43+ Wajah Anime Pout sing PUTUS sing Bakal Nggawe Dina Sampeyan

mamako pout lucu

Pasuryan anime lucu cukup eseman ing rai apa wae penggemar. Ora preduli ala apa (utawa apik) dinane sampeyan arep.

Utamane amarga sampeyan duwe:



  • Nesu duka.
  • Lucu lucu.
  • Pout lucu.

Lan kabeh jinis saka karakter kabeh abad lan rai.



Iki minangka jinis kiriman sing ora biasa kanggo Perusahaan Mecha, nanging ayo nyoba sing anyar lan ndeleng apa sing sampeyan pikirake.

Ayo miwiti.



1. Eriri Spencer (Cara Ngunggahake Pacar sing Mboseni)

string spencer pout

loro. Nako Sunao (Hitoribocchi)

nako sunao pout e1572029159423

3. Hajime Shinoda (Game Anyar!)

hajime shinoda pout



4. Victorique (GoSick)

victorique gosick pout gif

5 Miku Nakano (Quintpulets Quintessential)

miku nakano pout

dub anime paling apik ing kabeh wektu

6. Chino Kafuu (Apa Pesen Terwelu?)

cina kafuu pout 1



7. Yotsuba Nakano (Quintuplets Quintessential)

yotsuba nakano lucu pout 2

8. Enju Aihara (Peluru Ireng)

enju aihara pout

9. Itsuki Nakano (Quintuplets Quintessential)

itsuki nakano pout 1



10. Shion Sonozaki (Higurashi)

pout face anime 1

sewelas Ichika Nakano (Quintuplets Quintessential)

ichika nakano pout

12. Latina (Yen Kanggo Putriku)

latina pout yen kanggo putri 1

13. Alice Nakiri (Perang Pangan)

alice nakiri pout e1572030005326

14. Ayumi Otosaka (Charlotte)

ayumi otosaka pout

15. Morgiana (Magi Kingdom of Magic)

morgiana pout magi

morgiana pout gif

16. Rino Tanaka (Tanaka Kun Tansah Luput)

rino pout tanaka kun

17. Sistine Fibel (Rokudenashi)

pucuk serat sistine

18. Filo (Munggah Pahlawan Shield)

pahlawan pahlawan tameng filo

19. Miyano (Tanaka Kun Tansah Luput)

miyano pout tanaka kun

20. Sana Kashimura (Alice & Zouroku)

sana kashimura pout

21. Aru Honshou (Hitoribocchi)

aru honshou pout

22. Umaru Doma (Himouto! Umaru Chan)

umaru doma pout

23. Hitori Bocchi (Hitoribocchi)

hitori bocchi pout e1572030517882

24. Hakase Shinonome (Nichijou)

hakase pout nichijou

25. Nene Sakura (Game Anyar!)

nene sakura pout

26. Megumi Kato (Cara Ngunggahake Pacar sing Mboseni)

megumi kato pout

dub anime paling apik ing kabeh wektu

27. Yuigahama (Oregairu)

yuigahama pout oregairu

28. Petrarca (Perusahaan Wabah)

perusahaan wabah petrarca

29. amben Eru (Hyouka)

eru amben pout

30. Yui Hirasawa (K-On)

yui hirasawa pout

31. Trabant Chaika (Hitsugi No Chaika)

trabant chaika gif pout

32. Yun Yun (Game Anyar!)

yun yun game anyar

33. Lailah (Dongeng Zestria)

lailah pout dongeng saka zestria

34. Misaki Nakahara (Sugeng rawuh ing NHK)

MISAKI NAKAHARA POUT

35. Akatsuki (Horizon Log)

akatsuki log cakrawala pout

36. Rin Toyama (Game Anyar!)

rin toyama game anyar pout

37. Shiki Ryougi (Taman Wong Dosa)

shiki ryougi pout

38. Emi Handa (Barakamon)

emi handa pout barakamon

39. Youko Nishikawa (Sansha Sanyou)

nishikawa youko pout

40. Beatrice (Re: Zero)

beatrice pout re nul

41. Kanbaru Suruga (Monogatari)

kanbaru suruga pout

42. Theresia van Astrea (Re: Zero)

Theresia van Astrea pout e1572032305549

43. Nunggang Astolfo Ireng (Nasib Apokrifa)

nitih pout astolfo ireng

Nuduhake luwih akeh komentar ing komentar

Dianjurake:

apa anime paling apik ing kabeh wektu

35 Senyum Anime Cute Iki Bakal Nggawe Lelehmu Leleh

37 Foto Panganan Anime sing Enak sing Bakal Nggawe Drool