37+ Kutipan 'Monster Little Kula' sing Ora Bakal Lali

wallpaper anime monster cilikku

Kutipan Monster Kecilku dijupuk saka karakter ing ngisor iki:

  • Chizuru Oshima.
  • Shizuku Mizutani.
  • Yuuzan Yoshida.
  • Yoshida Haru.
  • Misawa Kyouko.
  • Natsume Asako.
  • Kenji Yamaguchi.
  • Misawa Mitsuyoshi.

Monster Kancaku minangka crita ing antarane bocah wadon sing peduli karo pendhidhikan sekolah, lan wong sing dheweke ketemu sing nggawe masalah.



Iki minangka irisan urip / roman sing populer ing genre kasebut.



anime padha karo digawe ing jurang

Cekak anime kasebut, ana akeh kutipan sing bisa dijupuk saka 13 episode episode kasebut relatable lan mikir provokasi.

Iki minangka garis sing paling apik saka My Little Monster:



1. Kutipan Chizuru Oshima

kuotasi chizuru oshima

'Napa aku njaluk wangsulan sing bakal nggawe aku luwih depresi?' - Chizuru Oshima

kutipan chizuru oshima 1



'Aku mung ngenteni. Ngenteni wong bisa nyedhaki aku. Nanging ing wektu sing padha, aku pancen sadar lan pengecut. ” - Chizuru Oshima

2. Kutipan Natsume Asako

natsume asako kuotasi

'Persahabatan wanita iku lateral. Kuku sing metu bakal dipukul. Ing jagad iki, kita kabeh bakal kudu nyekel tangan lan nglintasi garis finish kanthi bebarengan! ' - Natsume Asako



natsume asako kutipan 1

'Sapa sing peduli karo sekolah ?! Aku sejatine urip ing Internet! ” - Natsume Asako



kutipan natsume asako 2

'Ora ana sing luwih njijiki tinimbang kena karo priya sing ora disenengi.' - Natsume Asako

3. Kutipan Shizuku Mizutani

kuotasi shizuku mizutani

'Saben aku urusan karo wong liya, aku kelingan ora sithik kontrol kanggo uripku.' - Shizuku Mizutani

kutipan shizuku mizutani 1

“Sinau pancen nyenengake. Aku seneng ngrampungake masalah kanthi cepet, lan aku diganjar amarga upaya sing daklakoni. Sinau nggawe aku rumangsa lengkap. ' - Shizuku Mizutani

kutipan shizuku mizutani 2

'Yen aku salah milih, apa aku bakal bali tresna marang sampeyan, mula bijiku mula sangsara? Dadi, aku mutusake fokus ing sinau. ” - Shizuku Mizutani

kutipan shizuku mizutani 3

'Yen sampeyan lunga, aku bakal sedih. Nanging, yen ana papan liya sing luwih milih, sampeyan kudu ngakoni. Aja lali karo apa sing sejatine dikepengini. ' - Shizuku Mizutani

pethikan shizuku mizutani 4

'Pancen mbuwang-mbuwang wektu kanggo repot-repot karo masalah sing durung mesthi.' - Shizuku Mizutani

pethikan shizuku mizutani 5

'Kanggo saiki, aku bisa ujar manawa cahya iku cantik banget lan bisa uga luwih ayu amarga aku ora dhewekan.' - Shizuku Mizutani

pethikan shizuku mizutani 6

seri anime paling apik ing kabeh wektu

'Paling kejem yen njaga harapan sampeyan nalika aku wis ngerti wangsulane.' - Shizuku Mizutani

pethikan shizuku mizutani 7

'Apa pancen penting wong ora seneng karo sampeyan?' - Shizuku Mizutani

pethikan shizuku mizutani 8

'Ora bisa ngira-ngira apa sing dirasakake wong liya. Yen ngono, aku kudu ngeculake kabeh. ” - Shizuku Mizutani

pethikan shizuku mizutani 9

'Aku sing wis tuwa mesthi ora ngerti yen langit awan katon saka atap. Jagadku saya akeh. Apa sing nate dakanggep latar mburi gangguan saiki dadi nyenengake. ” - Shizuku Mizutani

kutipan shizuku mizutani 10

'Paling ora ing akademik, sampeyan bisa ngontrol asil, apik utawa ora apik.' - Shizuku Mizutani

pethikan shizuku mizutani 11

'Sanajan jawabane jelas, nggawe ngenteni iku perkara paling ala sing bisa ditindakake.' - Shizuku Mizutani

kutipan shizuku mizutani 12

'Yen wis ngerti kesalahan sampeyan, cukup gampang kanggo mbenerake.' - Shizuku Mizutani

kutipan shizuku mizutani 13

'Aku nyimpulake yen aku kuciwa amarga duwe cita-cita.' - Shizuku Mizutani

kutipan shizuku mizutani 14

'Aku maca manawa wong krasa kuatir, dheweke kepengin kontak karo wong.' - Shizuku Mizutani

kutipan shizuku mizutani 15

anime sing nyenengake anime

'Kanca sejatine ora nggunakake sampeyan dhuwit. Aku ora duwe kanca, dadi aku dudu ahli, nanging luwih becik aku ora duwe kanca tinimbang kanca kaya dheweke. ' - Shizuku Mizutani

4. Kutipan Yuuzan Yoshida

kuotasi yuuzan yoshida

'Yen sampeyan ora nuwun sewu ing pilihan, tegese sampeyan kudu nggawe keputusan sing bener.' - Yuuzan Yoshida

5. Pethikan Yoshida Haru

kutipan haru yoshida

'Aku ngira yen wong sing tresna kudu padha bebarengan.' - Yoshida Haru

kutipan haru yoshida 1

'Aku ora nate duwe babar pisan kaya ngono sadurunge. Aku kira kabeh rasane enak nalika aku karo sampeyan. ' - Yoshida Haru

kutipan haru yoshida 2

'Aku duwe wong sing tak senengi. Aku ora duwe kapercayan lan aku ora mangu-mangu rasane kaping pirang-pirang. Nanging, nalika dheweke tetep ana ing sisihku lan mesem karo aku, aku rumangsa bisa nindakake apa-apa. ” - Yoshida Haru

kutipan haru yoshida 3

'Sedhih banget. Wong lanang mau melu tangi sadurunge dheweke mudhun maneh. Gusti ora kudu kejem banget. ' - Yoshida Haru

kutipan haru yoshida 4

'Sampeyan ora bisa njupuk banyu yen wis tumpah, mula tliti kanthi tliti.' - Yoshida Haru

kutipan haru yoshida 5

seri anime paling apik ing kabeh wektu

'Aku ora ngerti sampeyan! Sampeyan jarene ora tresna karo aku, nanging tumindak sampeyan kaya ngono! Banjur sampeyan matur kula supaya adoh. Apa aku duwe kesempatan utawa ora ?! ' - Yoshida Haru

kutipan haru yoshida 6

'Apa sing spesial sinau? Saben masalah duwe wangsulan. Sepira rekasane? ” - Yoshida Haru

'Aku dudu ahli, nanging dakkira wong-wong ora ngerti napa pangarep-arep sing gedhe banget. Lelah yen sampeyan mesthi kudu kakehan. Aja kakehan. Coba mung entuk apa sing sampeyan bisa. ' - Yoshida Haru

kutipan haru yoshida 8

'Gusti Allah mutusake kapan wong bakal bejo utawa apes, mula kabeh bakal diimbangi.' - Yoshida Haru

kutipan haru yoshida 9

“Ngeresiki awakmu. Yen sampeyan pengin ditampa, sampeyan kudu nampa dhisik dhisik. ' - Yoshida Haru

6. Pethikan Misawa Mitsuyoshi

pethikan misawa mitsuyoshi

anime paling dhuwur ing kabeh wektu

“Katresnan iku apik. Ngganti wong, luwih apik utawa luwih elek. Sampeyan bisa ndeleng iku minangka kasempatan kanggo sampeyan ngganti. Jenis katresnan sing paling apik mbantu sampeyan diwasa. ” - Misawa Mitsuyoshi

7. Pethikan Kenji Yamaguchi

kutipan kenji yamaguchi

'Sampeyan ora bisa ngrasakake sepi yen ora ana wong liya.' - Kenji Yamaguchi

kutipan kenji yamaguchi 1

'Yen sampeyan ora bisa nyerah, sinau kanggo ngimbangi kalorone bebarengan. Napa kudu kabeh utawa ora ana apa-apa? ' - Kenji Yamaguchi

kutipan kenji yamaguchi 2

'Wong sing ujar yen dheweke ora ngerti perasaane dhewe, dheweke salah. Amarga sampeyan nolak nampa apa sing sampeyan pikirake ing jero ati, sampeyan mikir sampeyan ora ngerti. ' - Kenji Yamaguchi

8. Pethikan Misawa Kyouko

kuotasi misawa kyoko

'Manungsa bakal bakal ilang yen dheweke dhewe-dhewe. Siji-sijine obat yaiku golek wong liya. ” - Misawa Kyouko

-

Sumber gambar sing ditampilake: Wallpaper Anime

Dianjurake:

Saran Urip Paling Apik Sampeyan Bisa Sinau Saka 53 Karakter Anime!

20+ Kutipan Neraka Gadis Neraka sing Menehi Artine Kanggo Anime