41+ Kutipan Menara Allah sing Berarti Kanggo Penggemar Seri

wallpaper anime menara dewa

Kuotasi Tower Of God dijupuk saka karakter:

  • Lan Wangnan.
  • Rachel.
  • Balok Kalima Puluh.
  • Gigi Urek.

Menara Gusti Allah yaiku webtoon Korea sing malih dadi seri anime.



Kanggo penggemar Manga lan anime sing populer, ing ngisor iki ana sawetara kutipan provokasi sing bisa ditrapake lan bakal tetep cocog karo sampeyan.



Ayo miwiti.

1. Pethikan Ja Wangnan

Ja Wangnan kutipan



'Aku yakin bedane wong-wong sing ana ing kana lan aku yaiku pitakon apa sampeyan wis nyerah utawa ora.' - Ja Wangnan

Ja Wangnan kutipan 1

'Ing sawijining dina aku bakal dadi raja Menara iki!' - Ja Wangnan



Ja Wangnan kutipan 2

'Sampeyan isih ora bisa nyerah cita cita sampeyan, mula ora ana pilihan nanging tetep golek dhuwit supaya bisa urip nganti bisa tes maneh, mula sampeyan miwiti kerja parsial. Leres? Urip aja nganti kaya ngono. Sampeyan kudu nyoba sabisa-bisa. Yen ora, sampeyan ora bakal nemokake kasunyatan sing nyata. ' - Ja Wangnan

Ja Wangnan kutipan 3



'Nalika pisanan teka ing lantai iki, aku duwe kanca akeh. Aku duwe daging babi sing legi lan legi sing enak. Nanging kanca-kancaku nyerah tes siji-siji, lan aku mung kari siji, mangan panganan dhewe. Nalika aku ndeleng mangkok kosong mau, rasane kaya ana wong sing ngandhani aku supaya nyerah. Ngandika manawa aku kabeh lan ora duwe pengarep-arep, lan aku sengit marang dheweke. Pungkasane, aku wis nemokake wong sing seneng mangan panganan. Saiki aku duwe wong kanggo mangan, nanging dheweke wis seda. Apa Menara iki nggawe cita-cita kita kayektenan utawa meksa kita nyingkirake impen? ” - Ja Wangnan

2. Pethikan Baam Puluh Kalima

Pethikan pitik puluh lima Baam

'Sanajan bisa mateni aku, aku bakal priksa manawa sampeyan kabeh wis bebas. Percaya wae karo aku. ” - Baam Kalima Puluh



Pethikan pitik puluh lima Baam 1

'Sampeyan mung sampah kabeh. Kepiye sampeyan bisa mbenerake panandhang lan pangurbanan wong liya kaya ngono ?! Sampeyan mung alesan kanthi alesan sing ringkih! Ora ana wong ing donya sing pantes dikorbanake kanggo sampeyan! ” - Baam Kalima Puluh

anime kanthi kekuwatan supranatural lan urip sekolah

Pethikan pitik puluh lima Baam 2

'Sanajan pungkasane rusak, yen aku bisa nglindhungi wong liya, aku bakal nindakake. Yen aku bisa nindakake iku, ora dadi masalah yen aku break dina iki. Kajaba iku, aku kelangan alesan urip sawetara wektu kepungkur. ” - Baam Kalima Puluh

Pethikan Baam Kalima Puluh 3

'Salah sawijining pelajaran sing wis dakkerteni saka pirang-pirang pertempuran sing dak perjuangake supaya Lord Evankhell mulang marang aku yaiku pimpinan sing ndhelikake ing mburi perang ora entuk sih. Nggunakake pasukan sampeyan dhewe minangka tameng. Ngadeg lan nonton dheweke seda. Kepiye sampeyan dadi ora migunani? Sampeyan ora duwe hak kanggo nuntun sapa wae. ” - Baam Kalima Puluh

Pethikan Baam Kalima Puluh 4

'Dewa sampeyan minangka potongan imajinasi amarga kelemahane.' - Baam Kalima Puluh

Pethikan Baam Kalima Puluh 5

'Ati mindhah ing endi sing dikarepake.' - Baam Kalima Puluh

Pethikan Baam Kalima Puluh 6

'Dadi nganti pungkasan. Sampeyan isih ora ngerti apa sing salah. Yen sampeyan nglarani wong liya, mula bakal diukum. Yaiku 'Aturan Adil' sing sampeyan omongake, bener? Napa sampeyan mikir sampeyan mung siji-sijine aturan sing ora ditrapake! ' - Baam Kalima Puluh

Pethikan Baam Kalima Puluh 7

'Aku bisa uga isih ringkih banget kanggo nylametake kabeh wong. Nanging isih, yen aku kudu milih wong sing dikorbanake, luwih becik aku luwih dhisik menehi korban. Aku isih ora bisa nyerah marang sapa wae. ' - Baam Kalima Puluh

Pethikan Baam Kalima Puluh 8

'Amarga ana sing luwih wedi tinimbang pati. Aku ora pengin kelangan wong sing penting karo aku. Aku ora bisa ngeculake dheweke mati amarga aku. Aku bakal ngirit. ” - Baam Kalima Puluh

Pethikan Baam Kalima Puluh 9

“Rachel .. Mbok sing mbok omong iki bener. Mungkin sampeyan pancen mung wong biasa lan aku dadi monster. Nanging aku ora preduli. Ora preduli apa sing diarani wong, apa wae nasibku, aku ana ing kene lan aku bakal dadi kuwat kanggo wong-wong sing penting karo aku. ' - Baam Kalima Puluh

Pethikan Baam Kalima Puluh kutipan 10

'Sing nyoba ngatasi wong liya lan munggah luwih dhuwur ... sejatine mung mlayu saka rasa wedi yen ora bisa ndeleng. Nyoba ngatasi wong liya minangka tumindak sing pengecut. Iki tegese sampeyan ora cukup percaya diri kanggo ngadhepi mungsuh lan ngomong kanthi sudut pandang sing padha. Ora masalah sepira gedhene kekuwatan ing aku. Kanthi nggunakake 'kekuwatan' sing njupuk sampeyan. Aku ora pengin dadi wong pengecut kaya ngono. Aku bakal gelut lan cilaka supaya slamet. ” - Baam Kalima Puluh

Pethikan Baam Kalima Puluh 11

'Aku pengin kuwat. Supaya aku ora prelu pamitan maneh. Apa aku kudu kuwat supaya ora kelangan kanca maneh? Aku ora pengin pamitan maneh. ” - Baam Kalima Puluh

Pethikan Baam Kalima Puluh kutipan 12

'Nanging kekuwatan sing sampeyan gunakake dudu kekuwatan kasebut. Kekuwatan sing sampeyan gunakake dudu kekuwatan sejatiku. Kekuwatan sing sampeyan gunakake mung migunani yen 'Aku duwe wong ing sangisore aku'. Wong sing wis ngunci aku ing guwa suwene wis mesthi mikir yen kaya ngono. Nanging aku ora butuh kekuwatan kaya ngono. Kekuwatan sing menehi kesenengan kanthi nggawe wong ing sangisore sampeyan. Kekuwatan sing nyengkuyung gething lan wedi ora bisa dibenerake. Kuwi kekuwatan palsu. Tulung tunjukkan kekuwatan sejatiku saiki Sampeyan palsu. ' - Baam Kalima Puluh

Pethikan Baam Kalima Puluh 13

'Yen aku kudu gelut, aku bakal gelut kanggo nglindhungi apa sing paling penting kanggo aku.' - Baam Kalima Puluh

Pethikan Baam Kalima Puluh 14

'Ora ana cara supaya kabeh wong bisa seneng. Mung wae yen ana wong sing seneng. ' - Baam Kalima Puluh

Pethikan Baam Kalima Puluh 15

'Kabeh padha gelut mergo. Kabeh padha ndedonga kanggo kekarepan tartamtu, dheweke gelut, gelut lan dheweke nglumpuk banget. ” - Baam Kalima Puluh

Pethikan Baam Kalima Puluh 16

'Jenengku Baam Puluh Puluh. Cekakipun sampeyan mung bisa ngarani kula Baam. Sanajan sampeyan ngandhani aku ngenalake aku, ora bakal akeh sing kudu diandharake. Aku ora duwe wong tuwa ... utawa omah… kabeh sandhangan reged iku dakkiliki. Aku mesthi mikir yen bisa mati dhewe tanpa bisa nindakake apa-apa ... Nanging saiki- aku duwe kanca. Matur nuwun. ” - Baam Kalima Puluh

Pethikan pitung puluh lima Baam 17

'Aku kepepet ing wektu peteng suwene sawise aku lair. Aku ngetutake siji-sijine lampu lan mlebu Menara iki. Kabeh wong sing dakkenal ing kene, pengeling-eling sing dakcritakake karo dheweke, dheweke dadi kenangan sing dakkarepake kanggo uripku. Aku wis nyoba banget nglindhungi. Dheweke duweke. ' - Baam Kalima Puluh

Pethikan Baam Kalima Puluh 18

“Napa kowe nyerang kanca-kanca? Dheweke ora ana gandhengane karo sampeyan. Sampeyan ora liya nanging bengkong. Sampeyan ora sengit marang aku amarga pengin males dendhame. Sampeyan mung butuh wong sengit. ' - Baam Kalima Puluh

Pethikan Baam Kalima Puluh 19

'Sanajan dadi angel, aku duwe wong sing kudu dakkancani. Dadi, ora preduli apa sing dakkarepake, aku bakal bali menyang papan sing dakkarepake. ' - Baam Kalima Puluh

Pethikan Baam Kalima Puluh 20

'Aku bakal lunga karo sampeyan. Nanging yen sampeyan nyoba main karo kanca-kanca kaya ngono maneh ... aku bakal mateni kowe kabeh. ” - Baam Kalima Puluh

3. Pethikan Rachel

Rachel nyebut menara dewa

'Sampeyan pancene mencorong. Sampeyan wis mesthi ngandhani aku kaya lintang sing padhang kanggo sampeyan. Nanging aku ngerti, sampeyan iku pinesthi padhang kaya lintang ing sawijining dina, dudu aku. Aku mung pinesthi nyawang sampeyan sing mencorong saka papan sing peteng ing salawas-lawase. Aku wedi karo ‘Takdir kasebut.” - Rachel

Rachel nyebut menara dewa 1

'Apa sampeyan mikir kabeh kudu urip miturut takdir sing tetep? Aja konyol. Ora ana wong njaba sing urip kaya ngono. Destiny mung duwe nilai nalika sampeyan nggawe dhewe !! Aku ngerti tenan !! Bodho yen masrahake uripmu marang nasib kaya ngono! ” - Rachel

Rachel nyebut menara dewa 2

'Sing dakkarepake mung langit biru, lintang sing ora kaetung lan angin sepoi-sepine. Tampilan sing apik banget sing dikepengini wong urip. Yen bisa uga bisa ndeleng pandhangan kasebut, mula bakal kepenak. ' - Rachel

Rachel nyebut menara dewa 3

“Yo. Kudu sepi. Ora ana kanca, Ibu utawa Bapak, mung dheweke lan lintang-lintang bebarengan. Aku mikir ngene dadi sepi banget. Napa sampeyan mikir dheweke nggawe menara dhewe? Nalika bebarengan seneng banget. Apa ora? Baam. ” - Rachel

Rachel nyebut menara dewa 4

“Nghianati iku ala! Ora preduli apa sing kedadeyan, sampeyan ora bakal ngiyanati wong liya! Utamane dudu wanita. Yen sampeyan ngiyanati wanita, langit-langit bakal runtuh. ' - Rachel

Rachel nyebut menara dewa 5

“Wanita licik? Ya, sampeyan bisa uga bener. Nanging kanggo wong liya, aku wanita sing paling terang. Bener. Kanggo wong lanang iku, aku kaya lintang. Lintang sing sumunar padhang banget. Aku kudune kaya wong lanang mau. ' - Rachel

Rachel nyebut menara dewa 6

'Aku wis biyasa disengiti. Aku uga wis munggah Menara sadurunge karo wong sing pengin mateni aku. Nanging mesthi kaya ngono, iya? Sanajan sampeyan dudu kanca raket utawa kanca, sampeyan bisa nggunakake target tujuan lan kekancan sing katon minangka alesan kanggo munggah menara kanthi bebarengan. Apa ora bener? Sing dakkarepake yaiku sampeyan ora dadi kanca lan ora dadi kancaku. Aku mung pengin munggah menara bareng kaya wong liya. Banjur sampeyan bisa nylametake nyawane lan cita-cita. ' - Rachel

Rachel nyebut menara dewa 7

'Jagad iki peteng banget ... Aku ora tahan urip maneh ing jagad iki. Nuwun sewu Baam ... Nuwun sewu ... Mangga lali kula. Supaya aku bisa urip maneh. ” - Rachel

Rachel nyebut menara dewa 8

game kanggo main nalika nonton anime

'Sampeyan ujar sampeyan bakal mulang cara dadi pahlawan nalika sampeyan nuntun aku. Nanging ngapusi. Pahlawan sing sampeyan pilih yaiku Baam. Lan aku mung umpan kanggo nggawe dheweke munggah menara. Nanging aku wis nemokake cara kanggo dadi pahlawan wanita. Ora istimewa. Yen aku dilairake dadi pahlawan wiwit wiwitan, kabeh sing dakkatutake yaiku wong sing bakal ngirim aku menyang pucuk Menara ing peteng sing ala iki. Yen sikilku pecah, aku bakal nemokake wong sing bakal mlaku kanggo aku. Yen aku wuta, aku bakal nemokake wong sing bakal nate weruh marang aku. Yen eri saya pecah, aku bakal nemokake sing dadi duri. Aku mung kudu golek. Wong ing mburine saiki dheweke bakal dadi duri sing pertama. ” - Rachel

Rachel nyebut menara dewa 9

'Aku ora peduli kepiye carane aku nindakake. Lan aku ora peduli apa ora kekancan sejatine. Anggere aku bisa nglumpukake wong sing bisa dakandelake, kabeh bakal apik sanajan persahabatan palsu. ' - Rachel

4. Kutipan Urek Mazino

kutipan urek mazino

'Manungsa ora butuh kekuwatan sing ngilangi cita-cita lan nyebabake wong liya cilaka sejatine kanggo tujuane dhewe.' - Urek Mazino

kutipan urek mazino 1

'Sebab, iwak nyoba tekan segara dudu amarga kenangan - amarga naluri.' - Urek Mazino

kutipan urek mazino 2

'Wis ditulis ning mburiku! 'Mazino'. Yen ana wong sing duwe masalah apa sing daklakoni, dhawuhe supaya golek aku. Aku ora wedi karo sapa wae. ' - Urek Mazino

kutipan urek mazino 3

'Aja ngelingi iki. Prekara sing wis dirungokake ing kene. Prekara sing wis sampeyan deleng ing kene. Bab-bab sing dikarepake wong ing kene - Aja nggatekake. Sampeyan iku sampeyan. Aja nganti kelangan awakmu dhewe. ' - Urek Mazino

kutipan urek mazino 4

'Apa sing bakal nyenengake dadi raja Menara? Kandhani Zahard supaya kursi sing mboseni. Aku bakal metu saka Menara. Ing njaba Menara, ana jagad sing amba, langit sing muter terus tanpa wates, lan lintang-lintang sing ora kaetung madhangi pepeteng. Papan sing kaping ewu kaping - ora ana, kaping milyar luwih lega lan luwih bebas tinimbang menara kasebut. Sawise mbayangake manawa ana donya kaya ngono, apa sampeyan ora nganggep kabeh perkara sing sampeyan karepake iku kabeh sepele? ' - Urek Mazino

kutipan urek mazino 5

“Bodho sembrono kuwi pancen angel banget, sayang. Nanging aja kuwatir maneh. Pahlawan wis teka. Saiki, aku kebak kekuwatan katresnan sing ora bisa dikalahake! ' - Urek Mazino

-

Gambar sing ditampilake sumber

Sumber seni penggemar gambar:

Dianjurake:

21+ Menara Wajah Masker Anime Anime Para Pembeli Bakal Seneng!

25 Kutipan Anime Paling Apik Babagan Depresi sing Sampeyan Kudu Deleng