42+ Kutipan Anime Terbaik Babagan Pengorbanan lan Keputusan sing angel

wallpaper pangorbanan vegeta dbz

Nggawe pangorbanan minangka perkara sing umum ditindakake manungsa. Apa tegese:

  • Nyeri jangka pendek (kanggo entuk sesuatu).
  • Kelangan nyawa.
  • Kelangan wektu, dhuwit, luang.
  • Nggawe pengorbanan kanggo mbesuk, anak-anakmu…

Kasedhiya kanthi macem-macem bentuk lan ukuran. Lan kadang kita kudu nindakake apa kabutuhane kudu rampung, kanggo nggayuh apa sing dikarepake.



Apamaneh yen asil kasebut langgeng, utawa jangka panjang. Ana sing sisih peteng , ki (bunuh diri).



Kutipan anime iki nyoroti kabeh variasi kasebut. Dadi sampeyan bakal nemokake prekara sing gegandhengan lan nyambung.

Mangkene paling apik sing paling apik kanggo dituduhake!



sepuluh anime paling apik ing kabeh wektu

Kutipan Anime babagan Kurban:

Migi Kutipan

kutipan migi parasyte

'Sampeyan ngorbanake nyawa liya supaya urip sampeyan dhewe bisa terus. Mangkono carane kewan urip. Manungsa minangka makhluk sing nggawe bunuh diri. ' - Migi

Kutipan Mikasa Ackerman (Attack On Titan)

Pethikan Mikasa Ackerman



'Yen sampeyan nganggep wajar yen manungsa ngorbanake nyawane dhewe kanggo nylametake wong liya, mesthine sampeyan ngerti manawa ana pati siji bisa nylametake akeh wong.' - Mikasa Ackerman

Kutipan Naruto Uzumaki (Naruto)

kutipan naruto uzumaki

'Akeh nyawa sing ilang sajrone konflik sajrone pirang-pirang taun ... amarga pengorbanan tanpa pamrih, saiki kita bisa adhem kanthi tentrem lan kamakmuran. Kanggo nyinaoni sejarah iki ing generasi anyar bakal dadi tonggak penting kanggo njaga perdamaian. ” - Naruto Uzumaki



Emma Kutipan (Neverland Janji)

emma ngutip janji sing wis dijanjeni

'Apa sing kedadeyan karo bocah kasebut ... utawa luwih becik, bocah-bocah? Sampeyan ora nyebabake dheweke dikirim luwih awal, ta? Sampeyan ora ngorbankeun wong demi kita, iya? Bener, ora preduli. Matur nuwun Amarga iku, kita kabeh saiki bisa uwal bebarengan. Nanging… Aja tumindak kaya ngono maneh. Sampeyan ora kesepian maneh. ” - Emma



Kutipan Kashima Ouka (Danmachi)

Kutipan Ouka Kashima

'Aku ora pengin dadi wong kalah sing ora bisa nindakake apa-apa kajaba ngomong. Aku ora pengin dadi wong sing bisa ngorbanake wong liya, nanging ora bakal menehi risikone. ' - Kashima Ouka

Puppet Master Puppet (Ghost In the Shell)

dalang ngutip hantu ing cangkang

'Urip tetep urip liwat macem-macem, lan iki kalebu kemampuan kanggo ngorbanake awake dhewe yen perlu. Sel mbaleni proses degenerasi lan regenerasi nganti sawijining dina padha mati, ngilangi kabeh memori lan informasi. Mung gen sing isih ana. Napa terus-terusan mbaleni siklus iki? Cukup kanggo urip kanthi nyingkiri kelemahane sistem sing ora owah. ” - Ghost In the Shell

Kutipan Alphonse Elric (Alchemist Lengkap)

kuotasi elips alphonse

'Watu Filsuf: wong-wong sing duwe, ora maneh kaiket karo hukum ijol-ijolan sing padha ing alkimia, bisa entuk tanpa pangorbanan ... nggawe tanpa ijol-ijolan sing padha. Kita digoleki… lan ditemokake. ” - Alphonse Elric

Pain Pain (Naruto Shippuden)

nyeri kutipan naruto 6

'Amarga anane katresnan - pengorbanan lair. Uga sengit. Banjur siji paham… ana sing ngerti SAKIT. ” - Nyeri

nyeri kutipan naruto

'Katresnan ngorbanake kurban ... sing nuwuhake rasa sengit. Banjur sampeyan bisa ngerti lara. ” - Nyeri

Kuotasi Hikari Sakishima (Nagi No Asukara)

Kutipan Hikari Sakishima

'Yen duwe perasaan marang wong liya, nuwuhake rasa sedhih marang wong liya. Ana sing mesthi dikorbanake lan nandhang sangsara. Yen iki tegese tresna, mula katresnan iku ala banget. ' - Hikari Sakishima

Saber Kutipan (Nasib Nol)

kutipan saber nasib nol

anime sing apik kanggo ditonton ing basa Inggris

'Aku mung melu perang iki supaya ora tumpah kali getih. Perang kanggo Grail Suci, ora ana pertumpahan getih, minimalake korban, siji wong sing njupuk misi nasib lan ora dadi tentara manungsa lan saingan ing kene! Iki sing kudu ditindakake dening para Pelayan. ' - Saber

Kutipan Ayanokouji Kiyotaka (Kelas Elite)

ayanokouji kiyotaka kutipan

'Kabeh wong ora liya alat. Ora ketompo carane rampung. Ora preduli apa sing kudu dikorbanake. Ing jagad iki, menang iku kabeh. Anggere aku menang ing pungkasan ... Iku kabeh sing penting. ' - Ayanokouji Kiyotaka

Kamui Lee Kutipan (D. Grey Man)

KamuiLeeQuotes

'Iki dudu pengorbanan. Kita nulungi siji lan sijine supaya bisa urip. ' - Kamui Lee

Tatsumi Kutipan (Parade Pati)

Tatsumi ngutip parade pati

'Kanggo ngrampungake apa wae, pangorbanan kudu digawe.' - Tatsumi

Kutipan Edward Elric (Alchemist Lengkap)

Edward Elric kutipan 1

'Alchemy: Ilmu pangerten babagan struktur materi, ngrusak, banjur rekonstruksi minangka liyane. Malah bisa nggawe emas saka timah. Nanging alkimia minangka ilmu, mula kudu ngetrapake hukum alam: Kanggo nggawe, soko sing regane padha kudu ilang. Iki minangka prinsip Exchange Equivalent. Nanging ing wayah wengi iku, aku ngerti regane sawetara perkara ora bisa diukur kanthi skala sing sederhana. Aku lan sedulur ngerti hukum sains, saka Exchange Equivalent, sing entuk pengorbanan kudu ana sing kudu dijupuk saka kita. Nanging kita ngira ora ana liyane sing bisa ilang. Kita salah. ” - Edward Elric

Kuotasi Edward Elric

'Ora ana pelajaran sing ora krasa lara, nanging ora ana. Pengorbanan perlu, sampeyan ora bisa entuk apa-apa tanpa kelangan apa-apa ... Sanajan sampeyan bisa ngrasakake rasa sakit lan adoh saka sampeyan, sampeyan bakal nemokake manawa sampeyan saiki duwe ati sing cukup kuat kanggo ngatasi alangan apa wae ... Ya… Jantung Lengkap . ' - Edward Elric

Itachi Uchiha Kutipan

itachi uchiha kuotasi

'Ngorbanake awake dhewe ... shinobi tanpa jeneng sing nglindhungi katentreman ing bayangane. Iki pancen shinobi. ” - Itachi Uchiha

Kutipan Souji Mikage (Utami Prawan Revolusioner)

kuotasi souji mikage

'Makhluk kuno mati lan ora duwe bahan bakar, nanging bahan bakar fosil, kayata batu bara lan minyak bumi. Tanpa pangorbanan kasebut, peradaban energi saiki ora bakal ana. Kurban semacam iku sing mesthi dituntut. ” - Souji Mikage

Lenalee Lee Kutipan (D. Grey Man)

LenaleeLeeQuotes

'Sanajan aku ngorbanake nyawaku, aku mung bakal nylametake kanca-kanca.' - Lenalee Lee

Kuotasi Rau Le Creuset (Mobile Suit Gundam)

Kutipan Rau Le Creuset

'Sampeyan ngimpi kamanungsan, Koordinator Ultimate. Minangka kanggo ngimpi kasebut, Dr Hibiki nggawe rahim buatan. Lan sampeyan mung anak sing bisa digawe. Kanggo asil kasebut, sedulurmu akeh banget sing dikorbanake. ” - Rau Le Creuset

Kutipan Seijuro Hiko (Rurouni Kenshin)

kutipan seijuro hiko

'Jaman iki ora gampang banget, supaya sampeyan bisa ngetrapake kabeh lan dadi siji-sijine korban. Lan, ing wektu sing padha, rasa seneng wong uga ora gampang. Yen sampeyan kudu dadi korban, ana bocah wadon sing teka ing Kyoto kanthi pengin ndeleng sampeyan mesthi bakal nemoni kacilakan. Eling ngono. Ora preduli sepira kuwat sampeyan, sampeyan mung manungsa. Sampeyan ora prelu dadi Buddha utawa tukang mateni wong. ” - Seijuro Hiko

Kutipan Sakamoto Yuuji (Baka Kanggo Diuji)

kuotasi sakamoto yuuji

“Pawon? Apa ora istilah sing ala kaya ngono kanggo digunakake? Kita kudu nyebut dheweke dhasar kanggo masa depan. Nanging kasunyatane dheweke bakal dikorbanake. ' - Sakamoto Yuuji

Haschwalth Jugram Kutipan (Bleach)

Pethikan Haschwalth Jugram

'Sanajan ora ngowahi utawa ngganti pungkasane asil, sithik wae njupuk keputusan adhedhasar kapercayan sing sampeyan pracaya lan lumaku ing dalan sampeyan dhewe duwe kaluwihan lan bathi. Ana sing bisa dingerteni amarga ora duwe ... malah siji penyesalan. ' - Haschwalth Jugram

Kutipan Akane Ryuzoji (Walkure Romanze)

Kutipan Akane Ryuzoji

'Kadhangkala, kesempatan kasedhiya ing pangorbanan.' - Akane Ryuzoji

Kuotasi Yu Kanda (D. Grey Man)

kuotasi yu kanda

'Ana pengorbanan sing kudu digawe, wong anyar.' - Yu Kanda

Kutipan Kiruoumaru (Saka Donya Anyar)

Kiruoumaru ngutip Shinsekai Yori

'Apa sampeyan mikir wis dikorbanake supaya sampeyan bisa tekan saiki?' - Kiruoumaru

Kutipan Ichigo Kurosaki (Bleach)

kutipan ichigo kurosaki

'Apa sampeyan beda !? Sampeyan ngorbanake awak dhewe kanggo nylametake aku wektu iku !! Nalika semana, sampeyan mikir babagan perkara rumit kaya 'iki tugas Shinigami'!? Iku ora ngorbanake awakmu dhewe! Paling ora ... aku beda! Aku durung nampa komitmen apa wae. Yen dadi luwih ala, aku bisa mlayu ... amarga aku dudu wong sing bisa ngorbanake nyawaku kanggo wong liya. Nanging sayangé aku uga dudu sampah sing bisa urip bahagia tanpa mbayar utang! ” - Ichigo Kurosaki

Kutipan Hachiman Hikigaya (Oregairu)

hachiman hikigaya kuotasi

anime paling gedhe ing kabeh wektu

'Yen manungsa ngadhepi kahanan sing medeni tenan, dheweke ora mikir babagan wong liya ing sekitare. Dheweke malah gelem ngorbanake wong-wong sing ana ing sekitar awake dhewe. Kanthi mbukak bagean sing ora apik, dheweke ora bisa akur maneh. ' - Hachiman Hikigaya

hachiman hikigaya kuotasi

'Bener ora bener. Yen sampeyan kudu ngorbanake akeh perkara kanggo nglindhungi, sampeyan luwih gampang nyerah lan mbuwang. Saiki kalebu sesambetan sing ana ing tangan sampeyan. ' - Hachiman Hikigaya

Baam Quotes (Menara Gusti Allah)

Pethikan pitik puluh lima Baam

'Sampeyan mung sampah total. Kepiye sampeyan bisa mbenerake panandhang lan pangurbanan wong liya kaya ngono ?! Sampeyan mung alesan kanthi alesan sing ringkih! Ora ana wong ing donya sing pantes dikorbanake kanggo sampeyan! ” - Baam Kalima Puluh

Pethikan pitik puluh lima Baam

'Aku bisa uga isih ringkih banget kanggo nylametake kabeh wong. Nanging isih, yen aku kudu milih wong sing dikorbanake, luwih becik aku luwih dhisik menehi korban. Aku isih ora bisa nyerah marang sapa wae. ' - Baam Kalima Puluh

Kutipan Erina Pendleton (Petualangan Aneh Jojo)

Kutipan Erina Pendleton

'Jonathan Joestar tilar donya kanthi lalen sing ora pantes. Uripe minangka bagean penting ing sejarah, nanging ora bisa dideleng karo masarakat biasa. Umume umat manungsa, kanggo sing dikorbanake, ora bakal ngerti prestasi sing apik. Nanging keturunane bakal. Urip ing njero aku, sing nembe digawe karo Jonathan lan aku, mesthi bakal ngrungokake critane. ' - Erina Pendleton

Kutipan Kenshin Himura

kutipan kenshin himura

'Nalika aku ing cedhak urip lan pati, aku nggunakake kabeh kekarepanku supaya slamet. Aku duwe kekuwatan sing beda tinimbang ngorbanake awake dhewe lan nguwasani teknik utama. Kersa urip luwih kuwat tinimbang samubarang liyane. Iki minangka sinar cahya sing dipimpin bapakku mbebayani nyawane kanggo dituduhake. Minangka Hitokiri Battousai, aku wis nindakake kriminal nganti ora bisa mratobat. Mula, aku kanthi diam-diam percaya manawa ora dadi masalah nalika aku mati utawa tiwas. Nanging, saiki ... sanajan aku diukum utawa ditahan kanthi resmi. Aku ora bakal kelangan kekarepan kanggo urip. ” - Kenshin Himura

Kutipan Gilgamesh

GilgameshQuotesFateAnime

'Pahlawan Kehakiman? Jagad sing ora ana sing lara? ” Aja khusu. 'Kamanungsan' minangka jeneng kewan sing ora bisa nemu kabungahan sajrone urip tanpa kurban. Bohong sing 'kesetaraan' iku omong kosong dening bocah cilik sing ora bisa ndeleng peteng. Ora liya alesan kanggo nutupi kahanan sing ala ing urip. ' - Gilgamesh

Kutipan Emi Yusa (Setan Minangka Timer Part)

kuotasi emi yusa

'Jagad sing tentrem sing dakjuangake yaiku saben wong duwe eseman, ora ana ing endi aku kudu pura-pura ora weruh sampeyan nggawe kancaku nangis. Aku ora ngira perdamaian semacam iku pancen kudu diperjuangake. Lan aku ora ngira yen kudu ngorbanake supaya bisa nggayuh. ” - Emi Yusa

Sayuran Vegeta (Dragon Ball Z)

VegetaInspirationalQuotes

'Batang, Bulma, aku nindakake iki kanggo sampeyan. Lan ya, malah kanggo sampeyan, Kakarot. ” - Vegeta

manga romansa irisan paling apik

Sebastian Michaelis Kutipan (Butler Ireng)

Sebastian Michaelis ngutip

'Lho, apa kowe dudu guru sing isih enom banget. Sampeyan wis nimbali aku. Kasunyatan iki ora bakal diganti salawas-lawase. Apa sing wis dikorbanake ora bakal bali maneh. Saiki… pilih. ” - Sebastian Michaelis

sebastian michaelis quotes

'Nyingkirake mbesuk, ngorbanake impen, sanajan diwarnani kentekan niat banget, aja nganti mbuwang jaman kepungkur, gelut kasunyatane, lan aja nganti mundur kraton. Kaya ngono, Tuan Muda. Yaiku nyawa sing dakkarepake. ' - Sebastian Michaelis

Kutipan Nol Kiryu (Vampire Knight)

kuotasi nol kiryu

'Makane kanggo sampeyan, sampeyan duwe hak kanggo kejem marang aku. Ora preduli sampeyan nggawe kuwatir utawa bebaya sing dilebokake ing aku, kaya sing dikarepake. Nanging iki ora cukup 'ganti rugi'. Sanajan aku kudu ngorbanake turahku kanggo kowe, aku ora bakal ngucapake keluhan. ' - Nol Kiryu

Kutipan Elliot Nightray (Pandora Hearts)

kuotasi anyar sing apik

'Apa sing diarani' pengorbanan diri 'sampeyan mung bakal kepenak. Apa sampeyan mikir bisa nylametake wong-wong mau? Sampeyan mung nglindhungi dhewe! Sampeyan ora ngerti kasangsaran sing ditindakake dening wong-wong sing isih urip. Kanthi tumindak sing isih bocah, sampeyan mung nuwuhake rasa lara marang wong liya! ' - Elliot Nightray

Pethikan Madara Uchiha (Naruto Shippuden)

Pethikan Madara Uchiha

'Manungsa golek perdamaian, nanging ing wektu sing padha kepengin perang ... Iku kalebu rong alam sing diduweni manungsa. Mikir tentrem nalika nyiram getih iku mung manungsa sing bisa nindakake. Dheweke loro-lorone duwit receh sing padha ... kanggo nglindhungi… liyane kudu dikorbanake. ” - Madara Uchiha

Kutipan Berserker (Nasib Nol)

berserker kutipan nasib nol

“Aku iki wong asing, ngolok-olok, diremehake. Ora usah muji jenengku. Ora prelu meri awakku. Aku minangka bayangan ing sangisoré sumunar saka semangat pahlawan. Birthed saka peteng legenda kamulyane. Dadi, aku sengit, aku nesu. Diurusi karo desahane wong-wong sing ana ing peteng, wong sing ngipat-ipati pepadang kasebut. Iki aibku. Amarga kamulyan sing ora dimupangatake, mula aku bakal diremehake ing salawas-lawase. Sampeyan, korban. Apik, menehi luwih akeh, getih lan daging sampeyan, sajroning urip sampeyan. Ayo padha ngobong gethingku !! ” - Berserker

-

Dianjurake:

31+ Kutipan Anime Paling Apik Babagan Nesu lan Frustasi

25 Kutipan Anime Terbaik babagan 'Alam' sing Bakal Sampeyan Pikirake