40 Kutipan Anime Saka Clannad Sampeyan bakal Ngerti Yen Sampeyan Nonton Anime

Wallpaper karakter anime clannad

Clannad minangka jinis anime sing sampeyan butuhake nyiyapake emosi , kajaba sampeyan wis ngerteni kasep banget.

Musim kapisan kapenuhan kuotasi sing entheng, lan musim ke-2 tumpukan emosi, jerone, lan sisih 'ala' nalika diwasa diwasa.



Aku bakal nuduhake jinis kutipan 'kaloro', lan kabeh sing ana ing antarane.



Dijupuk saka karakter kaya:

  • Tomoya Okazaki.
  • Nagisa Furukawa.
  • Kotomi Ichinose.
  • Yoshino Yusuke.
  • Tomoyo Sakagami.
  • Sanae Furukawa.
  • Youhei Sunohara.

Lan sawetara liyane karakter clannad sampeyan wis kenal.



Ayo miwiti ...

apa irisan anime urip

Kutipan Clannad Paling Apik:

Tomoya Okazaki Kutipan

Tomoya Okazaki Kutipan

'Yen aku ana ing sekitar sampeyan, aku ora bakal bosen.' - Tomoya Okazaki



Tomoya Okazaki Kutipan 1

“Dina-dina sing tak lakoni karo sampeyan pancen nyenengake. Aku pisanan ngerti yen aku seneng banget yen dibutuhake wong liya. Aku ngira yen bakal akur karo sampeyan kaya iki. Nanging aku ora bisa. Aku dadi brengsek. Nalika aku karo sampeyan, aku nggoleki wong liya. Aku nyimpen dhewe sanajan wis ngerti. Aku njupuk kauntungan saka kabecikan sampeyan. ” - Tomoya Okazaki

Tomoya Okazaki Kutipan



'Aku ora bisa nguyu ngguyu nalika ndeleng. Sejatine, dakkira iki pisanan aku ngguyu wiwit sekolah ing sekolah kasebut. Dheweke bisa uga katon bodho, nanging dheweke pancen bodho kaya sing dakkarepake. ' - Tomoya Okazaki

Kutipan Tomoya Okazaki 2



'Yen sampeyan rumangsa nangis, aja nganti nahan luh. Sampeyan kudu ngeculake kabeh nalika isih bisa - amarga yen saya gedhe, sampeyan ora bisa nangis sanajan sampeyan kudu nangis. ' - Tomoya Okazaki

Kutipan Tomoya Okazaki 3

'Apa sing sampeyan ragu-ragu? Ngimpi sampeyan, ta? Ana ing ngarepe sampeyan lan sampeyan goyang? Sampeyan kudu sembrono, lan njupuk apa wae sing sampeyan bisa! ' - Tomoya Okazaki

Pethikan Tomoya Okazaki 4

“Sampeyan sopo sejatine. Sampeyan kudu nindakake apa sing sampeyan bisa. ' - Tomoya Okazaki

Kutipan Tomoya Okazaki 5

'Aku sengit karo kutha iki. Wis kebak kenangan sing luwih apik daklali. Aku sekolah saben dina, nongkrong karo kanca-kanca, banjur mulih. Ora ana papan sing luwih becik aku ora lunga maneh. Aku kepengin weruh apa ana sing bakal owah? Apa dina iku bakal teka? ” - Tomoya Okazaki

tomoya okazaki pethikan 6

'Apa ora apa-apa anggere sampeyan nemokake? Ora apa-apa, yen sampeyan nemokake wektu seneng lan nyenengake sabanjure? ' - Tomoya Okazaki

tomoya okazaki kutipan 7

'Aja kalah karo alangan sing bakal ditemoni mbesuk.' - Tomoya Okazaki

Kutipan Nagisa Furukawa

Kutipan Nagisa Furukawa

'Sampeyan ora kudu mandheg kaya ngono. Yen sampeyan bisa maju, mesthine kudu. ” - Nagisa Furukawa

Kutipan nagisa furukawa 1

'Ora ana sing bisa tetep ora owah. Prekara sing nyenengake ... Prekara sing nyenengake ... Ora bisa tetep padha. ' - Nagisa Furukawa

Kutipan nagisa furukawa 2

'Ketemu sampeyan minangka perkara paling apik sing nate kedadeyan karo aku. Sampeyan nggawe aku seneng banget. Aku ora pengin sampeyan ilang utawa wedi utawa liya-liyane. Saka kene, aku ngerti yen bisa uga angel. Nanging ora preduli apa sing bakal ditunggu, aja nganti getun ketemu aku. ' - Nagisa Furukawa

Kutipan nagisa furukawa 3

'Urip bisa nggawa akeh alangan, nanging kudu dielingi manawa ana wong ing sekitar sampeyan sing peduli, lan gelem nulungi sampeyan apa wae sing sampeyan alami.' - Nagisa Furukawa

Kutipan Nagisa Furukawa

'Aku, Okazaki Nagisa, ora bakal nangis maneh. Ora preduli apa wae perkara sing nglarani, aku bakal tetep bisa ngatasi. Nanging, aku bisa uga nangis nalika seneng banget. Muga-muga sampeyan bisa srawung… karo wong sing kaya aku. ” - Nagisa Furukawa

Kutipan Nagisa Furukawa

'Mesthi wae aku bakal tetep karo sampeyan ... Ora preduli kedadeyan .. Selawase lan salawas-lawase.' - Nagisa Furukawa

Kutipan nagisa furukawa 4

'Perjalanan diwiwiti, ing lereng tajem sing dawa lan dawa iki.' - Nagisa Furukawa

Kutipan Youhei Sunohara

Kutipan Youhei Sunohara

'Sampeyan nyoba tetep tanpa waja, ta? Yen sampeyan wis tekan saiki, sampeyan kudu nglarani wong liya. Yen luwih akeh wektu kanggo njupuk keputusan, saya jero saya lara. Kanggo sampeyan kabeh. ” - Youhei Sunohara

Youhei Sunohara kutipan 1

'Sampeyan spora kembang. Sampeyan bakal lelungan, dijupuk angin. Kanggo pindhah menyang papan anyar lan ketemu wong anyar. Sampeyan ora mesthi gumantung karo mbakyumu. Sanajan sampeyan adoh, obligasi sampeyan isih tetep. Yaiku kulawarga. ' - Youhei Sunohara

Kutipan Kotomi Ichinose

Kutipan Kotomi Ichinose 1 E1471175150506

'Jagad iki apik banget, sanajan ana kasusahan lan tangis.' - Kotomi Ichinose

Kotomi Ichinose Kutipan Clannad

'Sing golek bebener aja sombong. Sampeyan ora kudu ngguyu mujizat mung amarga ora bisa diterangake kanthi ilmiah. Sampeyan ora kudu nolak kaendahan jagad iki. ” - Kotomi Ichinose

Kutipan Perusahaan Mecha 1 1

'Aku kudu sinau akeh perkara utawa ora bakal dadi wong sing hebat.' - Kotomi Ichinose

Kutipan Kotomi Ichinose

'Dina wingi, aku weruh kelinci. Wingi, kijang. Lan dina iki, sampeyan. ' - Kotomi Ichinose

Kutipan Yoshino Yusuke

Kutipan Yoshino yusuke

'Ing papan sing sampeyan rumangsa tenang ... Jejer karo wong sing paling sampeyan tresnani. Gesang masarakat minangka repetisi kanggo nglarani siji liyane. Sampeyan bisa dingerteni yen mangu-mangu wong liya. Nanging ora bisa dipercaya apa-apa padha karo ora bisa ngrasakake tresnane wong liya. Apa sampeyan ora, rumangsa kesepian? Apa sampeyan ora, bisa urip santai? Apa sampeyan bisa ngguyu kanthi ati sing jujur? ” - Yoshino Yusuke

Kutipan Yoshino yusuke 4

'Terus uripmu kanthi cara supaya katresnan ora sirna. Aku bakal nyambut gawe ... supaya katresnan bisa katon padhang, saiki uga. ” - Yoshino Yusuke

Kutipan Yoshino yusuke 1

'Dheweke ngerti yen dheweke wis ngerteni prekara sing penting. Ora preduli giliran apa sing kudu dipilih, dheweke mesthi terus nembang. Sanajan lagune ora bisa nylametake jagad, dheweke isih bisa nembangake lagu kanggo dheweke. Aja lali yen sampeyan penting. ' - Yoshino Yusuke

Kutipan Yoshino yusuke 2

“Anak, iki mung hadiah sing bisa dakwenehake saiki. Hadiah tanpa wujud sampeyan ngarani memori. Aku ora duwe dhuwit lan ora bisa menehi sampeyan nyata. Nanging, sanajan ora nyata, memori minangka hal sing bakal terus sampeyan lakoni. Sing dakkarepake. ” - Yoshino Yusuke

Kutipan Yoshino yusuke 3

'Kabeh wong nggawe kesalahan. Sing penting yaiku carane ngrampungake. ” - Yoshino Yusuke

Kutipan Tomoyo Sakagami

Kutipan Tomoyo Sakagami 1

'Ora ketompo kepiye carane wong adhem lan adoh, ing batin tetep ana sing anget lan larang regane, ana sing ora bakal owah. Kanggoku, kaya ngono kulawarga. ” - Tomoyo Sakagami

Kutipan Tomoyo Sakagami 3

'Aku wis mutusake. Entuk nilai sing apik lan ngrungokake guru bisa nggawa aku ing papan sing adoh lan adoh, nanging kepiye yen ora ing kana sing dak karepake? ' - Tomoyo Sakagami

Kutipan Tomoyo Sakagami 2

'Wektu lan judhul ora dadi masalah ing hubungan antarane wong.' - Tomoyo Sakagami

Kutipan Ryou Fujibayashi

Kutipan Ryou Fujibayashi

'Nyuwun ngapura. Yen sampeyan nindakake, lan aku ngapura sampeyan, mula kaya kabeh iku goroh. Aku pengin ngeling-eling kenangan sing kita tresnani. Wayah sing nyenengake ... Wayahe nglarani ... Kabeh mau. Dadi, aja njaluk ngapura. ' - Ryou Fujibayashi

Kutipan Ryou Fujibayashi

'Yen prediksi bener, mula sampeyan mung bakal duwe masa depan. Kaya mbesuk wis diputus. Nanging yen salah, sampeyan duwe kemungkinan meh tanpa wates. Lan tegese sanajan nasib sing paling sithik bisa ngganti masa depan sampeyan. Aku pengin yakin yen aku duwe pilihan - yen dalan sing daklakoni beda-beda beda, lan akeh dalan sing kudu dakambah! ' - Ryou Fujibayashi

Kutipan Misae Sagara

Kutipan Misae Sagara

'Amarga semangat banget ngasilake asil negatif.' - Misae Sagara

Kutipan Akio Furukawa

Pethikan akio furukawa

'Lumrah yen wong duwe barang sing kudu dilindhungi.' - Akio Furukawa

Pethikan akio furukawa 1

'Kita ora nyerah impen! Kita ngimpi dadi impenmu! Yaiku sing ditindakake wong tuwa! Yaiku sing ditindakake kulawarga. ' - Akio Furukawa

Kutipan Shima Katsuki

kutipan shima katsuki

'Katresnan kaya kembang api wiwit jaman biyen ... luwih apik yen dipotong lan nyebar adoh.' - Shima Katsuki

Kutipan Ushio Okazaki

Kutipan Ushio Okazaki

'Sanae-san ngandhani, papan sing bisa dak tangisi ana ing jamban, utawa ing pangkone bapak.' - Ushio Okazaki

Kutipan Kyou Fujibayashi

Kutipan Kyou Fujibayashi

'Apa ora ana sing aneh dadi kekancan amarga ditakoni? Kanca ora diwenehi; sampeyan mestine nggawe dheweke. ' - Kyou Fujibayashi

Kutipan Kyou Fujibayashi 2

'Yen asile kayektenan, kayane mung bakal ana siji mbesuk. Yen gagal, kita bisa mikir yen ana masa depan liyane ... Aku pengin yakin yen mbesuk ana akeh kemungkinan sing nunggu. ” - Kyou Fujibayashi

Kutipan Sanae Furukawa

Pethikan Perusahaan Mecha 16

'Yen urip sampeyan bisa ganti sepisan, urip sampeyan bisa malih.' - Sanae Furukawa

Yen sampeyan ngrasakake kuotasi Clannad ora kejawab, tinggalake komentar kasebut.

Dianjurake:

Anime Vs Manga; Sing endi sing luwih apik lan napa?

12 Babagan sing Menarik Anime Wis Mulang Aku