5 Piwulang Urip sing Ora Bisa Dilalekake sing Bisa Ditampa Saka Shimoneta

shinometa jagad mboseni ing endi konsep guyonan kotor ora ana

Shimoneta minangka seri ecchi sing nutupi sirahe kanthi sesat, lelucon reged lan sawetara paling aneh jimat.

Jeneng basa Inggris yaiku: Donya Ngedhot Ing endi Konsep Lawakan Kotor Ora Ana.



sepuluh anime paling apik ing kabeh wektu

Dadi apa F sing ditindakake kaya anime ing kene?



Apa sampeyan bisa bisa uga sinau saka anime sing cabul yen ing sawetara kasus, bisa uga ekstrim lan ora nyaman kanggo sawetara pemirsa?

Sawise kabeh, Jepang iku aneh. Lan Shimoneta minangka conto sing sampurna.



Ana mesthi kudu sinau yen sampeyan nggatekake.

Dadi, ana 5 perkara sing bisa sampeyan sinaoni saka Shimoneta sing pancen bisa ditrapake (utawa mung sejatine).

Pelajaran Urip Shimoneta Ngajaluk Aku:

1. Kita urip ing masarakat sing 'bener politik'

Ing Shimoneta, jagad iki dadi ora lucu iku a angkara kanggo nyritakake guyon kotor, utawa malah ngomong babagan subjek sing gegandhengan karo seks.



Misi pamrentah yaiku nyiptakake 'masyarakat sing resik lan murni', lan sethithik 'rereged', alias guyonan kotor, yaiku kabeh supaya sampeyan dikunjara… suwene TAUN.

kesopanan swuad shimoneta

Tokoh utama: Ayame Kajou minangka pemberontak saka seri iki sing misuwur lan ora bisa mbantah pola pikir sing bener kanthi politik.



Nyebar 'guyon kotor' lan gambar-gambar kotor ing sekolah kanggo nggawe remaja sadar seksual maneh (lan bebas saka kunjara sistematis masyarakat).

Urip iku padha

Kadhangkala, aku malah ora bisa percaya manawa politik wis bener dadi masarakat ing taun 2018.



Aku dadi kepingin weruh apa sing kedadeyan lan kapan diwiwiti.

Sampeyan bisa uga ora kelingan, nanging ing 2017 bintang porno Kanada (umure umur 20-an) lampus kanggo alesan sing padha.

Jenenge yaiku Agustus Ames.

Agustus Ames

Dheweke nuduhake pendapat babagan ora pengin nggawe adegan 'seks' karo pria homo, kanthi logis sebab kenapa.

Lan jagad iki nganggep minangka penghinaan lan secara harfiah bashed lan dikirim bebaya pati kanggo MONTHS.

Ngomong dheweke supaya mateni awake dhewe lan kabeh jinis sing ala.

Pungkasane, dheweke entuk kekarepan. Amarga ing Desember 2017 dheweke pancen pancen nindakake.

Lan ora ana siji-sijine sing ditegur.

Apa masarakat wis dadi ala banget salah ngomong apa sing sampeyan pikirake, sanajan sampeyan ora duwe niat jahat ing tembung sampeyan?

Shimoneta nggambar gambar sing padha. Sanajan ora keji.

2. Sampeyan kudu mandhiri kapercayan

ayame kajou nganggo klambi putih

Ayame Kajou isih enom (16) kaya karakter liyane ing Shimoneta.

Ing jagad 'normal', para remaja padha mestine dadi aktif sacara seksual. Amarga fase kasebut ing awak sampeyan wiwit ganti.

Iku biologi. Lan dudu perkara sing kudu diremehake.

Nanging ing jagad Shimoneta, dheweke wis ngumbah otak wong ing saindenging jagad (ora mung bocah) sing percaya najis malah mikirake jinis pikirane.

Lan pracaya manawa 'tumindak jahat' nindakake tumindak kasebut.

ayame kajou lan okuma e1541435352254

Nanging Ayame Kajou pracaya sing cara mikir sing salah. Mula, dheweke tetep percaya karo kapercayane, sanajan ana alangan sing angel banget lan risiko dipenjara amarga konvensi sing nantang.

Urip iku padha

Sejatine yaiku: yen sampeyan ora ngandel karo kapercayan, sampeyan bakal dadi abdi saka wong liya.

Utamane jinis kapercayan sing ora nggawe sampeyan seneng, kepenak utawa puas karo urip sampeyan.

Saben dina ana wong sing nyoba nyingkirake sampeyan, ngilangi kapercayan sampeyan, lan meksa sampeyan urip kanthi standar lan kapercayan 'dheweke'. Tanpa nganggep duweke dhewe amarga ora peduli.

anime padha karo digawe ing jurang

Menenga dhewe bakal menehi kapercayan, kekuwatan lan prekara sing kudu digayuh.

Tanpa iku, urip pancen ora kendel. Lan sampeyan uga bisa mikir babagan rasa seneng ing jamban.

3. Sawetara wong duwe agenda, lan ora duwe kepentingan paling apik

sophia nishikinomiya

urip iku mung koboi ngimpi

Iki paling ditampilake ing Shimoneta nalika Ibune Anna menehi pidato mewah kanggo promosi agenda sing didhelikake.

Tujuane yaiku supaya Jepang dadi papan sing 'murni'.

Lan kanggo nindakake iku, dheweke rencana nyebarke celana jero sing bisa lacak langkah sampeyan lan nglindhungi sampeyan saka najis.

Nanging nyatane, iki ora liya yaiku manipulasi 'apik', penyalahgunaan kekuwatan, lan langkah maju kanggo ngontrol lan ngladeni masyarakat kanthi lengkap.

Kaloro mental lan fisik.

Urip iku padha

Sampeyan ngerti dhewe manawa ana wong sing ora ngerti babagan sampeyan. Kajaba mung nalika mupangate entuk sawetara cara.

Biasane kanthi biaya rasa seneng dhewe, bebasan utawa barang sing regane.

Sampeyan kudu ndeleng apa sing dicritakake wong liya, utawa uga ngluwihi apa sing diarani wong liya.

Sampeyan mung bakal ndeleng agenda sejatine, lan apa sejatine kudu dipercaya lan dipercaya.

4. Kepiye dianggep saben jender

Maca lan anna

Iki SPOILER nanging, ing Shimoneta ana adegan ing endi Anna (paraga utama) katon jawatan seksual Okuma. Meh nganti rudo pekso (sing bakal nyebabake meteng ing urip nyata).

Piye carane Amarga Wacan ora takon, dheweke ora pengin, lan dheweke nyuwun marang Anna supaya mandheg.

Saiki aku ora bodho, anime iki minangka seri komedi.

Kabeh dianggep konyol lan konyol. Nanging yen sampeyan ndeleng kanthi objektif, pangeling-eling babagan kesetaraan jender, lan cara pria lan wanita dianggep lan dirasakake ing kahanan kaya ngono.

Urip iku padha

Yen wong lanang nglanggar wanita kanthi seksual, jagad iki njerit njaluk kaadilan.

Yen wanita nglanggar pria kanthi ora sengaja, iku dipateni minangka:

  • Wong 'mesthine' pengin uga.
  • Kesalahpahaman.
  • Mokal.
  • Utawa langsung konyol.

Yaiku jinis sing 'ngguyu'. Lan saiki wis agawe serius nalika sepatu ing sikil liyane.

Pengamatan sing menarik saka Shimoneta yaiku gampang kangen.

5. Ora ana sing salah guyonan 'kotor'

subtitle ayame kajou

Plot anime kasebut komitmen kanggo nggawe konsep ngandhani guyonan reged pareng

Iki minangka tindak pidana ing jagad Shimoneta.

Lan iku sanajan kasunyatane nyritakake guyon kotor ora mbebayani. Ora beda yen ngandhani guyonan biasa.

anime paling apik ing kabeh wektu

Kajaba sing guyon reged luwih… reged.

Ora ana sing salah

ayame kajou guyon reged

Ing kasunyatan, kita pancen ora ekstrem utawa politik babagan seks, lelucon kotor, utawa jinis liyane.

Nanging sanajan isih ana stigma 'sithik' sing ana gandhengane karo watesan 'off'.

Iku meh kaya agama ing pangertene masarakat ora gelem omong utawa malah guyon.

Nanging apa iku dudu bagean sing ndadekake kita manungsa?

Biologi minangka b * tch. Sampeyan ora bisa nglawan. Mangkene cara kerja.

Aku mikir yen Shimoneta minangka conto sing apik. Lan cukup kuat yen sampeyan nonton, sampeyan bisa uga miwiti ndeleng konsep kasebut kanthi LOT beda tinimbang sadurunge.

Iku tenan minangka seri anime sing sumilir.

Apa piwulang urip anime sing pengin sampeyan deleng sabanjure?

Kangge, iki sawetara rekomendasi:

3 Piwulang Sing Paling Enak Sampeyan Bisa Sinau Saka Jellal Fernandes

5 Saka Piwulang Urip Paling Penting sing Sampeyan Bisa Sinau Saka Soul Eater