemar 'nyoba'.
  • Ora BS sesat.
  • Ora ecchi.

Sejatine: kabeh klise sing bisa ditemokake ing seri sing padha ora ana ing LWA.

Studio Trigger ngungkuli awake dhewe, lan anime luwih pantes diakoni tinimbang saiki.

52. Slayer

Slayers Anime

Ora ana anime anime sekolah lawas. Slayers mlaku ing dalane dhewe, lan menehi inspirasi menyang karakter 'wanita kuwat' sing sampeyan tingali ing acara modern.

Aku ngarani Fairy Tail versi lawas (tanpa layanan penggemar). Minangka alternatif sing apik kanggo para penggemar DBZ.

53. Inuyasha

Inuyasha Anime

Seri sekolah lawas liyane sing ora bisa nulungi dhaptar iki. Sawetara gambar lan desain sekolah lawas dadi favoritku nganti saiki.

Aku ora asring ngomong babagan Inuyasha, nanging isih dadi favorit.

Wis asli kanggo jamane, lan Isekai ora bakal padha tanpa Inuyasha .

54. K-On

k sawise sekolah teh

K-On minangka raja lan ratu 'Moe' kaya sing kita kenal. Nanging dudu sing nggawe anime kasebut.

K-on minangka seri populer sing ora duwe plot nyata, nanging duwe karakter lan episode sing nyenengake supaya bisa migunani.

Komedi kasebut kalebu paling apik Aku wis ndeleng ing seri anime, lan aku uga ora bakal nganggep komedi K-On minangka komedi 'ketat'.

55. Mangan Jiwa

nyawa saka anime eater jiwa

Soul Eater pancen diremehake ing jinis Shounen. Kaping pirang-pirang acara iki ora nate muncul ing pacelathon. Amarga anime kasebut dhewe sing bakal dakarani 'mainstream' kanggo sukses.

Iki minangka conto utama saka seri Shounen sing 'hebat' karo protagonis wanita (lan pria). Lan karakter dhukungan kanthi peran pria + wanita.

56. Kamuy Emas

emas kamuy saichi

Golden Kamuy minangka seri langka sing asale sejarah. Sawetara anime kalebu sejarahe kaya Golden Kamuy, sing nyoroti balapan Jepang lawas sing diarani: Ainu

Lan kasunyatan manawa Golden Kamuy nglipur tanpa pendidikan sing nyenengake, nyenengake lan nyenengake kanggo ditonton.

Wacan: 12 Anime Paling Apik Babagan Budaya Jepang

57. Papan Luwih Ing Jagad

papan sing luwih adoh tinimbang alam semesta shirase lan mari

Yen sampeyan ngerti aku - sampeyan bakal ngerti yen aku ora bisa ngadeg nonton anime ing versi subbed. Aku luwih seneng nonton dijuluki lan aja maca subtitle kanthi bebarengan.

Nanging Papan sing Luwih Saka Jagad Apa aku kepengin weruh aku nonton ing versi asli. Lan aku kepencut karo kualitase.

Iki minangka salah sawijining seri petualangan paling nyenengake sing wis dirilis ing taun 2018.

Nelpon 'inspirasi' minangka pratelan.

58. Yona Saka Fajar

yona putra fajar hok lan yona

Yona Saka Fajar yaiku anime sing dakkarepake bisa ditonton. Aku seneng banget.

Piye wae Yona Of The Dawn minangka petualangan, seri supranatural kanthi komedi sing seger (lan konyol) sing nggumunake. Utamane, ing ndhuwur kabeh tumindak, romansa lan adegan perang kadang-kadang.

Saiki butuh musim 2!

59. Pateni La Kill

ryuko matoi lan senketsu gif

Iku mokal kepiye seri Ecchi bisa ditindakake kanthi crita sing ditulis kanthi apik.

Lan mulane Kill La Kill ngremuk pangarep-arepku sing ora apik lan narik minatku.

Studio Trigger wis rampung karo sing kasebut. Bakal mesthi dadi salah sawijining anime paling populer ing kabeh wektu.

Gegandhengan: Dhaptar Pungkasan Kill La Kill Kutipan

60. Nana

rokok nana osaki

Aku ora nate mikir anime 'Shoujo' bisa nglipur. Lan ing kana aku salah.

Sawise mbukak anime kaya Nana, sing diprodhuksi dening Madhouse, aku ora bisa percaya yen realistis lan kuat seri romansa iki.

Desain kasebut 'nyata kanggo urip', lan karaktere bisa uga bisa ditrapake ing pirang-pirang aspek.

Sawetara romansa sing cedhak karo realisme kasebut.

Gegandhengan: Dhaptar Ultimate Slice Of Life Anime

61. Aria Animasi

wallpaper animasi undine animasi

Cara paling apik kanggo njlentrehake anime iki yaiku: alus, gampang santai lan santai banget kaya hawa anyep ing pantai.

Ringan ing komedi, nanging piwulang urip sing alus lan karakter utama sing apik banget nggawe seri irisan urip sing ora bisa dilalekake penggemar.

62. Shimoneta

shimoneta ayame lan okuma

Iki Ecchi liyane seri sing ngancurake pangarepanku sing kurang. Lan diganti karo kepuasan.

Shimoneta minangka pil angel kanggo ngombe umume penggemar, amarga ekstrim kasebut kanggo kapercayan, plot, basa lan tujuane. Nanging yen sampeyan bisa weteng, sampeyan bakal kaget amarga komedi anime iki.

63. Minami-Ke

Tokoh Minami Ke

Minami-Ke minangka wong sing diremehake , irisan urip lan seri komedi sing lali. Kira-kira 3 sedulur sing urip ing omah sing padha, lan kabeh shenangan sing ditemokake.

Kanthi total 3 musim lan cliches yaiku sejatine lucu, aku ora nate ngalami episode tanpa ngguyu.

Aku bakal rating 10/10 tanpa ragu-ragu.

64. Land of The Lustrous

Land Of The Lustrous minangka anime sing nggawe CGI katon luwih apik tinimbang saiki. Lan yen sampeyan wis nonton akeh anime, sampeyan bakal ngerti kepiye carane CGI umume.

Land Of The Lustrous njupuk level liyane kanggo kualitas animasi. Aku bakal ujar manawa luwih apik tinimbang Violet Evergarden kanthi cara dhewe.

Lan crita kasebut pancen misterius nanging cukup menarik kanggo nggawa sampeyan nganti pungkasan tanpa ngrasakake mbuwang-mbuwang wektu.

Iku a gedhe banget seri karo karakter paweling.

65. Seri Monogatari

monogatari hitagi lan araragi e1566037400882

Monogatari minangka jinis anime khusus ing genre supranatural / setan. Jinis anime sing diisi karo dialog lan episode 'cerewet', saengga bisa uga ngindhari sawetara wong.

Nanging yen sampeyan tetep tetep lan entuk bagean sing apik, sampeyan bakal ngerti kepiye mikir bisa nggawe provokasi lan nyenengake anime iki.

Lan nalika diproduksi dening Studio Shaft, animasi lan transisi ing antarane adegan apik.

Iku puisi kanthi gerakan.

top 10 anime paling apik ing kabeh wektu

66. Nisekoi

nisekoi chitoge lan raku

Nisekoi uga diproduksi studio Shaft, kaya Madoka Magica lan Monogatari.

Iki ora kaya anime harem khas sampeyan sing akeh klise lan tropis sing bodho atos kanggo njupuk kanthi serius.

Nisekoi minangka seri berkualitas karo sawetara karakter sing pantes nggawe kabeh anime dadi cerah kaya wit Natal ing wulan Desember.

'Seni' iku sah.

67. Oregairu

acara anime oregairu

Yen sampeyan pengin nonton seri seri urip kanthi akeh DEPTH kanggo paraga, lan pesen sing nggawe pemikiran - Oregairu minangka sing bisa dideleng.

Meh ora ana karakter ing seri iki ora ditulis kanthi apik. Karakter utama duwe akeh nilai ing crita umum, lan pesen sing kadang 'ndhelik' ing ngisor iki.

Aku rumangsa Oregairu diremehake lan ora akeh wong sing bengok-bengok. Sanajan wis ditingkatake banget.

Sesebutan sing terhormat:

  • Pasar Tamako.
  • Owari Ora Seraph.
  • Game Anyar!
  • Toradora.
  • Hitoribocchi.
  • Taman Wong Dosa.
  • Swara Meneng.
  • Claymore.
  • Ora Non Biyori.

-

Dianjurake:

23 Pidato Anime Paling Apik Saka Kabeh Wektu

Kepiye Anime Ngalami Kanthi Radikal Sajrone 57 Taun kepungkur