4 Anime Supranatural sing Mirip karo Superman

jam kiamat superman

Superman ora butuh pangenalan. Dheweke pancen salah sawijining sing paling akeh kondhang wong ing bumi.

Aku ora mikir ana debat kasebut.



Yen sampeyan minangka jinis wong sing seneng anime LAN alam semesta Marvel / DC…



Utawa sampeyan penggemar DC sing pengin melu ing jagad anime, mula dhaptar iki kanggo sampeyan.

Yen sampeyan duwe saran pribadi, tulis ing komentar.



Anime Kaya Superman:

1. Akademi Pahlawan Kula

anime kaya superman

Anime iki nyritakake babagan latihan bocah enom ing akademi. Kanthi tujuan dadi pahlawan super sedina.

Masing-masing duwe semangat (kemampuan) dhewe-dhewe sing mbedakake gaya gelut.



Boku ora ana akademi pahlawan minangka seri khusus kanthi kualitas animasi sing ora ana tandhingane.

Nalika aku nonton pisanan, rasane ora kaya seri anime. Aku ngira-ngira desain-inspirasi teka saka DC utawa gumun.

Gelut, karakter, lan alam semesta My Hero Academia kaya Superman.



Lan sampeyan bakal seneng yen Superman minangka sing sampeyan tresnani.

2. Dragon Ball Z

anime kaya superman



Apa sing bakal ngomong babagan DBZ utawa Dragon Ball Super, kaloro nuduhake kamiripan karo Superman.

Kaya Superman, Goku bisa mabur, nggunakake sinar energi, minangka alien saka planet liya, lan duwe kekuwatan superhuman.

Nyatane karakter DBZ asring dibandhingake karo superman, mula ora nyaranake. Sanajan umume perbandingan yaiku babagan kekuatan lan vs pertempuran.

Yen sampeyan seneng seri sing dawa, DBZ minangka pilihan sing paling apik kanggo didhisiki. Amarga isih aktif nganti saiki.

Gegandhengan: 18 Kutipan Super Ball Naga sing Bakal Nggawe Nostalgia

3. Pateni La Kill

anime kaya superman

apa tegese irisan urip ing anime

Yen sampeyan ora nggatekake sisih 'Ecchi' Kill La Kill, lan gaya sing paling apik, iku kaya Superman.

Luwih-luwih nalika nerangake sejarah karakter utama (kanthi drajad), lan plot pungkasan saka seri kasebut.

Kanggo ngindhari spoiler, aku ora bakal ngomong luwih saka iku. Nanging ing Pateni La Kill sampeyan duwe wanita sing kuat lan adegan perang sing hebat.

Nyatane Iku sawetara sing paling apik sing wis dakdeleng saka acara anime.

Aku uga rumangsa animasi ing Kill La Kill bakal narik kawigaten sampeyan yen sampeyan seneng karo DC utawa gumune umume.

Pancen ana liyane.

4. Si Punch Wong

4 Anime Supranatural sing Mirip karo Superman
Ora bisa lali Siji Wong Punch. Seri mega-sukses ing pirang-pirang taun kepungkur.

One Punch Man njupuk cliches khas 'hero', banjur diuripake. Asring nggawe moyoki kabeh industri sing ana ing sakiwa tengene.

Unsur parodi, Superman nuduhake kamiripan karo One Punch Man.

Lan sampeyan bakal seneng pendekatan sing ditemtokake One Punch Man.

Apa acara anime liyane sing kaya Superman?

Nuduhake ide sampeyan ing komentar…

Wacan: 7 Anime Kaya Wong X Sampeyan Mesthi Coba Coba Nonton