3 Kutipan Esdeath sing Bakal Sampeyan Mikir

Wallpaper anime esdeath 1 1

Esdeath minangka pejabat peringkat tinggi ing Akame Ga Kill sing mbukak grup - Jaegers.

Jumlah wong sing dibunuh lan tiwas ing saindenging Anime yaiku sing nggawe dheweke galak lan psikotik.



Sanajan dheweke katon lugu lan ayu ing njaba (sing digunakake kanggo mupangate).



Iki pengalaman kejem , didhidhik, lan apa sing diwulangake sing nggawe dheweke kutipan dadi kuat lan jujur.

Ayo dadi kutipan Esdeath, apa ora?



3 Kutipan Esdeath sing Bakal Sampeyan Mikir:

3 Kutipan Esdeath sing Bakal Sampeyan Mikir

'Wong sing ringkih pinesthi ngapusi ing ngisor boots sing kuwat. Yen nesu sampeyan, ngatasi defisit sampeyan. ' - Esdeath

Kaya kejam lan ora adil nalika pethikan iki dikatutake, mula akeh kasunyatane.



Jagad iki papan sing ora adil, lan ora ana sing padha.

Ora ana kahanan lan pangembangan sing digawe padha.

Nalika sampeyan ndeleng lapisan apa sing dikandhakake, piwulang sing paling gedhe yaiku:



  • Coba luwih tenanan kanggo nambah awak dhewe.
  • Fokus supaya luwih apik ing apa sing sampeyan lakoni.
  • Sinau sabisane.
  • Praktek akeh.
  • Mbangun karakter sampeyan.
  • Dadi luwih kuwat (mental, fisik, emosional)

Yen tambah apik, saya kuwat.

Lan luwih siyap sampeyan bakal bisa ngatasi tantangan apa wae. Lan nambah kasempatan.

Kutipan Esdeath



'Aku ora ngerti rasane wong ringkih. Angger-anggering Toret jagad iki slamet banget. Kepiye carane wong sing ringkih disapih. Iki tegese wong sing tilar donya pancen ringkih banget. Pancen wajar yen wong sing ringkih bakal sirna. ' - Esdeath

Bali menyang kutipan pungkasan, ora ana sing padha.

Lan Ora ana kahanan utawa pamong digawe padha uga.

Cara kanggo munggah pangkat lan dadi luwih sukses yaiku nambah.

  • Nambah katrampilan.
  • Gawe sikap sampeyan.
  • Gawe bakat sampeyan.
  • Fokusake kekuwatan sampeyan.
  • Aja nganti kekurangan.

Lan apa wae sing bisa ditindakake supaya bisa luwih dhuwur!

Sanajan ora mesthi gampang, nanging bisa mbantu.

-

Kutipan Esdeath

'Panicking nyebabake kuburan awal.' - Esdeath

Bayangake ana bangunan sing kobong, lan kabeh wong mlayu mbengok lan panik. Apa gunane sing bakal ditindakake?

Ora suwe, bakal ana kerusakan sing luwih akeh tinimbang sing dibutuhake.

Luwih gampang tinimbang rampung, nanging gupuh tansah ndadekake sampeyan kerugian. Sanajan ora dramatis kaya saran saka kutipan Esdeath.

anime sing apik kanggo ditonton ing basa Inggris

Gegandhengan:

8 Antagonis Anime Paling Apik

13 Karakter Anime Hati Kadhemen sing Bakal Ngeculake Spine sampeyan

-

Kutipan apa sing pengin sampeyan deleng sabanjure?